Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sinirlenince normal diyordum ama haddini aştı artk çok saolun arkadaşlar kendime getirdiniz beni.....
seninki ailesinedemi öyle merak ediyorum...bazen diyorum ailesine böyle alismis banada öyle davranabilcegini saniyor...
Merak ettigim sey onlarin bu huyundan kurtulma gibi bi sansi varmi acaba?? ben öyle olsaydim diyebilirdim evet vazgecebilirim bundan söylememek icin caba gösteririm..acaba onlar bize böyle dese bu gercekten dogrumudur bilemiyorum..
Hic sordunmu niye sana hakaret ettigini?
Belki baskalarin sinirini senden cikarmak istiyor ama yinede seven insan küfür etmez. seninde gururun var sende insansin, sende aynisi ona yapsan kiyamet kopar....
canım sevgilim bana ilişkinin başlarında moralinin bozuk olduğu bi zaman bana basit bi şeyden ötürü: 'kafan almıyor mu' dedi diye 3 hafta süründürdüm.....şimdi ödü kopuyor,normal bişey derken bile acaba bırakırmı diye cümlelerini düzgün seçerek,açıklayarak konuşuyor...
en başta tavrınınzı koyun bundan sonraki ilişkilerinizde...
bende çok dikkat edeceğim .... benim ki her kelimeyi kullandı seninle çıktğıma sana lanet olsun kafan bişeye basmıor salaksın gerizekalısın manyaksın hiç bişey bilmiorsun falan sürekli aşağıladı beni.... artık kendimi ezdirmeyeceğim yeter 2 sene çok şey öğrendim beni kaybetme korkusu yok demekki...
İğrenç...
Kaybetme korkusu bir yana saygısı yok, kendine saygısı yok evvela... Madem bu lafları edeceği kadar değersiz biriymişsiniz onca zaman neden beraber olmuş sizinle, neden seçmiş sizi... Bu hakaretler kendine edilmiş oluyor bir yerde...
Evliler boşanıyor hakaret nedeniyle, adam öldürseniz mahkemede ağır tahrik indiriminden faydalanıyorsunuz, dinen kalp kırmaktan büyük kusur yok neredeyse, psikolojide de sosyolojide de "El yarası geçer dil yarası geçmez"...
Adli merciiler, din, bilim hepsi lanetler bu adamı... İbret olsun ders alıp onu defeden haliniz bunu sineye çeken kızlarımıza... Zira hakaretin azı çoğu olmaz, sizin sevginiz karşı tarafın ahlaksızlığını örtmez, işte gelinecek nokta bu nihayetinde, sizin şu an hissettikleriniz...![]()
cok iyi yapmissin valla bravo sana.. bende bikere söz verdirmistim ama yine yapti... söz verdikten sonra bi daha yaptimi bilmiyorum hatirlamiyorum uzun bi süre yapmadi sanirim..bu son kavgamizda yapti...bana bide agzini yüzünü dagitirim dayanamam deyince dahada zorlasti hersey bnim icin.. ama onun bundan haberi yok bu olaya kizginligimin baska bi olaydan ötürü ayriyiz diye düsünüyor...
aslında ben hiç barışmayacaktım,kafamda bitirmiştim bu ilişkiyi,sırf o 2 kelime yüzünden,ama 3 hafta o kadar çok pişman olduki,annesi bile aramıştı beni ve ben affettiğim gün söyledim,şuanda gözümde -1 den başlıyorsun,bundan sonraki en ufak hakaretinde değil 3 hafta 10 yıl sürünsen gene olmaz bu iş diye...
senin olayına gelince
ne demek ya ağzını burnunu dağıtırımklava:
annen baban sana vurmaya kıyamazken el oğluna ne oluyor :mymeka:
sakın bi daha dönme canım bu çocuğalmaz:
numaranı değiştir,msn de engelle...sana hiç ulaşamasın,yoksa aklını çelmek için çok numara çeker,sakın inanma :1no2:
inşaAllah bundan sonra seni hakeden biri çıkar karşına olumunekankayizsmile
Canım bence çok iyi yapmışsın.O tarz konuşan bir insandan asıl koca olmaz....
o ettigi laflarin her birini teker teker aklimda tutuyorum hic unutmuyorum...facede demet akalin bozuyorum yeminimi sarkisini profilde paylasmisti onu sildi ayni sarkiyi yine paylasti baska kliple.biraz önce yine sildi eskiyi yine ayni sarkiyi paylasti anlayamioyrum sebep neyse..