canım hoşgeldin aramıza umarım başarırsın takipteiym:)
su 3-3.5 litre fazla canım bence 2-2.5 ideal deniliyor:) fazlası şişirir:)
topiğin hayırlı olsun cnm
su bence fazla, ölçü olarak şu kuralı uygula her 25kg için 1 lt...
yani sen 2-2,5 içsen yeterli
günde 3-4ltden fazlası vücuttan yararlı minarelleri uzaklaştırıp seni hasta edebilir, dikkat et olur mu?
sorun olursa sorabilirsin inşallah elimden geldiğince takip etmeye çalışırım seni de
sevgiler...
Önemli olan verdigin kiloyu korumak ve söyle de bir gercek vardır az kilo vermek isteyenin isi daha zordur..
Az ve sık sık yiyeceksin yaglı, sekerli, tuzlu, hazır gıdalardan uzak durmaya calıs.. Benim bir kac kilo sikayetim vardı sebebi hazır yiyecekler, cips ve colaydı.
Ögünlerimi azalttım, az ve sık yedim cola cipsi, sekeri kestim önce saglıgım icin yaptım cünkü aynı zamanda mide hastasıyım. Ve bol bol su ictim ( hos yine bıraktım ) ben cok faydasını gördüm..
Uzun bir süredir dikkat etmiyorum arada cips yiyorum bazen bir kac kez üst üste yedigim oluyor, cikolata yiyorum.. Ama zararlı oldugu icin tekrar alıskanlık etmemeye calısıyorum..
Hoşgeldin canımmm. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Sana şimdiden başarılar:)
slm canim, okudum ilk günden beri yazdiklarini, yasin henüz cok genc hizli verirsin istersen ama cokta hizli kilo almissin.. umarim basarili olursun ve ideal kilona gelincede yine korursun..Kahvaltı;
1 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 domates çok az peynir
Ara;
eti form tahıllı bir paket 50gr
Öğlen;
kuçuk kepek ekmeği arasına azıcık kızarmış burger dayanamadııım ama çok azdı :)
Ara;
3 erik
Akşam;
1 dilim kepek ekmeği mercimek yemeği
Sabah dershaneme yürüyerek gittim geldim toplam 80dk
ender sarac sabah yaptım aksamı beklıyorum
su daha 1,5 lıtre ıctım 3e tamamlayacagım
Alınan kalori: 700
Sporla giden:430
(kalori sepetinden hesapladım)
sonuç mutluyummm hatta gunluk almam gereken kalorının cok asagısındayım kuccuk bır odul bıle verebılırım kendıme tabı almam gerekenı aşmadan :)
slm canim, okudum ilk günden beri yazdiklarini, yasin henüz cok genc hizli verirsin istersen ama cokta hizli kilo almissin.. umarim basarili olursun ve ideal kilona gelincede yine korursun..
bizde birkac arkadasla beraber birbirimize destek oluyoruz, spor yapiyoruz ve saglikli beslenip gerektigi kadarda su iciyoruz.. tartilma günlerimizde pazar günlerii.. arada bir takip ederim senii, vazgecmek yok ok mi yola devamm yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?