SLM ARKADASLAR. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. BEN BİRİNİ SEVİYORUM 4 AYDIR HAYATIMDA. YALNIZ AİLEM HİÇ Bİ ŞEKİLDE ONAYLAMIYOR BU OLAYI. GECMİŞİ PEK TEMİZ TEMİZ DEĞİL AMA HANGİMİZ TERTEMİZİZKİİ.. GECMİŞTE EROİN KULLANDIGI İÇİN HİÇ Bİ ŞEKİLDE İSTEMİYORLAR. AYLARDIR BANA KAN KUSTURUYORLAR. AMA SUANDA KULLANMIYOR VE BANA OLAN SEVGİSİNDEN DOLAYI KULLANMAYACAGINI SÖYLÜYOR. BÜYÜK YEMİNLER ETTİ AYNI HATAYI YAPMAYACAM DİYE. NE YAPMALIYIM KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜMM ONU ÇOK SEVİYORUMMMMMMMM :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
tedavi görmeden bırakması ilginç geldi bana canım.. senden gizli gizli geceleri kullanıyor olabilir.. sonuçta 24 saat yanında değilsin.. ve bu illete alışmak için sanırım 1 kez kullanmak yeterliymiş..
senin yerinde olsam ailemi dinlerdim.. böyle bağımlılık geçirmiş insanla beraber olmak çok zor olacaktır ilerde senin için.. aşkmı olarak değilde mantıklı olarak düşünmeye çalış..
senin kızın olsa sen izi verirmiydin? bu açıdan bak olaya..
Ailenizin endişeleri çokta yersiz değil,ben hak verdim doğrusu,üstelik 4 ay bir ilişki için kısa bir süre bence..Kendinizi ailenizin yerine koyup düşünün birde..
Eğer gerçekten eminseniz bıraktığından ,temiz olduğundan,biraz daha zaman verin,ona ,kendinize ,ilişkinize ..Ailenizin ona ve bu ilişkiye güvenmesini sağlayın..
Çok uzun seneler kullanmışsa bırakması zor olacaktır,bu da benim düşüncem..
4 ay cok kisa bir süre....acele kararlar verme güzelim...
Ailenide anlamaya calis, hangi anne baba evladinin kötülügnü mutsuzlugnu isterki?
Tabiki insanlari gecmisleri ile yargilamak dogru olmaz, buna bende inaniyorum....her insan hic olmazsa bir sans hak ediyor.....ama dikkatli olman gerek.:hulya:
Madde bagimlilari cok zayif karekterde oluyorlar....en ufacik bir sorunda hemen yine bu illete sariliyorlar....bazi seylerden emin olmadan sakin aileni karsina alma.lmaz:
Sevgilinle konus, madem icmiyor ve tamamiyle bundan kurtuldu seninle beraber bir uzmana gitsin....ailenede zaman ver....bu 4 ay icinde olacak birsey degil.:1hug:
kesinlikle hemen karar verme zamana bırak ama ailenin sözlerinede kulak ver bakalım zaman ne gösterecek bazen ailelerde yanılabilir.istedikleri zaten senin mutluluğun.
ben ailemi değil ailem beni karsılarına alıyorlar. diyorumki onu tanımak için bi fırsat verin direk kestirip atıyorlar.... elimi kolumu baglıyorlarrr:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?