Ak m? Ailemi? Syleyin ltfen

nefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
23
0
86
Adana
SLM ARKADASLAR. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. BEN BİRİNİ SEVİYORUM 4 AYDIR HAYATIMDA. YALNIZ AİLEM HİÇ Bİ ŞEKİLDE ONAYLAMIYOR BU OLAYI. GECMİŞİ PEK TEMİZ TEMİZ DEĞİL AMA HANGİMİZ TERTEMİZİZKİİ.. GECMİŞTE EROİN KULLANDIGI İÇİN HİÇ Bİ ŞEKİLDE İSTEMİYORLAR. AYLARDIR BANA KAN KUSTURUYORLAR. AMA SUANDA KULLANMIYOR VE BANA OLAN SEVGİSİNDEN DOLAYI KULLANMAYACAGINI SÖYLÜYOR. BÜYÜK YEMİNLER ETTİ AYNI HATAYI YAPMAYACAM DİYE. NE YAPMALIYIM KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜMM ONU ÇOK SEVİYORUMMMMMMMM :çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Bı ınsanı gecmıŞyle yargılamk hata olmazmııı ... Ona haksızlık olmazmı akıl verın kızlarrrrrrrr

tedavi gördümü yoksa kendiliğinden mi bıraktı canım

Kendi bıraktı... 8aydır kullanmıyorum diyor. Bunun 4ayı beraberiz ve ben hiç bişey görmedim yani kullananı biliyorum içmiş halleri bilirim bilgim var bu konudaa

tedavi görmeden bırakması ilginç geldi bana canım.. senden gizli gizli geceleri kullanıyor olabilir.. sonuçta 24 saat yanında değilsin.. ve bu illete alışmak için sanırım 1 kez kullanmak yeterliymiş..

senin yerinde olsam ailemi dinlerdim.. böyle bağımlılık geçirmiş insanla beraber olmak çok zor olacaktır ilerde senin için.. aşkmı olarak değilde mantıklı olarak düşünmeye çalış..

senin kızın olsa sen izi verirmiydin? bu açıdan bak olaya..

geçmişte yaptığı hata için insan suçlanmaz ama bıraktıpuna eminde olunmaz bence ailen dinle derim sonra başka olaylar cıkttığında pişman olmaman adına

2ay önce denize gittik ailecek oda eniştemin arkadası oda geldi bizimle 5gün aynı yerdeydikk sabah akşam.. kullanmıyor bundan adım gibi eminim çünkü gün geliyor sabah erkenden bulusuyoruz akşam 7ye kadar bikez vucudunun onu istediğine dair bi belirti göremiyorum.. ki onu kullanan insan içki içemez ölür yoksaa. ama o bira içebiliyor.. kızım olsa izin verirmiyimm.. düşünülür ama benim felsefemde İNSANI GECMİŞİYLE YARGILAMAK YOKTUR. şimdi tutup ona neden içtin diyemem orda bana derse SEN VARDINDAMI İÇTİM YAPMA DEDİNDEMİ YAPTIM derse ben ne diyecem ozaman.... ne yapacam ben yaaasenağlamasenağlama

Ailenizin endişeleri çokta yersiz değil,ben hak verdim doğrusu,üstelik 4 ay bir ilişki için kısa bir süre bence..Kendinizi ailenizin yerine koyup düşünün birde..

Eğer gerçekten eminseniz bıraktığından ,temiz olduğundan,biraz daha zaman verin,ona ,kendinize ,ilişkinize ..Ailenizin ona ve bu ilişkiye güvenmesini sağlayın..

Çok uzun seneler kullanmışsa bırakması zor olacaktır,bu da benim düşüncem..

4 ay cok kisa bir süre....acele kararlar verme güzelim...

Ailenide anlamaya calis, hangi anne baba evladinin kötülügnü mutsuzlugnu isterki?

Tabiki insanlari gecmisleri ile yargilamak dogru olmaz, buna bende inaniyorum....her insan hic olmazsa bir sans hak ediyor.....ama dikkatli olman gerek.:hulya:

Madde bagimlilari cok zayif karekterde oluyorlar....en ufacik bir sorunda hemen yine bu illete sariliyorlar....bazi seylerden emin olmadan sakin aileni karsina alma.lmaz:

Sevgilinle konus, madem icmiyor ve tamamiyle bundan kurtuldu seninle beraber bir uzmana gitsin....ailenede zaman ver....bu 4 ay icinde olacak birsey degil.:1hug:

psikoloji bilgisi olanlar az çok bu söylecegimi anlayabilir... o 8 aydır içmediğini söylüyor bende buna inanaıyorum başlarda inanamasıtım ama dedim ya içmiş insanın halini bilirim diye. şimdi 4 aydır küçük bişey görmedim ... bu tarz insanları gecmişini yadırgadıgın zaman şimdi tutup ben onu bıraksam içmioada içecek kendine neden arayacak zaten içmiyorum içiyorsun diolar diyecek bari içimde öle içior desinler diyecek. ben sevdiğim insana nasıl böyle bi kötülük yapabilirimki. 4 aydır çıkıyoruz ama 1yıla dayanmıs karsılıklı hissiyatlar var. 1 yıl öncesinde bi yürlü olmadı ama 4 aya biz neler sıgdırdık anlatamam..kimsenin 4 ayda yaşayamacagı kadar büyük sevgi ve aşk var aramızda bensiz 1 saniyesi gecmiyor kırmamak için üzmemek için elinden geleniyor... şimdi siz söyleyin nasıl olacak. evet aile önemli ama ömür boyu ailemmi olacak benim yanımda..:gitme:

kesinlikle hemen karar verme zamana bırak ama ailenin sözlerinede kulak ver bakalım zaman ne gösterecek bazen ailelerde yanılabilir.istedikleri zaten senin mutluluğun.

