• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ajan gibi oldum rahatsız oluyorum bu durumdan :(

telefonuna ya da bilgisayara yüklediğiniz şeyle nasıl izliosunuz kocanızı anlamadım:oops: adamın işyerine falan da kamera mı yerleştirdiniz<*
program indirdim onun p.c telefona sonra kendi p.c izledim çok basit izlemek aslında biz kadınlar fazla akılıyız sanırım...))kamera yok sadece p.c de neler yapıyor ben izledim kendi bilgisayarımda

Insanlara karsi güven sorununuz var mi
evet war kimseye güven kalmaışki bu eş olur arkadaş olur akraba olur yani benim evet var ben kendim gibi net olsun isterim hayatım da kim varsa öyle arkadan işleri sevmem eşimede başta güveniyordum ama 1 bakayım dedim yaparmı yapmazmı ee haklı çıktım işte yaptı sorun bende değil yanlış yapanda

evet war kimseye güven kalmaışki bu eş olur arkadaş olur akraba olur yani benim evet var ben kendim gibi net olsun isterim hayatım da kim varsa öyle arkadan işleri sevmem eşimede başta güveniyordum ama 1 bakayım dedim yaparmı yapmazmı ee haklı çıktım işte yaptı sorun bende değil yanlış yapanda

en başından güveniniz oluşmamış. güvenmediğiniz biriyle evlenirken tereddüt etmediniz mi? casus yazılımlar, cihazlar vs sizin önceden daha ortada fol yokken yumurtayı aramaya başladığınızı gösteriyor.

bunu eşiniz, çocuğunuz, hatta babanız için bile yapabilirsiniz. mutlaka bir yerlerde açık bulursunuz. yaşı geldiğinde oğlunuz / kızınız arkadaşlık siteleri, forum vb bakacak, blog açacak, facebook vs oyalanacak. eşiniz de merak ettiği bir şeyi araştırmış olabilir. bu sizden artık hoşlanmadığı anlamına gelmez. bu sizi ne zaman tedirgin etmeli biliyor musunuz? biriyle açık açık konuştuğunda, onunla çıkmayı denediğinde. çünkü öbür türlüsü hoşunuza gitmese de sade bir konuşma olabilir. yani bu durumları takip etmek sizi yorar. sadece yormakla kalmaz psikolojinizi alt üst eder.

insanlar buzdağı gibidir. görünmeyen bir çok tarafımız var. ve her bir yanımızı eşimiz dahil kimseye açık etmek mecburiyetinde değiliz. insanların mahremiyet alanları kendilerine özgüdür. siz ister miydiniz eşiniz geçmişinizi deşsin, eski telefon kayıtlarınızı ele geçirsin, maillerinizi tarasın, sonra da bunları size verip "ben de seni araştırdım, bunlar ne bana açıkla" desin.

bazı şeylerin açık olması, herkesin kulağına gitmesi hoş değil.

sizi bilmem ama beni araştırmak da araştırılmak da rahatsız eder. ben eşinizin yerinde olsam "hep takip mi ediliyorum acaba" diye anksiyete geliştirirdim ve sonu da pek hayırlı olmazdı.

Çünkü hayat çok kısa. ve kimse yargılanmayı hak etmiyor bence.

Bir kadın eşini takibe alıyorsa mutlaka güven sorunu vardır ve haklıda çıkarlar ben öylenieylere gerek duymuyorum hatta telefonunu bile almam hep aynı yerde durur ama şüphe olsaydı sizin yaptığınızı yapardım

Kolay gelsin arkadasim ben kinamiyorum çünkü ayni sorun bendede var gayet normal buluyorum erkek milleti hayatta güvenme tabi aralarında iyiside olabiliyor bu a arada hangi program bu sürekli izleyebildigin çok merak ettim banada lazim

Takip etmekte hakliymissinda ama , fake hesaplar felan actigina gore..

arkadaşlar ben 1 yıldır evliyim.. benim sıkıntım eşimi sürekli takip modundayım.. elimde değil desem yalan isteyerek bilerek yapıyorum.. bu durumdan hoşnutmuyum peki hayır değilim.. p.c programlar indirdim cep telefonunna da sürekli takipteyim öylede zor değil hani kahvemi yapıyorum bilgisayarımı açıyorum napmış ne etmiş film gibide izliyorum.. yaptığım yanlış biliyorum ama yapıyorum da... başta iyi geldi içim rahattı.. sonra tabi gördüklerim çok canımı sıktı öyle site film değil izledikleri çakma face açmış çakma isimle bir güzel hatunlara yazılmış nese onu atlattık ..sonra telefonda olanlar kısaca bana yardım edin takip falan etmek istemiyorum.. kendim kosova priştinalıyım 3 yıldır istanbulda yaşıyorum kız arkadaşım falan da pek yok kimseye yaptığımı anlatamıyorum da yardımlarınız bekliyorum şimdiden de teşekür ediyorum sizlere

bence bu huyunu yenmek yerine kocanın yediği haltlara odaklan..
konuşurmusun, gözünü mü korkutursun artık herneyse..
çünkü sen onu takip etmesen de için rahat olamayacak....

