4 ay cok kisa bir süre....acele kararlar verme güzelim...
Ailenide anlamaya calis, hangi anne baba evladinin kötülügnü mutsuzlugnu isterki?
Tabiki insanlari gecmisleri ile yargilamak dogru olmaz, buna bende inaniyorum....her insan hic olmazsa bir sans hak ediyor.....ama dikkatli olman gerek.:hulya:
Madde bagimlilari cok zayif karekterde oluyorlar....en ufacik bir sorunda hemen yine bu illete sariliyorlar....bazi seylerden emin olmadan sakin aileni karsina alma.lmaz:
Sevgilinle konus, madem icmiyor ve tamamiyle bundan kurtuldu seninle beraber bir uzmana gitsin....ailenede zaman ver....bu 4 ay icinde olacak birsey degil.:1hug:
Kendi bıraktı... 8aydır kullanmıyorum diyor. Bunun 4ayı beraberiz ve ben hiç bişey görmedim yani kullananı biliyorum içmiş halleri bilirim bilgim var bu konudaa
2ay önce denize gittik ailecek oda eniştemin arkadası oda geldi bizimle 5gün aynı yerdeydikk sabah akşam.. kullanmıyor bundan adım gibi eminim çünkü gün geliyor sabah erkenden bulusuyoruz akşam 7ye kadar bikez vucudunun onu istediğine dair bi belirti göremiyorum.. ki onu kullanan insan içki içemez ölür yoksaa. ama o bira içebiliyor.. kızım olsa izin verirmiyimm.. düşünülür ama benim felsefemde İNSANI GECMİŞİYLE YARGILAMAK YOKTUR. şimdi tutup ona neden içtin diyemem orda bana derse SEN VARDINDAMI İÇTİM YAPMA DEDİNDEMİ YAPTIM derse ben ne diyecem ozaman.... ne yapacam ben yaaasenağlamasenağlama
psikoloji bilgisi olanlar az çok bu söylecegimi anlayabilir... o 8 aydır içmediğini söylüyor bende buna inanaıyorum başlarda inanamasıtım ama dedim ya içmiş insanın halini bilirim diye. şimdi 4 aydır küçük bişey görmedim ... bu tarz insanları gecmişini yadırgadıgın zaman şimdi tutup ben onu bıraksam içmioada içecek kendine neden arayacak zaten içmiyorum içiyorsun diolar diyecek bari içimde öle içior desinler diyecek. ben sevdiğim insana nasıl böyle bi kötülük yapabilirimki. 4 aydır çıkıyoruz ama 1yıla dayanmıs karsılıklı hissiyatlar var. 1 yıl öncesinde bi yürlü olmadı ama 4 aya biz neler sıgdırdık anlatamam..kimsenin 4 ayda yaşayamacagı kadar büyük sevgi ve aşk var aramızda bensiz 1 saniyesi gecmiyor kırmamak için üzmemek için elinden geleniyor... şimdi siz söyleyin nasıl olacak. evet aile önemli ama ömür boyu ailemmi olacak benim yanımda..:gitme:
Hangimizin geçmişi tertemiz diyorsun... Senin geçmişinde temiz olmayan ne var ? En fazla iyi bir öğrenci olmamışındır, ailenden sakladığın şeyler olmuştur (erkek arkadaş vs), ayşe' ye gidiyorum deyip ali' ye gitmişsindir, erkek arkadaşınla cinsellik yaşamışsındır. Bunların hiç biri kirli şeyler değildir.
Nedir sence tertemiz olmamak ?
Ama uyuşturucu kullanımı hoş değildir, hiçbir aile bırakmışta olsa eroin gibi birşey kullanan biriyle kızlarının arkadaşlığını uygun görmez. Kullanan gene kullanabilir tamam kullanmayabilir de ama kimse risk alamaz, sende risk alma. Yarın öbürgün bir dene demeyeceği ne malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?