ak hikayenizi anlatr msnz?

Lise son sınıfta,2yıldır aynı sıfıftalar,oğlan sınıfın en yakışıklısıymış kıza göre,kızda sınıfın çalışkan öğrencilerindenmiş....kız okula mahalleden 2 kız arkadaşıyla beraber gider-gelirmiş... Kız güzelmiş aslında ama kendini hiç beğenmezmiş.Oğlanda yakışıklılığına rağmen sınıftaki diğer erkeklere göre daha ağırbaşlıymış,bu durumu kızların dahada ilgisini çekiyormuş,sonra okulların kapanmasına kısa bir süre kala bizim kızın yeri değişmiş,oğlanın ön sırasına geçmiş en yakın arkadaşıyla beraber......
Sonra oğlanla günaydın demeye,sohbet etmeye ve hatta şakalaşmaya başlamışlar....kız şüphelenmeye başlamış ACABA BENDEN HOŞLANIYOR MU diye,sonra bakmışki kendisi çok hoşlanıyo,yanlış düşüncelere kapılmamak için kendini geri çekmiş,bi çok kız okullarının bitmesinden cesaret alıp oğlandan hoşlandığını itiraf etmeye başlamış,kızda kendinden emin kızlara bakarak kendi şansının olmadığını düşünüp dahada geride durmuş.Sonra öğrenciler kendi aralarında bi gezi düzenlemeye karar vermişler,kız yakın arkadaşıyla konuşup gitmeye karar vermişler.sonra kızın arkadaşı gelmekten vazgeçince kızda gitmeyeyim demiş ve adını listeden sildirmiş,oğlan kızın yanına gelip,adını sildirmişsin demiş,kızda açıklamasını yapmış,oğlan gelmesi için ısrar etmiş...
Geziye gidilmiş ve herkes top oynarken kız yalnız kalmış,oğlan bakmış ki kız tek başına kumsalda oturuyo,kızın yanına gitmiş ve onu oyuna davet etmiş ama kız gitmemiş,oğlanda kızın yanına oturmuş,sohbet etmişler,mangal yapılmış sınıfça ve oğlan en sonda oturan kız yemeklere ulaşamıyomuş ve tabağa doldurduğu yemeği kızın yanına oturarak beraber yemişler,masada herkesin içinde kıza ayrıcalıklı davranmış,başka kızlar ondan su isterken o suyu doldurup kıza götürmüş,kız kıpkırmızı olmuş çünkü herkes onlara bakıyormuş artık...eve otobüsle dönerken kızın yanına oturmuş,sana arkadaşların bişeyler sordumu demiş oğlan,kızda evet demiş 'siz çıkıyormusunuz diye sordular ama ben tabiki öyle bişey olmadığını söyledim demiş kız' oğlan üzülmüş ve biz çıkmıyomuyuz demiş,kızda çıkıyo muyuz demiş!! Oğlanda evet demiş,ve bi dahada tekrar konuşmamışlar bu konuyu... Okula gittiklerinde herkes onları konuşuyolarmış,kız utancından ölüyomuş,bazılarıda inanamamışlar ve ayrılacaklarını söylemişler,nasıl olsa okulda kapanacakmış sonrada ayrılırlarmış.......
Ve 4.5 yıl sonrada evlendik 8 aydırda evliyiz...Herkes sevdiğiyle kavuşup,sevdiğiyle aynı yastığa baş koyarak uyumanın tadını alıp mutlu olsunlar

