• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akadaşlar yardım edin lütfennn:!!!!!

bende sinirlenince normal diyordum ama haddini aştı artk çok saolun arkadaşlar kendime getirdiniz beni.....

bende sinirlenince normal diyordum ama haddini aştı artk çok saolun arkadaşlar kendime getirdiniz beni.....

seninki ailesinedemi öyle merak ediyorum...bazen diyorum ailesine böyle alismis banada öyle davranabilcegini saniyor...

Merak ettigim sey onlarin bu huyundan kurtulma gibi bi sansi varmi acaba?? ben öyle olsaydim diyebilirdim evet vazgecebilirim bundan söylememek icin caba gösteririm..acaba onlar bize böyle dese bu gercekten dogrumudur bilemiyorum..

seninki ailesinedemi öyle merak ediyorum...bazen diyorum ailesine böyle alismis banada öyle davranabilcegini saniyor...

Merak ettigim sey onlarin bu huyundan kurtulma gibi bi sansi varmi acaba?? ben öyle olsaydim diyebilirdim evet vazgecebilirim bundan söylememek icin caba gösteririm..acaba onlar bize böyle dese bu gercekten dogrumudur bilemiyorum..

tatlım ben çok uğraştım ama vazgeçemiyor o huyundan belkide kaybetmekten korkmadığı için defalarca biter dedim ama yine etti yani çok aşağılanmış hissediyorum kendimi...ailesine öle deil bence ...

kimseye hakaret temeye hakları yok bu adamların bence selam bile verilmez bu kişilere kendine saygısı yok herşeyden önce bunların size mi saygısı olacak

Hic sordunmu niye sana hakaret ettigini?
Belki baskalarin sinirini senden cikarmak istiyor ama yinede seven insan küfür etmez. seninde gururun var sende insansin, sende aynisi ona yapsan kiyamet kopar....

Hic sordunmu niye sana hakaret ettigini?
Belki baskalarin sinirini senden cikarmak istiyor ama yinede seven insan küfür etmez. seninde gururun var sende insansin, sende aynisi ona yapsan kiyamet kopar....

evet ben aynısını ona yapsam asla bi daha beni istemez...biz tartışınca ediyor başkalarıyla alakası yok aslında...ben nie ona hakaret etmiorum çünkü seviorum onu kaybetmek istemiorum o da böle düşünse yapmazdı demekki düşünmüor ben biter dediğim halde hakaret ettii.

canım sevgilim bana ilişkinin başlarında moralinin bozuk olduğu bi zaman bana basit bi şeyden ötürü: 'kafan almıyor mu' dedi diye 3 hafta süründürdüm.....şimdi ödü kopuyor,normal bişey derken bile acaba bırakırmı diye cümlelerini düzgün seçerek,açıklayarak konuşuyor...
en başta tavrınınzı koyun bundan sonraki ilişkilerinizde...

canım sevgilim bana ilişkinin başlarında moralinin bozuk olduğu bi zaman bana basit bi şeyden ötürü: 'kafan almıyor mu' dedi diye 3 hafta süründürdüm.....şimdi ödü kopuyor,normal bişey derken bile acaba bırakırmı diye cümlelerini düzgün seçerek,açıklayarak konuşuyor...
en başta tavrınınzı koyun bundan sonraki ilişkilerinizde...

cok iyi yapmissin valla bravo sana.. bende bikere söz verdirmistim ama yine yapti... söz verdikten sonra bi daha yaptimi bilmiyorum hatirlamiyorum uzun bi süre yapmadi sanirim..bu son kavgamizda yapti...bana bide agzini yüzünü dagitirim dayanamam deyince dahada zorlasti hersey bnim icin.. ama onun bundan haberi yok bu olaya kizginligimin baska bi olaydan ötürü ayriyiz diye düsünüyor...

bende çok dikkat edeceğim .... benim ki her kelimeyi kullandı seninle çıktğıma sana lanet olsun kafan bişeye basmıor salaksın gerizekalısın manyaksın hiç bişey bilmiorsun falan sürekli aşağıladı beni.... artık kendimi ezdirmeyeceğim yeter 2 sene çok şey öğrendim beni kaybetme korkusu yok demekki...

