- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi witch hunt
-
friends hem anlaşılması kolay bir dizi hem komedi hem de dediğiniz gibi günlük konuşma için ideal. e daha ne olsun, bir an önce başlayın. bir de friends'i izlemeye yeni başlayacak olan insanları çok kıskanıyorum ben 5.ye filan izliyorum sanırım. ilk 2-3 bölüm sarmayabilir ama sabredin eminim beğeneceksiniz.Izlicem mutlaka .
Bi de friends var aklımda şu siteler
Günlük konusmalar için .
Izlicem mutlaka .
Bi de friends var aklımda şu siteler
Günlük konusmalar için .
Film degil de dizi olarak fringe ve alias i beğenerek izlemiştim farklı olarak gerisi şu popüler diziler prison break falan...
O zaman gerçekten zor sizin için. Evet çok insan var hiç aksatmadan hepsini konuşan ama ben onların da bizim gibi olduğunu düşünüyorum akıcı oldukları anları yakaladık bence :)) anadil olmadığı sürece hep bu sorun olacak sanırım çok da takmayın.Ev arkadaşı imkansız evliyim
Evet birinden biri geriliyor .
Halbu ki 5 dil bilen arkadaşlarım var
Kendi çaplarında ingilizce Türkçe öğrenmiş tanıdıklarım var .
3. Bir dil öğrenmeye kalksam
Hepsi harman olacak
friends hem anlaşılması kolay bir dizi hem komedi hem de dediğiniz gibi günlük konuşma için ideal. e daha ne olsun, bir an önce başlayın. bir de friends'i izlemeye yeni başlayacak olan insanları çok kıskanıyorum ben 5.ye filan izliyorum sanırım. ilk 2-3 bölüm sarmayabilir ama sabredin eminim beğeneceksiniz.
Valla çok iyi oldu biz de eşimle dizi arıyorduk. Arrow izledik herkes eline ok alınca bıraktık :) şimdilerde istemeye istemess suit i izliyorduk ama o da sarmadı. Hemen buna başlayalım. Being human da vardı fantasik ama biz çok beğenmiştik :)Kızlar dizi dedinizde "the following" var cok muthis bir dizi. Cok kisi kesfetmemis. Izleyin mutlaka
O zaman gerçekten zor sizin için. Evet çok insan var hiç aksatmadan hepsini konuşan ama ben onların da bizim gibi olduğunu düşünüyorum akıcı oldukları anları yakaladık bence :)) anadil olmadığı sürece hep bu sorun olacak sanırım çok da takmayın.
10 sezon toplamda bir sezonda 24 bölüm var ama her bölüm 20 dakika. inanın çerez gibi gidiyor, bir de bakmışsınız sezonun yarısını bir günde bitirivermişsiniz. yemek yerken, canınız sıkıldığında, yorulduğunuzda alın bir kahve açın friends'i yorgunluğa da sıkıntıya da iyi gelecek, kafa dağıtmak için birebir.Sabredicem kaç bolum acaba .
Sonra How I met your mother var :)
Sıkmayan boğmayan sit com lar olabilir .
10 sezon toplamda bir sezonda 24 bölüm var ama her bölüm 20 dakika. inanın çerez gibi gidiyor, bir de bakmışsınız sezonun yarısını bir günde bitirivermişsiniz. yemek yerken, canınız sıkıldığında, yorulduğunuzda alın bir kahve açın friends'i yorgunluğa da sıkıntıya da iyi gelecek, kafa dağıtmak için birebir.
iyi yapmışsınız, nasıl keyifli olur kocaman ekranda seyretmekYarın hemen başlıyorum sırf bunun için HDMI kablosu aldim .Büyük ekranda seyredebilmek için
Aynı durum bende de var.
İngilizce yazabiliyorum teklemeden ama konuşma noktasına gelince kalıyorum.
Bazı uygulamalar varmış ios ve android için konuşma üzerine onlara bakın isterseniz.
5 yaşımda başladım ingilizceye,ortaokul lise ve şuan üniversite full ingilizce. ben de böyle oluyordum. sizi çok tebrik ederim kendi kendinize bunu başarabilmiş olduğunuz için.
ben dizi-film izleyerek aştım bu durumu. hatta "ulan böyle bişey mi varmış yaaa,bana öğretmediler" dediğim oldu. konuşma dilini öğrenmek için harika bir yöntem.
house of cards,vikings,orange is the new black diye önerilerimi de yapıp kaçayım.
ya ama ben hep bunu yazmak istemiştim,
derdini seveyim
edit: ms and mr brown seviyesindeki kadın
Çok teşekkür ederim .
Cem yılmaz 'ın gösterilerinde bahsettiği ingilizceyi mükemmel konuşma komedimden vazgeçip rahat konuşmak tek istediğim :)
Bir pakistanlı,bir moroccolu edasıyla bile konuşsam alnımdan öpucem kendimi.
Dur kaçma bi de akici,renkli bi kitap tavsiyesi de ver öyle kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?