Bİ İnsanı gecmİŞyle yargılamk hata olmazmııı ... Ona haksızlık olmazmı akıl verİn kızlarrrrrrrr
Hepİnİze Çokkk Çok tesekkÜr ederİm... Yenİ gelİŞÖeler var. Sİzlerle paylaŞmak İstedİm. Önce sunu sÖyleyeyİm ben 23 yasındayım sevgİlİm 28 yasında.. Hafta sonu sevgİlİmle konustum... Uyusturucu konusu acıldı.. Bana dedİkİ bana İnanmıyorsan amateme yatayım tedavİ olayım benİ gelİp gÖrÜrmÜsÜn.. Sİzce kızlarr.... Sİzce nasıl olmalı...
hayat zaten zor normal insanlarla bırak birde uyuşturu kulalananla beraber olmak
ailen haklı ya birde seni teşvik ederse uyuşturucu kullanmaya ,
bence uzak dur hayatını yıkmaya değmez bir müptela ile
Canim 4 ayda bu kadar hizli baslayan bir ask 1 gunde biter.Ayni eve girmeden birini asla taniyamazsin ;benim fikrim tabii.Bu kadar kolay eroini birakabildigini dusunuyorsa yeniden baslayacaktir.Cok ufak sebebler yeter buna ;kendini de nasil olsa ben birakabiliyorum diye telkin ediyorsa..
Sen zaten kararini vermissin gibi gozukuyor.Benden sana tavsiye ileriye donuk bir adim atmadan once birkac senenin gecmesini bekle;suan karar verirseniz buyuk risk..Ailenden de sakin
iliskinizi saklama.Snasin bol olsun..
Sen, "evet ne güzel hastaneye yatsın tedavi olsun, sende onla mutlu olursun" dememizi bekliyorsun ama "en azından bunu sana ben söylemeyeceğim" .
Bu hayat normal insanı dağıtır. Uyuşturucu nereden temin edilir biliyor, nasıl kullanılır biliyor. Tamam bırakmış olsun kabul ama en ufak bir zorlukta, yıkımda tekrar uyuşturucuya sarılmayacağının garanti varmı YOK. Bu garantiyi doktorlar bile verebilir mi HAYIR.
O halde sana ne dememiz lazım ? Sen söyle onu söyleyelim
Sana açık net ve laf kalabalığı yapmadan sorayım. (Daha önce soruldu mu bilmiyorum)
Sen hiç uyuşturucu kullandın mı ? (hap, esrar,eroin yada adını bilmediğimiz başka birşey)
Niye bunu sordun dersen, ben bu yaşımda uyuşturucu kullanan biriyle yakın temasta olmak istemem. Ama sen öyle kararlı ona doğru yürüryorsun ki , acaba bu aşktan öte birşey mi ?
Ancak uyuşturucu ile haşır neşir olan biri, kullanan birinden ürkmez gibi geliyor.
Sakın itham gibi düşünme, eğer böyle birşey yaşamışlığın varsa (sonuçta yabancısı değilsin abin kullanmış) kesinlikle uzak dur müptela olman an meselesi olur. Hayatına yazık edersin.
Karamel69 'a kesinlikle katiliyorum.Aslinda sende neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorsun ama birtaraf agir basmiyor sadece.Bu karari verirken de aileni kaybetme korkun degil ya haklilarsa korkun var;oyle degil mi?Demek ki sende biseylerin ters oldugunun farkindasin.Yukarida soylediklerimi tekrar edecegim ben yine;sakin birkac sene beklemeden ciddi bir karar verme.Hem onun hem senin icin.Zaman
herseyi gosterecektir.Uzman bir doktora danismani tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?