İğrenç... :delphin:

Kaybetme korkusu bir yana saygısı yok, kendine saygısı yok evvela... Madem bu lafları edeceği kadar değersiz biriymişsiniz onca zaman neden beraber olmuş sizinle, neden seçmiş sizi... Bu hakaretler kendine edilmiş oluyor bir yerde... :kahve:

Evliler boşanıyor hakaret nedeniyle, adam öldürseniz mahkemede ağır tahrik indiriminden faydalanıyorsunuz, dinen kalp kırmaktan büyük kusur yok neredeyse, psikolojide de sosyolojide de "El yarası geçer dil yarası geçmez"...

Adli merciiler, din, bilim hepsi lanetler bu adamı... İbret olsun ders alıp onu defeden haliniz bunu sineye çeken kızlarımıza... Zira hakaretin azı çoğu olmaz, sizin sevginiz karşı tarafın ahlaksızlığını örtmez, işte gelinecek nokta bu nihayetinde, sizin şu an hissettikleriniz... :kahve:

İğrenç... :delphin:

Kaybetme korkusu bir yana saygısı yok, kendine saygısı yok evvela... Madem bu lafları edeceği kadar değersiz biriymişsiniz onca zaman neden beraber olmuş sizinle, neden seçmiş sizi... Bu hakaretler kendine edilmiş oluyor bir yerde... :kahve:

Evliler boşanıyor hakaret nedeniyle, adam öldürseniz mahkemede ağır tahrik indiriminden faydalanıyorsunuz, dinen kalp kırmaktan büyük kusur yok neredeyse, psikolojide de sosyolojide de "El yarası geçer dil yarası geçmez"...

Adli merciiler, din, bilim hepsi lanetler bu adamı... İbret olsun ders alıp onu defeden haliniz bunu sineye çeken kızlarımıza... Zira hakaretin azı çoğu olmaz, sizin sevginiz karşı tarafın ahlaksızlığını örtmez, işte gelinecek nokta bu nihayetinde, sizin şu an hissettikleriniz... :kahve:

çook tşk ederimgerçekten çok güzel yazmışsınız kendime geliorum artık

cok iyi yapmissin valla bravo sana.. bende bikere söz verdirmistim ama yine yapti... söz verdikten sonra bi daha yaptimi bilmiyorum hatirlamiyorum uzun bi süre yapmadi sanirim..bu son kavgamizda yapti...bana bide agzini yüzünü dagitirim dayanamam deyince dahada zorlasti hersey bnim icin.. ama onun bundan haberi yok bu olaya kizginligimin baska bi olaydan ötürü ayriyiz diye düsünüyor...

aslında ben hiç barışmayacaktım,kafamda bitirmiştim bu ilişkiyi,sırf o 2 kelime yüzünden,ama 3 hafta o kadar çok pişman olduki,annesi bile aramıştı beni ve ben affettiğim gün söyledim,şuanda gözümde -1 den başlıyorsun,bundan sonraki en ufak hakaretinde değil 3 hafta 10 yıl sürünsen gene olmaz bu iş diye...
senin olayına gelince
ne demek ya ağzını burnunu dağıtırım :oklava:
annen baban sana vurmaya kıyamazken el oğluna ne oluyor :mymeka:
sakın bi daha dönme canım bu çocuğa :olmaz:
numaranı değiştir,msn de engelle...sana hiç ulaşamasın,yoksa aklını çelmek için çok numara çeker,sakın inanma :1no2:
inşaAllah bundan sonra seni hakeden biri çıkar karşına olumunekankayizsmile

