akademisyen ve subay çifti

Geçiniz bunlari.. eski adiyla yrd. doc. yeni adiyla dr ogretim uyesi kadrosu. ilana doktora tezinizin basligini atacaklar her halükarda, hatta ilana dahi cikilmayacak.. sizden baska basvuran olmayacak. Paket. Adrese teslim iş.

Konuyla alakasiz ama kadro size ozel mi acilacak oluyo mu oyle ben ilan acilir basvurular olur.. vs saniyordum o sebeple soruyorum.
Baska basvuran olmasin diye tez başlığı koyarlar ya da kadroyu verecekleri kisi ne calistiysa şu şu konuda arastirmalari olmak şu belgeye sahip olmak virt zirt gibi kiliflar konuyor. Baska kimse basvuramiyor.

Baska basvuran olmasin diye tez başlığı koyarlar ya da kadroyu verecekleri kisi ne calistiysa şu şu konuda arastirmalari olmak şu belgeye sahip olmak virt zirt gibi kiliflar konuyor. Baska kimse basvuramiyor.

ben de konu sahibinin bu kadar emin olmasına şaşırmıştım tayin mevzunu düşünüyor zaten kadrodan çok :d
ne güzel dünya ya. ne diyim hayırlı işler :d

çok haklısınız. söz vermiş de sayılmazlar aslında. ama benim çok sayıda yayınım da var. orası olmasa başka bir üniversite olur. birkaç yerden çağırıldım ama gitmedim

henüz doğu görevini yapmadı

bu durumda eşim emekli olana kadar akademik kadro benim için hayal olur ya da ayrı yaşamayı göze almam gerekiyor.

Geçiniz bunlari.. eski adiyla yrd. doc. yeni adiyla dr ogretim uyesi kadrosu. ilana doktora tezinizin basligini atacaklar her halükarda, hatta ilana dahi cikilmayacak.. sizden baska basvuran olmayacak. Paket. Adrese teslim iş.
ne biçim konuşuyorsunuz allah aşkına. nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? benim adıma, benim için kadro açılacak vs diye bir şey demiş miyim lütfen tekrar okuyun. bölümlerinde ihtiyaç olduğunu ve kadro açılacağını söylediler. kadroya başvurabilecek pozisyon da sadece ben varım. alanımda doktorasını bitirmiş kişi sayısı zaten az. dolayısıyla kadroya girme şansım yüksek. anlamadan etmeden suçluyorsunuz. sırf benim için kadro açacak olsalardı daha önceden açarlardı arş. gör. olarak

çok teşekkür ederim

Konuyla alakasiz ama kadro size ozel mi acilacak oluyo mu oyle ben ilan acilir basvurular olur.. vs saniyordum o sebeple soruyorum.
bana özel bir kadro değil tabi ki. ama kadro ilan edeceklerini bana söyleyince ben de ümitlendim doğal olarak. başkası için açılan bir kadro olsa bana söylemezlerdi. belki başvuranlar olur bir başkasını alırlar nereden bileyim

çok haklısınız. söz vermiş de sayılmazlar aslında. ama benim çok sayıda yayınım da var. orası olmasa başka bir üniversite olur. birkaç yerden çağırıldım ama gitmedim

Lütfen moral bozma gibi algılamayın sadece sizi uyarmak için yazıyorum. Benim yayınımda fazlaydı, doktora bitince gel hemen başla diyen bir çok okul bitince bahaneler bulmaya başladı, önce söylenenle sonraki durum aynı olmuyor, bazı insanlar boş konuşmayı seviyor, siz planlarınızı bu söylenenlere göre yapmayın.

haklısınız tabi

bu durumda eşim emekli olana kadar akademik kadro benim için hayal olur ya da ayrı yaşamayı göze almam gerekiyor.

Aynen. Maalesef başka çözüm yok gibi. Çünkü askerler gerçekten çok sık yer değiştiriyor. Üniversiteler arası tayin imkanı da olmadığı için sürekli ayrı kalacaksınız.

Canim sen çakili kadro isen subay eşini gondermezler seninle kalir. Eşin kanunu bi okusun

Ben de akademisyenin ve öncelikli olan benim ama benim eşim subay değil. Çevremde de eşi asker olan kimse yok. Onun sınıfını değiştirme gibi bir şansı yok mu?

Merhabalar, son durum nedir acaba? Benzer bir durumun içine düştüm sanırım, fikir almak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…