• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri akdeniz üniversitesinde tedavi olan varmı?neler yaşadınız?paylaşırsanız çok sevinirim

gulem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
3.148
35
158
Antalya
merhaba arkadaşlar..antalyada tedaviye başlamaya karar verdik.şimdiye kadar bi müdahale yapılmadı bize.ama nereye,kime gidelim karar veremedik.akdeniz tıp fakültesinde tedavi olanlar varsa önerebilecekleri doktor varmı? şikayet yada tavsiyesi olan......cevaplarınızı bekliyorum..

slm gülem .ben antalya tüp bebekte yaptırıyorum.oraya tıptan gelenler vardı sıra falan var diyolar ama ben bilmiyorum ama kemal özgürü tavsiye ederim tek kelimeyle harika bi doktor

slm gülem .ben antalya tüp bebekte yaptırıyorum.oraya tıptan gelenler vardı sıra falan var diyolar ama ben bilmiyorum ama kemal özgürü tavsiye ederim tek kelimeyle harika bi doktor[/

canım sağol cevabın için.kemal bey i tanıyorum.çok iyi bi doktor.bizi 2 defa bi müdahale yapmadan geri yolladı.bekleyelim diye.kesinlikle maddiyatı düşünmüyo.bizim şöyle bi durumumuz var.biz eylülde 3 yıllık evli olacağız.tıp fak.rapor veriyo sonuçta.ve özelde yapılan müdahaleleri kabul etmeyeceklerinden tıpta başlayalım,rapor alıncada kemal beye gideriz dedik.ama öğrendimki aşılama için uygun görülürsek 3 yııllık evli olmazsak onuda ödemiyormuş.biz eylüle kadar 3 aşılama yaptırırız,rapor zamanımız gelince aşılama devrelerini atlatmış oluruz diye düşündük.maddi olarakta düşünmemiz lazım,çünkü ilkinde tutup tutmayacağını bilemiyoruz.ilkinde tutacağını bilsem 10 milyarda olsa veririrm.ama tıp fak.de eylülden önce bi işlem yaptırmamızın bi anlamı olmayacak.nisan gibi kemal beye gideriz artık..sizede bol şans...inşallah hemen netice alırsın.

mrb arkadaşlar.
bende martta inşallah antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım.benim doktorum sinan kurşun.tüp bebek merkezinin yanına vitale açıldı belki biliyorsunuzdur.ben sinan beyin hastası olduğum için takipleirmi sinan bey yapacak ama yumurta toplama,transfer antalya tüp bebek merkezinde yapılacak.vitale hastaneside tüp bebek merkeziyle bağlantılı olrtak çalışıyorlar sanırım.hepimiz için hayıorlısı olsun.
gulem arkadaşım akdeniz üniversitesinde yaptıran yok çevremde ama genelde özel hastanelerin daha çok tercih edildiğini biliyorum.sanırım ilgi alaka biraz daha fazla olduğu için.sizde sanırım rapor aldıktan sonra özele geçeceksiniz.inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmadan aşılamayla hamile kalırsın hayırlısıyla.

slm gülem .ben antalya tüp bebekte yaptırıyorum.oraya tıptan gelenler vardı sıra falan var diyolar ama ben bilmiyorum ama kemal özgürü tavsiye ederim tek kelimeyle harika bi doktor

sende antalya tüpte başlamışsın tedaviye canım.nasıl memnunmusun.inşallah hayırlısyla güzel sonuçlar alırsın.

mrb arkadaşlar.
bende martta inşallah antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım.benim doktorum sinan kurşun.tüp bebek merkezinin yanına vitale açıldı belki biliyorsunuzdur.ben sinan beyin hastası olduğum için takipleirmi sinan bey yapacak ama yumurta toplama,transfer antalya tüp bebek merkezinde yapılacak.vitale hastaneside tüp bebek merkeziyle bağlantılı olrtak çalışıyorlar sanırım.hepimiz için hayıorlısı olsun.
gulem arkadaşım akdeniz üniversitesinde yaptıran yok çevremde ama genelde özel hastanelerin daha çok tercih edildiğini biliyorum.sanırım ilgi alaka biraz daha fazla olduğu için.sizde sanırım rapor aldıktan sonra özele geçeceksiniz.inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmadan aşılamayla hamile kalırsın hayırlısıyla.

amin canım,ama hiç umudum yok.kendimi 2 aşılama yapıp hemen tüp bebeğe geçeriz diye adapte ettim.kemal bey bizi gördü ve bekleyelim biraz daha diye geri gönderdi.kemal beyin maddi bi kaygısı olmadığından eminiz ve eşimde kemal beye çok güvendi.açıkçası kesin olacağını bilsem hemen kemal beye gider paramla yaptırırım.ama zaten eylülde 3 yıllık evli olacağız.en azından 2 denemeyi devlet yardımıyla yapalım,olmazsa zaten kaç yıl bu yolda para dökeceğiz belli değil diyoruz.mart10 da tıptan randevu aldık.yoğun olduğunu duyduk ve tereddüt ettik aslında..sizin tüp bebek mi yapılacak?aşılama oldunmu hiç?bide sorun neydi?tedavini yazarsan sevinirim.belki denk geliriz oralarda:) hepimiz için hayırlısı olsun..inşallah hemen sonuç alırsınız..

amin canım,ama hiç umudum yok.kendimi 2 aşılama yapıp hemen tüp bebeğe geçeriz diye adapte ettim.kemal bey bizi gördü ve bekleyelim biraz daha diye geri gönderdi.kemal beyin maddi bi kaygısı olmadığından eminiz ve eşimde kemal beye çok güvendi.açıkçası kesin olacağını bilsem hemen kemal beye gider paramla yaptırırım.ama zaten eylülde 3 yıllık evli olacağız.en azından 2 denemeyi devlet yardımıyla yapalım,olmazsa zaten kaç yıl bu yolda para dökeceğiz belli değil diyoruz.mart10 da tıptan randevu aldık.yoğun olduğunu duyduk ve tereddüt ettik aslında..sizin tüp bebek mi yapılacak?aşılama oldunmu hiç?bide sorun neydi?tedavini yazarsan sevinirim.belki denk geliriz oralarda:) hepimiz için hayırlısı olsun..inşallah hemen sonuç alırsınız..

tşk ederim canım inşallah hepimiz için en hayırlısı olurda çok beklemeden bebişlerimize kavuşuruz.ben daha önce doğal yolla hamile kaldım ama dış gebelikti.daha sonra rahim filmi çektirdik ve sonuç olrak tüplerimde sorun olduğunu öğrendik.doktorum normal yollada kalabilrisin ama daha düşük bir ihtimal dedi bizde tüp bebeğe karar verdik.kemal beyle bzde görüşmüştük ve bizede normal yolla biraz daha deneyin demişti.daha sonra sinan beyle tanıştık kendisinden çok memnunum.bana laparoskopi ve hsiteroskopi yapıldı antalya tüp bebek merkezinde.sinan bey yaptı ama operasyon sırasında kemal beyde girip görmüş durumu.yani tubal faktörden dolayı tüp bebek yaptıracağz.ben 3,5 yıllık evliyim ilk zamanlar bebek istemedik nerden bilelim böyle olacağını.yaşım 28 oldu bu yıl. o yüzdende çok zaman kaybetmek istemiyorum.hayırlısıyla inşallah allah yüzümüzü güldürsün hepimizin.

allah yardımcımız olsun ben kemal beyden çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.ben 21 yaşındayım.benim ruh halime göre davranıyo.inşallah hamilelik günlerimizdeki anılarıda paylaşırız..

Back
X