Akaya giden arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.. Orda hangi hocaları tavsiye edersiniz, Riskil gebelikler konusunda. Akaya ne kadar ücret ödüyorsunuz. ve yatmanız felan gerektiğinde ücreti konusunda bilginiz var mı. bazı özel hastanelerin gecelik ücretleri çok pahalı. ? Tahlillere ücret alıyorlarmı... Yardım ederseniz sevinirimmm..
Akaya giden arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.. Orda hangi hocaları tavsiye edersiniz, Riskil gebelikler konusunda. Akaya ne kadar ücret ödüyorsunuz. ve yatmanız felan gerektiğinde ücreti konusunda bilginiz var mı. bazı özel hastanelerin gecelik ücretleri çok pahalı. ? Tahlillere ücret alıyorlarmı... Yardım ederseniz sevinirimmm..
akayda ben coskun beye gidiyorum riski gebelikte cok iyiymis tahlillere ucret aliyorlar ama cok deil bencedene derim canim cok ilgili bi doktor coskun bey
Ben coskun beye gidiyorum gebeligimin basindan beri cok memnunum inanilmaz ilgili tahlil sonuclarimi felan ben takip etmiyorum sonuclarim cikinca coskun hoca bana dönüş yapiyo kesinlikle tavsiye ederim inanilmaz rahat bi gebelik geciriyorum
Renknaz muayeneden korkuyorsan sana bir doktor önereyim. Benim korkumu atlatmama o çok yardımcı olmuştu. Dr. Ayhan sucak. Tunalı'da muayenehanesi. Asistanı ve kendisi inanılmaz tatlılar ve doktor olarak çok başarılı. Şimdi diyeceksin sen niye devam etmiyorsun. Benim işyerinden izin alma problemim var. ayhan bey Zekai Tahirin doktoru. Tahliller için oraya gidince çok zaman kaybı oluyor. O yüzden özel hastane peşine düştüm. Hem muayene olayım hem tahliller yapılsın diye. Gerçi akay yanlış seçimmiş ama....
slm kızlar evet bende coşkun beyle görüşmüştüm ve onun söyledi sonuçlar hepp ters çıktı şimdi tüp bebek olacağım dokturum tolga ecemiş iyi oldunu düşünüyorum hiç bir şeyi atlamıyo
ben akay hastanesinde doğum yaptım ben bu kadar saygısız bir hekim görmedim.normal doğum yapan hastaları angarya hasta olarak görüp asla ilgilenmiyor bile.bana doğum esnasında söylediği tek cümle vardı"yüzüme üfleme ben de insanım"...hem derin derin nefes alıp vermemi isteyip hem de bunu karşımda duran birine doğru yapmamamı söyleyen dengesiz bir adam kısacası.ASLA ASLA AMA ASLA tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
benim durumum akay hastanesinde doğum yapacak ölçüdeydi, 2011 yılında epiduralsiz bir doğum yaptım,1500 tl verdim.ama şimdiki aklım olsaydı o buz gibi hastanede böyle beceriksiz bir doktorun elinde doğum yapacağıma kesinlikle medicanada ya da tobbda yapardım
herkes yaşadığından bahseder.umarım coşkun beyden memnun kalanlar daha sonra yanılmazlar.ben memnuniyetsizliğimi dile getirdim ama demedim ki her hasta aynı tecrübeyle o hastaneden çıkar.kimseye tavsiye etmiyorum hepsi bu.
Coşkun Bey ile ilgili olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Bir kere ölü doğumumu gerçekleştirdi. Doğum sonrası hiçbir sorun yaşamadım sorduğum bütün sorulara gönül rahatlığıyla cevap verdi. Sonrasında bir kez daha hamile kaldım. Doğumum başka bir ilde gerçekleşti ama farklı yerde olmama rağmen tüm sorularımı yine ona sordum. Bulunduğum yerde bana doktor konusunda da çok yardımı oldu.(daha önce orda görev yapmış) Allah razı olsun kendisinden:)