airlikfeer'in çeyiz topiği :)

güle güle kullan canım her şeyini :)

yatak odana ben de bakmıştım bellona victoria serisi değil mi? bi ara baya kafayı takmıştım buna :))

ne renk düşünüyorsun perde yatak örtüsü halı vs yatak oda dekorasyonun için?

çok saol canm çok eksiğim var hala:18:
canım bellona victoria yatak odam evet bende gördüm ve bayıldım başka bişeye de bakmadım sonra gözüm görmedi yatak başlığı olan duvara bordo lu gri süsleri olan duvar kağıdı beğendik cam küçük zaten dubleks olduğu için evmiz 2. katta odamız halıyı beğenmedik daha bakacaktık ama ben bakmayalım dedim odaya göre ortada ne kadar yer kalıcak blmiyorum ona göre bişi alınır artık:26: takım eve yerleştikten sonra yani sonra bordo abajur aldık
bordo beyaz ağırlıklı olucak yani

Canım güle güle kullan ben de aldım o bıçaktan iki tane renkleri süper :))

bende siyahını da almayı düşünüyorum şahane canım iyi günlerde kullan sende

cam çin stor perde olucak cama da tül olucak stor içte olucak sanırım :26 işlerle kayınvaldem ilgilenior vallaona bıraktım

ayy hadi bakalım evlerimizin fotolarını paylaşmak da nasip olur inşallah. ben de avize bakıyorum şu sıra içimize sinsin de evcağızlarımız mutlu mutlu oturalım içinde

ayy hadi bakalım evlerimizin fotolarını paylaşmak da nasip olur inşallah. ben de avize bakıyorum şu sıra içimize sinsin de evcağızlarımız mutlu mutlu oturalım içinde

ayy çok güzel canım bu telaşlar benim hherşey bir arada alındı ayrı şehirlerde olduğumuz için avizeleri de aldık anlatmakla olmuyor foto da yok

evlenince inşallah bende koymak istiyorum ayrıntıları ile inşallah

mutlu huzurlu sevgili saygılı sonsuza dek süren evliliiklerimiz olur inşallah hepimizin

amin canım. biz de ayrı şehirlerdeyiz beyaz eşyalarım kaldı bir de perde halı falan. yaza di mi senin dğün de?

24 ağustos'ta benim düğün de. tarihlerimiz yakınmış :)) tam düğün zamanlarında benim tayin de belli olucak inşallah güzel bi okula giderim :/ istanbulda lise öğretmenliği gözümü korkutuyor vallahi bi derdim de o oldu şimdiden

güle güle kullan arçelik sanırım beyaz eşyaların bizde bakmıştık buz dolabı cam diye biliyorum parmak izi bırakıyormu acaba

aa evet çok yakın arkadaşımla aaynı tarihte evleneceksiniz allah gönlüne göre versin inşallah ben istanbula gideceğim hiç korkmuyorum

yüksek lisansı bitirip beklicem şuan son dönemm o arada da ingilizceyi halledeceğim inş

arçelik a+++ canm enerji tasarruflu çok şahane canmama parmak izi bırakıyormu :26:kullanmadım bilemem canm:26:

evet canım biliyorum o yüzden bakmıştım bende ama denemek lazım orda teşhir ürünlerde öleysede dikkatli kullanırsın nolcak güle güle mutlulukla kullan

inşallah canım ben de istanbuldan değil de orda öğretmenlikten korkuyorum burası gibi olmaz ordaki çocuklar düzgün bi okul olur inşallah yoksa napıcam bilmiyorum.

halledersin canım hayırlısıyla. ben de bi yerleşeyim de doktora için başvurcam. 3 senedir aklımda ama bir türlü başvuramadım evlilik sürecinde zor olur bir de başvurduğum okul hangi ilde olcak falan diye.

inşallah her şey istediğimiz gibi olur yolunda gider de

amin canım inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…