• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akadaşlar yardım edin lütfennn:!!!!!

Canım hiç üzülme en iyisini yapmışsın madem sevgilisisin sana saygı duymalı duymuyorsa kendi kaybeder. Sevgiliye küfür etmekde neyin nesi çok ayıp etti bil ki bitirmeseydin devam ederdi. Bırak ne hali varsa görsün

defalarca şans verdim tekrar etti zaten bencede ii yaptım artık...

bu konuyu takip edicem.. bende sevgilimden kavga ettigimiz zamanlarda su hakaretleri duyuyorum..bikere söz verdirmistim ama tutmadi...
Allah belani versin,Lanet,Lanet olsun sana,Defolll, sen benim esi birak arkadasim bile olamazsin..ve son olarakta yeni birsey eklendi oda su (senle evlenince böyle olursa agzini yüzünü dagitirim dayanamam)

bizde suan bitirdik baska bi sebepten dolayi, hakaret yüznden cok kirildigimi bilmiyor..Ama bana yazarsa falan anlaticam..Sonrada kesin bitiricem..Yeri gelirse kossun pesimden 6 ay 7 ay.. cok seviyorsa kosar..

şimdi böyle iseniz evlendikten sonra ki halinizi düşünemiyorum.baya uzak-yakın doğu sporları yaparsınız Çok üzgünüm çoook

şimdi böyle iseniz evlendikten sonra ki halinizi düşünemiyorum.baya uzak-yakın doğu sporları yaparsınız Çok üzgünüm çoook

banada öyle geliyor.. Ama artik ona bir gram bile güvenmiyorum..Yavas yavas icimden nefretim cogaliyor..face profilde ona uygun yazdigim siirleri falanda sildim..Artik umursamicam, umursasamda icimde yasicam....cookkkkk kkirildimmmm güvenim cokk kirildi..

Back
X