Akııl veriiin. acilll!

ddamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
17
0
86
İstanbul
kızlar çok uzun zamandır beklediğim bi yemek daveti aldım. akıl verin ne giyicemmm (bilmiyorumkismile

Yaşını ve ne tarz bir yere gideceğini belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

-Dar paça kot pantolon üzerine, blazer, ayakkabı olarak ankle botlar, şık bir küpe ve dalgalı saçlar. güzel bi seçim olabilir

-Daha formal bir görünüm için, siyah dar paça ya da düz pantolonun -kot kumaşından olmalı- üzerine şık bir bluz ve kesinlikle topuklu ayakkabı. Takılarla zenginleştirebilirsin.

Dediğim gibi ayrıntı verirsen daha doğru yorum yaparız

30 cnm. ya tahminim çok şık bi yere götürür. abiye bişiler istemiorum sanki ya. pantolon da istemiorum. ama çok havalı olmak istiorum ((

O zaman şık bi elbise, ve rugan ince topuklu ayakkabılar giyebilirsin.
Üstünede şal gibi sırta almalık, kürkler oluyor, çok trend görünebilirsin.

fotoğraf koyucaktım, ama malesef 100 mesaja ulaşmadan eklenemiyormuş.
Rica ederim canım

benimde aklımda fuşya mini bi elbise var ama. ince topuklularla...ilk gece için çok mu abartı olur kız sence mini elbise

Hem fuşya hem mini :)))
Fiziğine güveniyorsan ve yanındaki bey rahatsız olmayacaksa biriyse neden olmasın :)

Malesef ömde atamıyoruz evet :)

güveniorus tabi :))
ama çok tanımıorum. yanlış bişi düşünmesin ilk günden...
uff bilmiyorum yaaa.

O zaman fuşya mini elbise 2. 3. yemeklere kalsın :))
Siyah tercih edebilirsin elbiseyi, çok asil durur, ayakkabıda karar kıldın sanırım ince topuklu olacak, çantada ona uygun portföy olabilir, havalar soğuk buaralar, üstüne giyeceğin şeyide düşünmelisin, işin zor vallahi :)

KK kızları yardım edin yahu sizde :))

Demin dediğim gibi, dar paça koyu kot, düz bir bluz, blazer ceket, ince rugan topuklu ve portföy çanta :)

Polyvoreda yaptığım setleri paylaşmak isterdim ama öf 27 mesajdayım sadece, yemek ne zamandı buarada, akşama kadar 100 mesaj olup paylaşabilirim fotoğrafları istersen :)

gördüm şeker süpersin. süper zevklisin. çok beendim. son yolladığın özellikle çok yardımcı olur :))
sağol. muck :)

Damla bencede ılk kez bırısıyle yemek yıyeceksen cok abartılı gıyınme derım. Guzel bır elbıse dızde bıten sıyah elbıse altına sıyah rugan ayakkabı yada cızme duruma gore. Pantolon ustune sık bır bluzda guzel olur.

nilüfercim pantolon sevmiorum çok yaa. açıkcası dizin biraz üstü bişiyler daha uygun bana. siyah boğmaz mı çok sence peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…