benim üniversiteden bir arkadaşımın kuzeniydi adını biliyordum o da benim adımı çok ortak arkadaşımız vardı ama tanışmak bir türlü kısmet olmamıştı ya o gelmemişti toplu buluşmalara yada ben gitmemiştim zaten başka bir okulda okuyordu sadece arkadasımın kuzenı oldugu ıcın bızım okuldakı arkadaslarla tanısıp gorusuyordu.nısanlımın kuzenı yanı benım arkadasım bana karsı bırseyler hıssedıyordu ama hıc bır zaman onunla olmayı dusunmemıstım ona karsı bırseyler hıssetmemıstım.neyse bır gun facebookta ekleme talebı geldı ondan fazla ortak arkadasımız var kabul ettım,hıcbısey yazmadım oda bana hıcbısey yazmadı bır ay boyunca hergun resımlerıme falan bakmıs.sonra ben arkadasıma soyledım kuzenın benı eklemıs falan dıye oda bana yazdı sonra konusmaya basladık.msnde falan karsılastıkca konusuyoruz bazen arıyodu duymuyordum gerı bıle donmuyodum.sonra bı aksam tekırdag'da yazlıktaydı o arkadaslarıyla beraber benı aradı gece 12'den sabah 6'ya kadar konustk,o gun etkılenmıstım.yakın bı zaman sonra taksıme gıtmıstım nısanlımın ısyerıde orda konustuk bulustuk.arkadas olduk bır kac kez daha bulustuk ve ben ona asık oldum.oyle bır asık oldum kı bunu soyledım ona ınanmadı gecıcı bır hevestır bana asık olmamıssındır falan dıye.cıkmaya basladık cok yakın bır zamanda kaynastık cunku yazın hepberaber kaldık,tekırdag'da bı gece ılk o telefonda konustugu yere gıttık ve bırbırımıze soz verdık..temmuz ayında cıkmaya baslamıstık mayıs ayında benı o bırbırımıze soz verdıgımız yere tekırdag'a goturdu yagmur yagıyodu benımde ayagımda babetler wardı bısey konusucam falan dedı ındık arabadan o yere yuruyoruz camur olmus heryer dedım ayaklarım batıyor gıdelım burdan megerse evlenme tek. edıcekmıs aldı benı kucagına bındırdı arabaya yagmurda nasıl sıddetlendı anlatamam.tam tekrar konusmaya baslıcak telefonum caldı yıne bozuldu ortam sonra off hıcbısey ıstedıgım gbı olmadı benımle evlenırmısın dedı tektası cıkardı ben soktayım sonra kabul ettım,hazıran ayında geldıler ıstemeye soz kesıldı,ekım ayında nısan yaptık(merak edenler ıcın nısan ve soz albumum war bakabılırler)sımdı askerde mayıs ayında gelıyor ınsallah eylul ekım gıbıde dugumuz war.ıyıkı o toplu bulusmalarda karsılasmamısız dıyorum ozaman belkı beraber olamazdık,kader bıze boyle bır yol cızmıs..ıyıkı olmus her sabah daha da asık dahada hayran uyanıyorum..gercek askı yakalamak cok zor..Allah butun sevenlerı kavustursun,hıc ayırmasın..

bız 10 sene once yanlıs numarayla tanıstık tlfnum caldı baktım yabancı numara actım bı arkadsının ısmını soyledı yanıs dedım ozur falan dıledı kapattı ogun sesınden cok etkılenmıstım ıkı gunu boyunca tekrar arasa dıyodum ask ıste yoksa bı suru yanlı arayanlar ınsanlar oluyodu neyse dedıgım gıbı ıkı gun sonra o da benım sesımden etkılenmıs telde 1 yıl boyunca hıc yuzyuze gelmedn konustuk hep benı ormek ıstedı ama bı turlu gorusemedık en sonunda aclıstıgım yere geldı o ankı anımız cok komıktı ben arkadsımla sakalasıyoduk kafasına pet sıse atacaktım kı bammm bızımkıde merdıvenlerden ınıomus garıbımın kafasına tabı benı tanımıyo ozur dıledım ısımn basına dondum tlfnım caldı geldım nerdesın demez mı bende sag taraftayım gel dedım ama onu gorunce basmısım kahkayı pet sıse onun kafasına inmıstı ızın alıp dısarı cıktık oturduk konustuk gıttı benı hc aramıyodu ben arıyodum tlfları acmıyodu 2 ay gectı aradn bırgun aradı dedım benı begenmedındemı kactın aramıyosun soyleye bılırdın falan hayır dedı cok hossun ama cok ufaksın o zmanlar ben 18 o da 29 yasındaydı ee dedım kucuksen nıye aradın dayanamdım dedı bu seferde ben gorusmuyorum senle dedım ınanırmısınz 5 yıl hıc gorusmedık ondan sonra benı aradı sadece bı soru sorcam cvp benımle evlenırmısın evet ve ya hayır demen yeterlı dedı bende bı anda evet dedım cunku onu hala unutamamıstım gsuan 2.5 yıllık evlıyız 1 yasındada kızımız var hala askımız son gaz devam edıyo cevremızıdekıler parmakla gosterır bu zamana kadar hıc kırmadık bırbırımız tabıkı her evlılkte oldugu gıbı sorunlarımz oldu ama kırmadan saygıyı asmadan dargınlıgımız en fazla yarım saat surer cok mutluyum allaha sukur askımı cooooooooook sevıyorum ıyıkıde onla evlenmısım ayy askım deprestı yıne uyyuo gıdıp opüp gelcem:teytey:alalhım tum sevenlerı kavustursun

bambaska bir sebepten tanistik ona telefonumu verdim "bir gelisme olursa beni haberdar et" dedim nereden bilecektim ertesi gun o saatlerde sevgilim olacagini =) neye niyet neye kismet gibi bir durum oldu. ertesi gun gunduz ben onu gozume kestirdigimde meger o da beni gozune kestirmis. ben ne yapip ne edip onu elde etmenin pesine dusmusken meger ugrasmama gerek olmayacakmis. yan yana yururken elimi tutuverdi, neredeyse 6 yildir da hic birakmadi. canim kaan'im.

