- 4 Aralık 2012

- 14.265

- 10.132

- 198

- Konu Sahibi BayanHicKimse
 - 

Dogru tercih mi bilemiyorum ama bunu yapmak istedim, umarim begenilmistiryasemin ellerine sağlık,
canım çekti gerçekten, çok leziz duruyor
akdeniz..doğru tercihbaşarılar dilerim canım.. 
cok guzell :)Merhaba, yine benBen bu yarışmaları çok sevdim Bu kez eşimin de haberi var, geçen sefer söylememiştim Şimdi onun da desteğiyle geldim 
Bu kez kategorimiz Makarnalar, sevmeyen yoktur tabi kiAma makarnayı makarna yapan kullanılan soslardır bence, farklı tarifteki makarnaları denemeye bayılırım, hele makarnanın sosunda sarımsak çok severim 
Seçtiğim tarif hem hafif, hem de çok lezzetli, malzemeleri veriyorum, ben iki kişilik yaptım.
Malzemeler:
Yarım paket spagetti
İki domates rendesi
Bir tane sivri biber
Bir yemek kaşığı salça
20 tane zeytin
İki diş dövülmüş sarımsak
Birazcık kaşar
3-4 dal maydanoz
Nane
Tuz
Yapılışı: Spagettimizi 10 dk haşlıyoruz bu arada sosu yapmaya başlayalım.
İki kaşık zeytinyağına sivri biberleri ekleyin, kavrulduktan sonra üzerine domates rendesini ekleyin beş dakika beraber kavurun.
Daha sonra sarımsak eklenir, zeytinler, bir tutam nane ve tuz eklenir, biraz da onlarla beraber kavrulur.
Başka bir kapta maydanoz ve kaşar peyniri karıştıralım:
Spagettiyi servis tabağına alıp, önce sosumuzu daha sonra peynir-maydanoz karışımını ekliyoruz. Afiyet olsun
Tesekkurler canimcok guzell :)
Teşekkür ederim Mune AblaEllerinize sağlııııııkkkkkYarışmada başarılar dilerim 
Teşekkür ederim Mune Abla
Tesekkurler canim dene deneElinize sağlık bunuda deneyebilirim birgün :) Başarılar dilerim
Ellerinize sağlık yarışma da başarılar dilerimm sunuma bayıldım
Canım çok teşekkür ederim oy veren ellerin dert görmesinen başta da çok beğenmiştim, evet bilindik bi tarif ama oyumu bu makarnadan yana kullanmak istedim.. Bende denicem kesinlikle. ellerinize sağlık...
Canım çok teşekkür ederim oy veren ellerin dert görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?