Akcaabatli ebeye giden varmi acaba

akcyln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
44
44
38
32
Slm arkadaslar trabzon akcaabatta zehra ebeye tedavi icin gidip guzel sonuclar alan varmi ve neler yapti ne kadar surede hamile kaldiniz lutfen cevaplarinizi bekliyorum.

Bu bahsettiğiniz kişi herhangi bir hastanede mi? Yoksa alternatif yöntemler mi deniyor?

Merhaba, bende kendisini arıyorum. Siz gittiniz mi? Sonuç aldınız mı? Bilgileri sizde var mı ?

Trabzon olunca ilgimi cekti fakat duymadim hic. Banada ebeye gitmemi soyleyenler olduda ben hic cesaret edemedim hala daha edemem herhalde

Bugün Trabzon’a geldim. Tedaviye başladım. Sonuç olumlu olursa yazarım. Hayırlısı...

Trabzonlu olarak takipteyim merakla sonucunuzu bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırsınız bizede umut olursunuz ..

Önce muayene etti. Sonra hazırladığı bitkisel fitil verdi. Gün içinde 4 kez gidiyorum. 3 gün bu şekilde olacakmış. Akabinde buğuya oturtacakmış.
Amin,
İnşAllah işe yarar. Hayırlısı
Bu kadın orta mahallede dimi Dürbinar diye geciyo . Anneme sordumda tanıyorum dedi orayı tarif etti

Önce muayene etti. Sonra hazırladığı bitkisel fitil verdi. Gün içinde 4 kez gidiyorum. 3 gün bu şekilde olacakmış. Akabinde buğuya oturtacakmış.
Amin,
İnşAllah işe yarar. Hayırlısı
Bak o buhar olayini duydum bi tanidigim 7 yil sonra cocuk sahibi oldu tabi bu dedigim 35 yil once oluyor. Ebeye gitmis rahimin büzüşmüş senin demis oncesinde bisey yaptimi bilmiyorumda sut buharina oturtmus bunu ve yogun iltihapli akintisi olmus sonrasinda iki cocugu oldu iste hatta cocuklarida cocuklu simdi eskiden doktor hastane imkani cok yoktu insanlar boyle cozum ariyordu

Merhaba zehra ebeye gitmiştiniz sonuç nedir merak ediyorum nasıl bir tedavi gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…