Ak m? Ailemi? Syleyin ltfen

tatlıya aşırı düşkünlük iştahsızlık ele verir
yani normal yemek yemek istemezler ama tatlı şeyler isterler
aklında bulunsun
kullanıp kullanmadıgına dair bi işaret de olabir.ya da al götür birlikte doktora kanına baktır.eğer çıkarsa bişey ailenin dediğini yap ama temiz çıkarsa sevginin arkasında dur

Bİ İnsanı gecmİŞyle yargılamk hata olmazmııı ... Ona haksızlık olmazmı akıl verİn kızlarrrrrrrr

canım benim daha ilişkiniz çok yeni erken karar verme bi anne olarak şunu söyleyebilirim bende olsam karşı çıkarım çünkü madde bağımlılığı ciddi birşey aman dikkatet

dünyada kimse için aileni kırma derim hele ki bi erkek için asla......lmaz:lmaz:

Hepınıze Çokkk Çok tesekkÜr ederım... Yenı gelıŞÖeler var. Sızlerle paylaŞmak ıstedım. Önce sunu sÖyleyeyım ben 23 yasındayım sevgılım 28 yasında.. Hafta sonu sevgılımle konustum... Uyusturucu konusu acıldı.. Bana dedıkı bana ınanmıyorsan amateme yatayım tedavı olayım benı gelıp gÖrÜrmÜsÜn.. Sızce kızlarr.... Sızce nasıl olmalı...

yeterki beni bırakma yeterki benim yanımda ol ne istiyorsan yapayım dedi......

hayat zaten zor normal insanlarla bırak birde uyuşturu kulalananla beraber olmak

ailen haklı ya birde seni teşvik ederse uyuşturucu kullanmaya ,

bence uzak dur hayatını yıkmaya değmez bir müptela ile

hayat zaten zor normal insanlarla bırak birde uyuşturu kulalananla beraber olmak

ailen haklı ya birde seni teşvik ederse uyuşturucu kullanmaya ,

bence uzak dur hayatını yıkmaya değmez bir müptela ile

dogru söylüyorsun hayat çok zor ama beni tesvik etmesi söz konusu bile olamazzz.. ben bıraktım ama birde istiyorsan hastaneye yatayım diyen bi insanın bi şansa ihtiyacı yokmu bunu düşünüyorummm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canim 4 ayda bu kadar hizli baslayan bir ask 1 gunde biter.Ayni eve girmeden birini asla taniyamazsin ;benim fikrim tabii.Bu kadar kolay eroini birakabildigini dusunuyorsa yeniden baslayacaktir.Cok ufak sebebler yeter buna ;kendini de nasil olsa ben birakabiliyorum diye telkin ediyorsa..
Sen zaten kararini vermissin gibi gozukuyor.Benden sana tavsiye ileriye donuk bir adim atmadan once birkac senenin gecmesini bekle;suan karar verirseniz buyuk risk..Ailenden de sakin
iliskinizi saklama.Snasin bol olsun..

Sen, "evet ne güzel hastaneye yatsın tedavi olsun, sende onla mutlu olursun" dememizi bekliyorsun ama "en azından bunu sana ben söylemeyeceğim" .

Bu hayat normal insanı dağıtır. Uyuşturucu nereden temin edilir biliyor, nasıl kullanılır biliyor. Tamam bırakmış olsun kabul ama en ufak bir zorlukta, yıkımda tekrar uyuşturucuya sarılmayacağının garanti varmı YOK. Bu garantiyi doktorlar bile verebilir mi HAYIR.

O halde sana ne dememiz lazım ? Sen söyle onu söyleyelim

kullanmadıgı halde ben istediğim için hastaneye yatmak istemesiii, istersen cevremi değiştireyim bu memelekettende gidelim, ne diyorsan nasıl olsun diyorsan öyle olsun demesi aklımı çok karıstırıyorr... bende bilmiyorum ne yapacagımıııı

ewet haklısınız ama dedim ya bir daha kullanmayacagına dair bi sürü sözler veriyor ve her eroin kullanımız bırakmıs insan zaten bırakmısım hastaneye ne gerek varda diyebilir ama bu sırf benim gönlüm rahatlasın diye aylardır kullanmadıgı halde hastaneye yatmayı istiyor hemde bunu ben kendinden istemediğim halde... şimdi sen söyle ben ne diyeyimmmmm :çok üzgünüm:

Sana açık net ve laf kalabalığı yapmadan sorayım. (Daha önce soruldu mu bilmiyorum)

Sen hiç uyuşturucu kullandın mı ? (hap, esrar,eroin yada adını bilmediğimiz başka birşey)

Niye bunu sordun dersen, ben bu yaşımda uyuşturucu kullanan biriyle yakın temasta olmak istemem. Ama sen öyle kararlı ona doğru yürüryorsun ki , acaba bu aşktan öte birşey mi ?

Ancak uyuşturucu ile haşır neşir olan biri, kullanan birinden ürkmez gibi geliyor.

Sakın itham gibi düşünme, eğer böyle birşey yaşamışlığın varsa (sonuçta yabancısı değilsin abin kullanmış) kesinlikle uzak dur müptela olman an meselesi olur. Hayatına yazık edersin.

sana bu soruyu sormanda hak veriyorum ama hayır ben bugüne kadar sadece sigara kullandım ve hala kullanıyorum. onun dısında hiç bişey kullanmadım. ama arkadasın biri bi yorum yazmıstı o benim yüreğime dokundu... '' gecmişte yaptıgı bi hata yüzünden bu insanın sevmeye sevilmeye hakkı yokmu bu sadece yardım isteyen arkadasımız için değil hayatına girecek her kıs için aynı seymi olacak''' bu yorum beni çok etkiledi o yüzden sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedimm.. abimde gencken esrar kullanmıstı ama esrarın sadece psikolojik bagımlılıgı var onun dısında bi bağımlılıgı yok diye biliyorum

Karamel69 'a kesinlikle katiliyorum.;Aslinda sende neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorsun ama birtaraf agir basmiyor sadece.Bu karari verirken de aileni kaybetme korkun degil ya haklilarsa korkun var;oyle degil mi?Demek ki sende biseylerin ters oldugunun farkindasin.Yukarida soylediklerimi tekrar edecegim ben yine;sakin birkac sene beklemeden ciddi bir karar verme.Hem onun hem senin icin.Zaman hrseyi gosterecektir.Uzman bir doktora danismani tavsiye ederim.

Son düzenleme:

ben onun gecmişte yasadıklarını kesinlikle onaylamıyorum ailemide karsıma almıyorum ama diyorum ya bir daha kullanmayacagına dair büyük sözler veriyor bir kez kullandıgımı duyarsan yada görürsen bırak beni diyor ama ailem hiç bi şekilde bu zamanın gecmesine bile izin vermiyor. bende şaşırdım ne yapacagımıı... şahsen ben eroin kullanmıs ve bırakmıs olsam bıraktıgım halde hastaneye yatmayı teekrardan bi tedavi görmeyi istemezdim ama o demekki beni kadar seviyorki üzülmemem için ona inanmam için elinden gelen herseyi yapıyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…