Çok iyi yapmışsın
Ben de eski sevgilimden bu yüzden ayrılmıştım ben ilk söylemesinde bitirdim.İlk başta bahane arıyodun ayrılmak için filan dedi hatasını anlamadı ama sonra döndü pişman olmuş ama o kadar soğumuştum ki ondan istesem de sevemezdim artık.
Geri döndüğünde de sakın taviz verme barışırsan devam eder yine karaktersiz

Canım bence çok iyi yapmışsın.O tarz konuşan bir insandan asıl koca olmaz....

aslında ben hiç barışmayacaktım,kafamda bitirmiştim bu ilişkiyi,sırf o 2 kelime yüzünden,ama 3 hafta o kadar çok pişman olduki,annesi bile aramıştı beni ve ben affettiğim gün söyledim,şuanda gözümde -1 den başlıyorsun,bundan sonraki en ufak hakaretinde değil 3 hafta 10 yıl sürünsen gene olmaz bu iş diye...
senin olayına gelince
ne demek ya ağzını burnunu dağıtırım :oklava:
annen baban sana vurmaya kıyamazken el oğluna ne oluyor :mymeka:
sakın bi daha dönme canım bu çocuğa :olmaz:
numaranı değiştir,msn de engelle...sana hiç ulaşamasın,yoksa aklını çelmek için çok numara çeker,sakın inanma :1no2:
inşaAllah bundan sonra seni hakeden biri çıkar karşına olumunekankayizsmile

msnde engelledim, facede sildim..ama onun sayesinde tanistigim arkadaslar var onlarida silmelimiyim bilmiyorum..hatta suanda msnde o beni engellemedi..Insallah bana deger veren gercekten mutlu olabilcegim birisi cikar karsima.. artik sanki öyle birisi olmazmis hepsi sonradan deisirmis gibi geliyor..

Canım bence çok iyi yapmışsın.O tarz konuşan bir insandan asıl koca olmaz....

o ettigi laflarin her birini teker teker aklimda tutuyorum hic unutmuyorum...facede demet akalin bozuyorum yeminimi sarkisini profilde paylasmisti onu sildi ayni sarkiyi yine paylasti baska kliple.biraz önce yine sildi eskiyi yine ayni sarkiyi paylasti anlayamioyrum sebep neyse..

o ettigi laflarin her birini teker teker aklimda tutuyorum hic unutmuyorum...facede demet akalin bozuyorum yeminimi sarkisini profilde paylasmisti onu sildi ayni sarkiyi yine paylasti baska kliple.biraz önce yine sildi eskiyi yine ayni sarkiyi paylasti anlayamioyrum sebep neyse..

simdi farkettim klibi izledim.. baslamadan önce sarki demet akalin kaza yapmis oluyor sevgiliside bunu tv de izliyor sonra sarkii bitene yakinda tekrardan haberlere geliyor demet akalinin öldügnü söylüyor...duygu sömürüsü bence ondan byle bisey paylasiyor

hiçbir zaman kendini bi erkege ezdirme sözlede olsa.. bu hakkı kendisinde nasıl bulmuş acaba ?.. benm bi arkm vardı olmaz olsn onnda böle bi svgilisi avrdı ynmda kıza salak aptal şöle yap böle yap rüküş giyinmeyi blmiosun ay çekil agzın kokuyor diyordu.. kızda tmm aşkm dioduu.. böle ezdrme kndni.. iyii yapmışsn cnm hç üzülmee :)

En doğrusunu yapmışsın. Bir yol daha var tabi. Daha beterlerini siz ona söylemeye başlarsanız pısıp kalır. Söylememeye başlar. Tabi bu durumda ilişkinin suyu çıkar. O tarz erkeklerin gücü bir kızlara yeter zaten.

Canım hiç üzülme en iyisini yapmışsın madem sevgilisisin sana saygı duymalı duymuyorsa kendi kaybeder. Sevgiliye küfür etmekde neyin nesi çok ayıp etti bil ki bitirmeseydin devam ederdi. Bırak ne hali varsa görsün

Back
X