en başından güveniniz oluşmamış. güvenmediğiniz biriyle evlenirken tereddüt etmediniz mi? casus yazılımlar, cihazlar vs sizin önceden daha ortada fol yokken yumurtayı aramaya başladığınızı gösteriyor.

bunu eşiniz, çocuğunuz, hatta babanız için bile yapabilirsiniz. mutlaka bir yerlerde açık bulursunuz. yaşı geldiğinde oğlunuz / kızınız arkadaşlık siteleri, forum vb bakacak, blog açacak, facebook vs oyalanacak. eşiniz de merak ettiği bir şeyi araştırmış olabilir. bu sizden artık hoşlanmadığı anlamına gelmez. bu sizi ne zaman tedirgin etmeli biliyor musunuz? biriyle açık açık konuştuğunda, onunla çıkmayı denediğinde. çünkü öbür türlüsü hoşunuza gitmese de sade bir konuşma olabilir. yani bu durumları takip etmek sizi yorar. sadece yormakla kalmaz psikolojinizi alt üst eder.

insanlar buzdağı gibidir. görünmeyen bir çok tarafımız var. ve her bir yanımızı eşimiz dahil kimseye açık etmek mecburiyetinde değiliz. insanların mahremiyet alanları kendilerine özgüdür. siz ister miydiniz eşiniz geçmişinizi deşsin, eski telefon kayıtlarınızı ele geçirsin, maillerinizi tarasın, sonra da bunları size verip "ben de seni araştırdım, bunlar ne bana açıkla" desin.

bazı şeylerin açık olması, herkesin kulağına gitmesi hoş değil.

sizi bilmem ama beni araştırmak da araştırılmak da rahatsız eder. ben eşinizin yerinde olsam "hep takip mi ediliyorum acaba" diye anksiyete geliştirirdim ve sonu da pek hayırlı olmazdı.

Çünkü hayat çok kısa. ve kimse yargılanmayı hak etmiyor bence.
yorum için teşekür ederim.. artık takip gibi 1 sorunum kalmadı çünkü ayrıldık bitti.. ayrıca durduk yerede kimse bunları yapmaz ..eşiniz gizli gizli nette takılıyorsa her akılı kadın gibi bende şüphelendim size belki masum ca gelebilir ama bana ters malesef ...sorun sadece facebook yada başka site de hatunlarla konuşması değildi 1 kişi eski yaşantısında neyse odur değişim olmaz ben artık buna inanmaya başladım reaal de görüşmeye başlamıştı zaten yani kısaca uzatmayada gerek yok bana uygun değildi evlat sahibi olmadan ayrılmış oldum kaybedende ben olmadım herkez hakettiğini yaşar ....))tekrar teşekür ederim

bence bu huyunu yenmek yerine kocanın yediği haltlara odaklan..
konuşurmusun, gözünü mü korkutursun artık herneyse..
çünkü sen onu takip etmesen de için rahat olamayacak....
teşekür ederim artık bu tarz 1 sorunum kalmadı ayrıl dık biz takip falan yok herkeze çok teşekkür ederim

yorum için teşekür ederim.. artık takip gibi 1 sorunum kalmadı çünkü ayrıldık bitti.. ayrıca durduk yerede kimse bunları yapmaz ..eşiniz gizli gizli nette takılıyorsa her akılı kadın gibi bende şüphelendim size belki masum ca gelebilir ama bana ters malesef ...sorun sadece facebook yada başka site de hatunlarla konuşması değildi 1 kişi eski yaşantısında neyse odur değişim olmaz ben artık buna inanmaya başladım reaal de görüşmeye başlamıştı zaten yani kısaca uzatmayada gerek yok bana uygun değildi evlat sahibi olmadan ayrılmış oldum kaybedende ben olmadım herkez hakettiğini yaşar ....))tekrar teşekür ederim

canım benim yeni hayatında çok mutlu olursun inşallah..
resimdekilerden biri sensen zaten çok güzel bi kadınsın..
Allah kaderini de güzel yapsın..
Sevgiler....

Back
X