Benim kayınvalidem de böyle ya. Her şeyi kendi biliyor, ben güzellikle bir şey diyorum mesela şunu şöyle yapalım anne bak ben öyle yapıyorum diyorum kibarca, güzellikle öneriyorum yani hani fikir veriyorum böyle daha iyi diyorum bana verdiği cevap: ''Ben biliyorum kızım biliyorum hepsini biliyorum sen merak etme sen öyle yap tabii de ben zaten öyle yapıyorum'' Ya da mesela yaptığı bir şeyi bir daha yapmamasını söylüyorum oda bana ''Aaaaa o öyle yapılır mı yapmıyorum tabii ki ben'' ee ama yaptın gördüm o yüzden uyarıyorum. Aklımla oynuyor gibi kadın yani. Her şeyi bilen müthiş deha bir kayınvalidem var asla öneri-fikir kabul etmez çünkü o her şeyi bilir, tamam beceriklidir, iyi de biri, bana hep yardım da eder ama bu huyu beni çıldırtıyor ve sizin dediğiniz gibi kocama da söyleyemiyorum çünkü erkekler anlamıyor. He bir de hazır söylemiş içimi dökmüşken şu huyundan da bahsedeyim, mesela ben bir şey yapılacaksa o olayı yönlendiriyorum nasıl yapılacağına dair ama o herkese ben yaptım diye yayıyor ne alaka ya sen dedin diye yapmadık ben öyle istediğim için öyle oldu yani sen ne alaka millete her haltımızı ona danışıp da yapıyormuşuz gibi lanse etmesi de beni delirtiyor. Ama çok iyiliği dokunduğu için de bu huylarını görmezden gelmeye çalışıyorum.
Ay iyi ki açmışsınız bu konuyu ya bende anlattım rahatladım valla oh be