- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic bilmiyorum nereye kadar gidicek kafam karisik cokDavranışınız normal çünkü adam boş durmamış haltlar karıştırmış. Ama böyle nereye kadar ?
yok kontrol değil bende olmasın o da yapmasın bu durum sıktı çünkü artık beni
sordum neden dedim her erkek yapar dedi benim eksik olan ne dedim hiç eksik yok dedi birdaha yapmam dedi ama tekrar yapıyor daha 2 gün önce yine yakaladım şuan ne yapıcam kara yok walla ülkeme dönmek istemiyorum orda kimse yok burda kimse yok kafam çok karışıkyorum için teşekür ederim
arkadaşlar ben 1 yıldır evliyim.. benim sıkıntım eşimi sürekli takip modundayım.. elimde değil desem yalan isteyerek bilerek yapıyorum.. bu durumdan hoşnutmuyum peki hayır değilim.. p.c programlar indirdim cep telefonunna da sürekli takipteyim öylede zor değil hani kahvemi yapıyorum bilgisayarımı açıyorum napmış ne etmiş film gibide izliyorum.. yaptığım yanlış biliyorum ama yapıyorum da... başta iyi geldi içim rahattı.. sonra tabi gördüklerim çok canımı sıktı öyle site film değil izledikleri çakma face açmış çakma isimle bir güzel hatunlara yazılmış nese onu atlattık ..sonra telefonda olanlar kısaca bana yardım edin takip falan etmek istemiyorum.. kendim kosova priştinalıyım 3 yıldır istanbulda yaşıyorum kız arkadaşım falan da pek yok kimseye yaptığımı anlatamıyorum da yardımlarınız bekliyorum şimdiden de teşekür ediyorum sizlere
canım her erkek yapar koca bir yalan. babamın face şifresi bende ve annemde vardı, kendisi girmeyi de pek bilmez zaten. tanınmış biri olduğu için mesaj atan kadın çok olur sırf annem onları görüp üzülmesin diye şifresini değiştirtti bana. adam hayatında böyle bir şeyi aklından geçirmediği gibi bu taraklarda bezi olan arkadaşlarını onu namussuz diyerek tek tek sildi. her erkek falan yapmıyor yani böyle şeyleri. senin kocan baya aranıyor fırsat bulduğu an da seni aldatacak. gerisi hakkında yorum yapmak da bana düşmez . bunu bilerek yapacakların senin kararın.
casus programlari var onlardan kendi bilgisayarima yukledim onin id adresini aldim telefonunada yukledim sonra kendi p.c izledim klavye dahil yaptigi hersey istersem kayit yaptim iste sacma isler ama yaptim ve devam ediyorum ayrica ayni is ttelefonuna ya da bilgisayara yüklediğiniz şeyle nasıl izliosunuz kocanızı anlamadımadamın işyerine falan da kamera mı yerleştirdiniz<*
söylemezmiyim söyledim tabiki terk edicektim ama baktım cinnet modunna geçti bende sustum benim burda vede kosovada kimsem yok kısaca ailem yok hep tek başıma mücadele ettimiyi güzel takip ediyorsunuzda ,hatunlarla yazıştığını öğrendiğinizde ne yaptınız söylediniz mi bunu kendisine.bir şey yapmadığına inanmak için takip ettiniz, ama bu sayede yazışmaları gördünüz daha fazla ne görmeyi bekliyorsunuz ki .