slm gülem .ben antalya tüp bebekte yaptırıyorum.oraya tıptan gelenler vardı sıra falan var diyolar ama ben bilmiyorum ama kemal özgürü tavsiye ederim tek kelimeyle harika bi doktor[/
canım sağol cevabın için.kemal bey i tanıyorum.çok iyi bi doktor.bizi 2 defa bi müdahale yapmadan geri yolladı.bekleyelim diye.kesinlikle maddiyatı düşünmüyo.bizim şöyle bi durumumuz var.biz eylülde 3 yıllık evli olacağız.tıp fak.rapor veriyo sonuçta.ve özelde yapılan müdahaleleri kabul etmeyeceklerinden tıpta başlayalım,rapor alıncada kemal beye gideriz dedik.ama öğrendimki aşılama için uygun görülürsek 3 yııllık evli olmazsak onuda ödemiyormuş.biz eylüle kadar 3 aşılama yaptırırız,rapor zamanımız gelince aşılama devrelerini atlatmış oluruz diye düşündük.maddi olarakta düşünmemiz lazım,çünkü ilkinde tutup tutmayacağını bilemiyoruz.ilkinde tutacağını bilsem 10 milyarda olsa veririrm.ama tıp fak.de eylülden önce bi işlem yaptırmamızın bi anlamı olmayacak.nisan gibi kemal beye gideriz artık..sizede bol şans...inşallah hemen netice alırsın.