ben ailemi değil ailem beni karsılarına alıyorlar. diyorumki onu tanımak için bi fırsat verin direk kestirip atıyorlar.... elimi kolumu baglıyorlarrr:çok üzgünüm:

kesinlikle hemen karar verme zamana bırak ama ailenin sözlerinede kulak ver bakalım zaman ne gösterecek bazen ailelerde yanılabilir.istedikleri zaten senin mutluluğun.

bazen konusunu acıyorum bizimkiler şüpelenio senden diyorum oda dioki onların hepsi yanlıacak sen kalbini rahat tutt diyor

kimseye güvenme tedbirli ol ailenden önce kendini kendin koru aile çok önemli kimse çocuğunun kötülüğünü istemez aileni de dinle derim ben ne aşklar gördük ne aşıklar birbirlerinden nefret ediyolar sen ne dersek diyelim duygusal düşünürsün yaşayıncada ya pişmanlık duyarsın bir ihtimalde iyide olabilir ama şans be oda ama zaman geçiyor zamanı geri alamazsın kendi geleceğin için iyi düşün iyice tanı belki anlarsın iyi birimi kötü birimi allah kötülerle karşılaştırmasın canım

ben ailemi değil ailem beni karsılarına alıyorlar. diyorumki onu tanımak için bi fırsat verin direk kestirip atıyorlar.... elimi kolumu baglıyorlarrr:çok üzgünüm:

Bak ablacim, anliyorum seni, seviyorsun, onsuz olmayi düsünemiyorsun ama ben yinede ailenide anlamaya calismani tavsiye ederim...

4 ay degil 4 yil birbirini deli gibi seven tüm aile baskilarina ragmen evlenip sonrada keske annemi babami dinleseydim oturup onlarin b....yeseydimde keske evlenmeseydim diyen o kadar cok kadin gördüm ve tanidimki anlatamam sana....

Sevgi Ask insanin gözünü kör ediyor.....bunda inanki dogruluk payi var...herseyi istedigin gibi görüyorsun...olumsuzluklarin üstesinden gelirim...ne olacak diyorsun....ama gün geliyor ailenin söyledikleri sözler tek tek cikiyor, o zaman yasayacagin pismanligin haddi hesabi yok.:hulya:

Sen yine ailenle iylikle güzellikle konus, sizde haklisiniz sizi anliyorum, bu insan degisti bunu size ispat etmeden sizin gönlünüz rahat olmadan hicbir sekilde ciddi adimlar atmicagim diye izah et güzelim......

Gercektende sevdigin insan sana deger veriyor seni adam gibi seviyorsa sana ve ailene bunu ispat etmek icin elinden geleni yapacaktir....bunu ona söylemelisin....

ya zaten 4 ay olmuş cnm tekrar baslamayacagına garanti alabilirmisinki gun gelir canım sıkkındı içtim der gun gelir arkadaslarla içtim der tedavi görmeden bırakması bana garip geldi

bak canım daha 4 aylık bir ilişkiymiş ve geçmişte kötü günler geçirmiş sevgilin.şimdiki ruh haliyle her seye yemin edebilir.ama ilerder en ufak bi ruh çöküntüsünde eski alışkanlıklarına devam eder kaldığı yerden.etrafımızda örnekleri çok.ben temkinli ve mantıklı hareket et derim.sevgilinle evlilik düşünüyorsun heralde.evlilik öyle bişeyki sıkıntılı anlarında ister istemz insanlar bir çıkış yolu arıyor.ve oda çıkış yönünü o şekilde kullanabilir.son olarak sevgilin bile olsa aileni karşına alma derim.benim ailemde eşimle evlenmemi onaylamamıştı.bi çok sölemişlerdi.o an hiç birini duymadım kulak arkası yaptım.fakat evlendim gördümki sölenen biçok şey doğru çıktı anlatabiliyormuyum.yani sonunda sen üzülürsün adımlarını sağlam at.allah yardımcın olsun..

bak güzelim insan tabi ki geçmişiyle yargılanmaz bu konuda haklısın ama ailenin sorunu geçmişi değil zaten.geçmişte eroin kullanan biri bugün en ufak bi sıkıntısında tekrar eroine sarılabilir bu çok yüksek bi ihtimal erkek arkdaşın söz verip yemin etse de onun elinde olan birşey değil bu.herhangi birşey değil ki şak diye bıraksın ve bi daha başlamasın.ailenin korkusu bu ve haklılar ilerde tekrar başlama ihtimali çok yüksek.biraz ailenin yerine koy kendini

Yerinizde olsam erkek arkadaşımdan doktordan rapor isterdim..
Gerçi temiz raporu bile alsa yeniden başlamayacak diye bir şey yok..
İyi düşünün arkadaşım..
Uyuşturucu bağımlısı demiyorum bakın,bağımlı kişilik bozukluğu olan kişilerle yaşam çok zordur..
Sürekli terapi görmeleri gerekir.
Tek başına altından kalkabileceği bir durum değil bu.

bu illete bulasan öle ben kendim bıraktım die bırakamaz buna emin ol bigun biyerden hortlar cıkar derdinden içmiş diosun demekki her derdi oldunda içio yarın öbürgün bir derdiniz oldunu düşün bence aileni dinle derimm sonun hüsran olmamaıs için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…