airlikfeer'in çeyiz topiği :)

evimiz için ne gerekli ise aldık bugün şahena oldu herşey mobilyalar bellona ve cardinden

dıdıdııııııııııdıııımmmmmmmmmmmmm işte yatak odası takımımız bellona premium mutfak masası da bellona salon halım klozet takımım ve abajurumda

komidinleri almadım sığmayacak diye yatak odası L şeklinde diğer parçaların hepsi var bayıldım binkere bayıldım

cardinden olanlar da şahane bulursam koycam hepsini bellona mutfak masam siyah bulamadım bulursam koyucam avizeleri de aldık bu arada ve öküz gibi bir ayna nasip ederse allah düğümden sonra koymak istiyorum evimin fotolarını böle bulmak zor foto da çekemedim koltuklarım krem kumaş ve kenarları beyaz deri dikilcek beğendik

bu arada kaynanam bana bir sürü çeyiz hazırlamış gösterdi 3 tk hazır nevresim 3 battane 1 tk hazır pike sonra 2 takım dikilmiş dantelli nevresim 1 tk dikilmiş pike hazrladıklarından bir kaçı sadece kaynanamı seviyorum

nette aynı takımlar yok cardinin bulamadım yeni katolodan baktık ondan olabilir

masa takımı aynısı diğer parçalar farklı fakat takım tabi hepsi ve beyaz bu takımın aynası bulut gibi

ve öküz gibi ayna aldık ayrıyetten şahane
Eki Görüntüle 360110

böyle yuvarlak kenarı kalın ve minik minik aynalarla dipdibe süslenmiş (bu aynanan bayaz olan yeri)

eksik listem

yatak örtüsü
banyo için (sıvı sabunluk diş fırçalık çöp fırça...)
tekrar tolet için sıvı sabunluk ve fırça lazım
misafir yemek takımı
bir daha klozet takımı lazım ama ablam alıcak saolsun
misafir için masa örtüsü takımı
günlük runner
bi odama halı alacağım
1 takım daha heybeli çay bardağı alacağım
1 adet daha ballık
pasta takımı (6 tabak ve fanus)
bornoz takımı

aklıma gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…