Rengarenk ask hıkayen cok guzel bır cırpıda okudum..
dılerım bır omur mutlu olursun

teşekkür ederim,çok yorgundum,biraz imla hatası yapmışım kusura bakmayın :kedi: eşimle çok mutluyum,onu çok seviyorumda,ah bide kaynana faktörü olmasa sositososito hihoyyyt

geçen sene bugün tanıştım ben nişanlımla canımla.

artık kimseyi istemiordum hayatımda çok şeyler yaşammıştım bir ilşkiyi kaldıramıcak duruma gelmiştim artık.ama çevrem ailem saolsun sürekli benm için bir aday arayışı içindeydiler.yeni bi eve taşınmıştık aynı mahallemizde.kiracıydık.ev sahibinin birgün gelinleri olucağımı bilemezdim.nese üst katta teysesi alt kattada onların eviydi.ama başka bir semmte oturuordu onlar.teysesi beni çok beğeniormuş akıllarına gelmiş kardeşinn oğluyla yani (nişanlımla)tanıştırmak bana sölediler.hiç uzatmadan kestm olayı ben istemiorum kimseyi.açıktan ünv.okuodum okucam ben önce geleceğim diodum.aslında korkuodum yine aynı şeyleri yaşamaktan.sorun o değildi yani.bigün teysesinn kızı ilknur adı numaramı ve msn adresimi vermiş nişanlıma benden almıştı ama verceğini tahmn edemedm ben kendisi için alıo zannettm.aradan 1 gün geçti onunda msn adresini ve telini almış bana verdi.olmas falan dedysem tehdt etti beni bidaha konuşmam falan die benmkini verdiğini söledi kızdım bende :kızgın: sonra numarasını aldım bende napimmm.aramadım ama hiç sadece nete ekledim msni.bigün itşeym açtı msni birden bi heyecan bastı içimi resminide görmüştüm pek beğenmemiştim açıkçası birde bi kız vardı yanında 2 gün çıkmış kızla başka resmi olmayınca bilgisayarda ilknurun onu göstermk zorunda kaldı birazda o yüsden istemedm.nese msn de konusmaya başladık 2 kelime etmeden kamerayı açtırdım ona ama ben açmadım bi açtıAllahım oneeee korktuumm kronun teki çıktııı karşımaaa meğersem bizim akıllı lknur adresi yanlış almış nişanlımdan.sonra öğrendimki benm adresimide yanlış vermiş nişanlıma öle 1 hafta birbirimizin aramsını bekleyerek geçti boşu boşuna.nese bigün gece okuldan geldim gece derslerine gidiodum 18 mart 2009 saat 22:00 eve grdm yukarda teysesinin kısı beni çağırdı.gel oturalım ev dolu kızlarla akraba hepsi.hiçbirini tanımıorum.nese tanıştık falan ilknur tutturdu msn aç.zorla açtırdı bana tehdtlerlee :oklava: açtım meğersem telefonla benm orda olduğumu adresimi tekrar eklemsini sölemiş nişanlıma.nese uzatmıcam ekledi kounştum napim başımda azrail gibi dikilio ilknur hanım.kameları açtık karşılıklı.oda isteksizmiş tanışmakta benmle kimseyi beğenmezmiş içine sinmezmiş.ama ogün öle paspalımkii işten okula gtmşim yorgunumm dağınığım.iğrencimmm yaniiii.bi açtık kameraları bizimki gözlerini öle bi açtıki.ya sen bana resmini gösterdikleri kızmısın falan dedi bende evet nie şaşırdınki dedm.çok daha güzelsinde ondan dedi.içimden diorum say say kimbilir kaç kişiye daha söledin bu lafları. :icecream: öle işte ben ölesine göürşüodum yani.ama o gece beni rahat bırakmadı gece 2 ye kadar knuştuk.sonra bu günlere geldik işte.şuan nişanlıyız ve 2 ay sorna düğünümüz var.

ve bugünde tanışma günümüz.inşallah hep böle gider.

:sm_cool:
gece saat 3 canım çok sıkılıyordu kuzenimle ras gele numaralar çevirmeye başladık.Sonra hoş sesli bir erkek aradı konuştuk.ertesi gün(c.tesi)ille buluşalım diye çok ısrar etti ben buluşmadım meğer pazar günü askere gidicekmiş acemi iznine gelmişti.sonra 15 ay boyunca bekledim onu.mektuplarla telefonlarla ve izne geldiği zamanlar görüşüyorduk.ozaman daha 16 yaşındaydım.15 ay içinde ayrıldık barıştık ve en sonunda askerden geldi.ozaman gerçekten ona aşık olduğumu anladım ve işte evlencem insan bu dedim.oda benim için aynı şeyleri düşünüyordu ve 2004 te evlendik.ve hala birbirimizi çok seviyoruz ben 22 yaşındayım eşimse 26 yaşında.Ve hala deli gibi aşığım ona canım sevdiğim....

kader dedikleri bu olsa gerek !!!:sm_cool: şakkıdı

Back
X