• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ajan gibi oldum rahatsız oluyorum bu durumdan :(

telefonuna ya da bilgisayara yüklediğiniz şeyle nasıl izliosunuz kocanızı anlamadım:oops: adamın işyerine falan da kamera mı yerleştirdiniz<*

ben de öğrenmek istiyorum pc den ne yüklediniz de telefonundan onu takip edebiliyosunuz valla bize de öğretin de deneyelim..

valla canım ben de güvenmesem ben de kurabilirdim
ki eşin de pek sağlam bi tip değil
bence direk takip ettiğini yaptığı her haltı bildiğini söyle

sen asıl bunlara nasıl katlanacaksın ben onu anlamadım
senin takip takıntından daha büyük sorunların var farkında mısın
resmen aldatılıyosun ve kocanın umrunda değilsin
kocan yakalandığı halde devam ediyo yani çok acı birşey

üç maymunu mu oynayacaksın
her erkek yapar laflarına da kanmayın herkes öyle ahlaksız değil
bu lafların arkasına sığınıp eşlerini sindirmeye çalışıyolar
her istediklerini yapıyolar
aynı şeyleri sen yapsan kapının önüne koyar ama

Son düzenleme:
Adamin yaptigini biliyosun, adamda saklamiyo zaten. Ayrilmayscaksan ne diye takip ediyosun? Yok ayrilacaksanda neyi bekliyosun daha?

adam masum olsa,hasta ruhlusun dıcem..

senın herıfın çivisi çıkmış,sende gercekten dizi izlediğini sanıyorsun herhalde,keyif kahvesi eşliğinde..

Kendine baska mesgale bul artik esinle olanlarida bildigin cekilde hallet guven vermiyor yaptiklari

valla bende artik izleniyormuyum diye korkmaya basladim.nasil birseyki bu anlamsmizin bi yolu varmi acaba

eee oda yapmıs yapacagını hesaplar acıp konusmalar falanlar ..... takıp etmek yetmıyor demekkiii

Senin kadar güzel bir bayan aldatilirmi hiç şaşırdım doğrusu

sordum neden dedim her erkek yapar dedi benim eksik olan ne dedim hiç eksik yok dedi birdaha yapmam dedi ama tekrar yapıyor daha 2 gün önce yine yakaladım şuan ne yapıcam kara yok walla ülkeme dönmek istemiyorum orda kimse yok burda kimse yok kafam çok karışıkyorum için teşekür ederim

Sakın ben buna inandım deme?!.."her erkek yapar"mış,ahlaksıza bak.
İyi o zaman ben de kendi normlarıma göre "her kadın yapar" olarak bir sürü şey sıralayabilirim...
Sana ayrı şaşırdım aslında,elinde kahveyle dizi izler gibi.. 'hmm bakalım kociş bu hafta ne haltlar çevirmiş','ay bu yelloza da böyle denir mi tuh sana' modunda
:KK67:

arkadaşlar ben 1 yıldır evliyim.. benim sıkıntım eşimi sürekli takip modundayım.. elimde değil desem yalan isteyerek bilerek yapıyorum.. bu durumdan hoşnutmuyum peki hayır değilim.. p.c programlar indirdim cep telefonunna da sürekli takipteyim öylede zor değil hani kahvemi yapıyorum bilgisayarımı açıyorum napmış ne etmiş film gibide izliyorum.. yaptığım yanlış biliyorum ama yapıyorum da... başta iyi geldi içim rahattı.. sonra tabi gördüklerim çok canımı sıktı öyle site film değil izledikleri çakma face açmış çakma isimle bir güzel hatunlara yazılmış nese onu atlattık ..sonra telefonda olanlar kısaca bana yardım edin takip falan etmek istemiyorum.. kendim kosova priştinalıyım 3 yıldır istanbulda yaşıyorum kız arkadaşım falan da pek yok kimseye yaptığımı anlatamıyorum da yardımlarınız bekliyorum şimdiden de teşekür ediyorum sizlere

iyi güzel takip ediyorsunuzda ,hatunlarla yazıştığını öğrendiğinizde ne yaptınız söylediniz mi bunu kendisine.bir şey yapmadığına inanmak için takip ettiniz, ama bu sayede yazışmaları gördünüz daha fazla ne görmeyi bekliyorsunuz ki .

canım her erkek yapar koca bir yalan. babamın face şifresi bende ve annemde vardı, kendisi girmeyi de pek bilmez zaten. tanınmış biri olduğu için mesaj atan kadın çok olur sırf annem onları görüp üzülmesin diye şifresini değiştirtti bana. adam hayatında böyle bir şeyi aklından geçirmediği gibi bu taraklarda bezi olan arkadaşlarını onu namussuz diyerek tek tek sildi. her erkek falan yapmıyor yani böyle şeyleri. senin kocan baya aranıyor fırsat bulduğu an da seni aldatacak. gerisi hakkında yorum yapmak da bana düşmez . bunu bilerek yapacakların senin kararın.

canım her erkek yapar koca bir yalan. babamın face şifresi bende ve annemde vardı, kendisi girmeyi de pek bilmez zaten. tanınmış biri olduğu için mesaj atan kadın çok olur sırf annem onları görüp üzülmesin diye şifresini değiştirtti bana. adam hayatında böyle bir şeyi aklından geçirmediği gibi bu taraklarda bezi olan arkadaşlarını onu namussuz diyerek tek tek sildi. her erkek falan yapmıyor yani böyle şeyleri. senin kocan baya aranıyor fırsat bulduğu an da seni aldatacak. gerisi hakkında yorum yapmak da bana düşmez . bunu bilerek yapacakların senin kararın.

aynen...ben de babama çok güvenirdim ama bu gece bi rüya gördüm babam annemi aldatıodu...:KK43: o kadar üzüldüm ki anlatamam... uyanınca ,babam da evde yoktu,hemen adamın bilgisayarını açtım...(tabii içimden de dualar ediom) net geçmişi,face geçmişi ne varsa baktım....sonuç: kelaynaklar hangi ayda yavru yapar?, inci kefali hangi yemle avlanır, bilmem ne marka araba 2. el fiyatı, avcılık,balıkçılık,araba :KK36: keşke öyle kocam olsa:KK43:

Adam güven verse zaten böyle seyler yapmazdın, tesellin bu olsun.

telefonuna ya da bilgisayara yüklediğiniz şeyle nasıl izliosunuz kocanızı anlamadım:oops: adamın işyerine falan da kamera mı yerleştirdiniz<*
casus programlari var onlardan kendi bilgisayarima yukledim onin id adresini aldim telefonunada yukledim sonra kendi p.c izledim klavye dahil yaptigi hersey istersem kayit yaptim iste sacma isler ama yaptim ve devam ediyorum ayrica ayni is t
iyi güzel takip ediyorsunuzda ,hatunlarla yazıştığını öğrendiğinizde ne yaptınız söylediniz mi bunu kendisine.bir şey yapmadığına inanmak için takip ettiniz, ama bu sayede yazışmaları gördünüz daha fazla ne görmeyi bekliyorsunuz ki .
söylemezmiyim söyledim tabiki terk edicektim ama baktım cinnet modunna geçti bende sustum benim burda vede kosovada kimsem yok kısaca ailem yok hep tek başıma mücadele ettim

Back
X