akadaşlar yardım edin lütfennn:!!!!!

kadersz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
24
0
36
Yozgat
2 yıllık bi ilişkim var erkek asrkadaşım son aylarda sürekli hakaret ediyor bana defalarca uyardım dün yine hakaret etti bende bitiridim sizce ii yapmış mıyım:? siz olsanız ne yapardını:?:bbo:senağlama

Konunuz içerik nedeniyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz-f351/
bölümüne taşınacaktır.

Konuyla alakalı da birşeyler yazmak istiyorum.
Öğrenci olduğunuzu yazmışsınız,bir abla nasihatı,
hayatta hiçkimsenin sizi rencide edecek,üzecek kötü sözler söylemesine müsaade etmeyin,
bu kim olursa olsun hemen tavrınızı koyun veee
hiçkimseye bu imkanı vermeyin.
sevgiler...

tşk ederim ben forum da yeniyim kusuruma bakmayın lütfen... başka cevap verecek yok mu arkadaşlar...

bu konuyu takip edicem.. bende sevgilimden kavga ettigimiz zamanlarda su hakaretleri duyuyorum..bikere söz verdirmistim ama tutmadi...
Allah belani versin,Lanet,Lanet olsun sana,Defolll, sen benim esi birak arkadasim bile olamazsin..ve son olarakta yeni birsey eklendi oda su (senle evlenince böyle olursa agzini yüzünü dagitirim dayanamam)

bizde suan bitirdik baska bi sebepten dolayi, hakaret yüznden cok kirildigimi bilmiyor..Ama bana yazarsa falan anlaticam..Sonrada kesin bitiricem..Yeri gelirse kossun pesimden 6 ay 7 ay.. cok seviyorsa kosar..

bende o hakaretleri duydum onların yanında salaksın gerizekalısın kafan biişeye basmıyor manyak bunlar çok zoruma gidior insan sevdiğine söler mi yaaaalmaz:

ayy iyi yapmışsın öle asalak birini hayatından çıkarmakla...
insan evliliğinde bazı şeylere göğüs geliyo zaten bekarlığında nie çeksinki...

Evet çok iyi yapmışsınız..
Nefret ediyorum şu ağzı pis erkeklerden!
Evli olsam boşanırım ben!!!
Size de geçmiş olsun!

Evet çok iyi yapmışsınız..
Nefret ediyorum şu ağzı pis erkeklerden!
Evli olsam boşanırım ben!!!
Size de geçmiş olsun!

arkadaşa katılıyorum

ayy iyi yapmışsın öle asalak birini hayatından çıkarmakla...
insan evliliğinde bazı şeylere göğüs geliyo zaten bekarlığında nie çeksinki...

aynı şekilde bu arkadaşada katılıyorum

tşk ederim gerçekten moral oluyor yaa....

moral oluyor gercekten.. ben kendi basima bu sorunun altindan kalkamazdim belkide onuböyle kabul ederdim hakaretleriyle.. ama buradaki bazi kisiler insani uyandiriyor.. megerse uyumusum bu saate kadar..

bende yaa o kadar kahrını çektim ki neler yaptı ama suçlu hep ben oldum dost dediğim insanla çıktı beni onun yüzünden terk etti sonra geri bana döndü kabul ettim şimdide hakaretler .... ve diorki eskiyi hatırlatırsan senden ayrı olmam için çok neden var dior düşünüorum onun bana yaptıkları bir sürü... gerçekten gözüm açılıo

Defetmekle iyi yapmışsın bir ilişkide saygı çok önemli buda onda yok ...........

2 yıl nasıl sürdürmüşüm yaa(((( bide bana saygın olsun dio dalga geçer gibi((

insallah ikimiz icin en hayirlisi neyse o olsun....Yillarimiz bosa gitti ama napalim yasamamiz gerekiyormus yasadik sanirim...Ama bundan sonra daha dikkatli olucam..

Bu olaylardan kendime cikardigim ders su:
Biriyle beraber olunca bana ilk yaptigi hatayi affetmicem.. ve onunla zamanimi daha fazla gecirmemeye calisicam..cünkü sonunda hep kendimize yapmis oluyoruz..
ve artik özellikle saygisina önem vericem..ben böyle sevgilisine hakaret eden daha kimseyi görmedim.. insallah bi daha görmem..

Seninki nasil hakaret etti neler dedi sana?

bende çok dikkat edeceğim .... benim ki her kelimeyi kullandı seninle çıktğıma sana lanet olsun kafan bişeye basmıor salaksın gerizekalısın manyaksın hiç bişey bilmiorsun falan sürekli aşağıladı beni.... artık kendimi ezdirmeyeceğim yeter 2 sene çok şey öğrendim beni kaybetme korkusu yok demekki...

bunu 2 sene boyunca her kavgada mi söyledi sana benimki gibi ?ayni benimki gibi birde bana diyor sen benim esimi birak arkadsim bile olamazsin.. ama kavga etmedigimiz günler hergün beni cok sevdigini beni evlenince cok mutlu edicegini söylüyordu.. ama kavga edince böyle oluyor..
Insan kendi yasayinca gözü kör oluyor anlamiyor bazen.. ama benim drumda olan baska birini görünce nekadar yanlis oldugunu dahada anlayabiliyorum..

bende aynen yaa seninle iyi oldu karşılaştığım valla... yok 2 sendeir deil son 4 aydır falan ...benim kadar ona kimse iyi olmaz biliorumçokpişman olacak ama yokum artık sesizcebitirdim hiç mesajlarına falan cevap yazmıorum arada çaldırıo falan.... benimki de mutlu edeceğim çok seviorum seni falan diodu ama kavga edince en kötüsü ben oluyordum.... eşimi bırak arkadaşım bile olamazsın dior da nie hala devam etttirormuş peki afedersin ama bizim kafamızda deil bence onların kafasında sorunlar var çok büyük hemde bence ben ona daha hiç hakaret etmedim şükür ii hatırlanacağmmm...

bana hakaret etcek hemde bana ağzını burnunu dağıtırım o böceğin

Tabiki iyi yapmışsınız.
O kim ki size hakaret ediyor!!
En nefret ettiğim erkek tipi!
Erkek adam sevdiği bayana hiç bi şekilde hakaret etmez, edemez.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…