Akıl akıldan üstündür :)

Ben olsam şartlar iyilestirilmedikce orada çalışmam. Surda KPSS ye ne kaldı birkaç ay dişini sıkar güzel ve not alıp atanirsin inşallah.
Şartların değişeceğini sanmıyorum. Hatta üç kadın çalışandık, ben başlarsam iki olucaz daha fazla iş payı düşecek eskiye nazaran. Teşekkür ederim inşallah.

Kpss ye hazirlan sık dişini derim.
Merhabalar herkesee,
24 yaşındayım KPSS ye hazırlanıyorum. Yeni mezunum.
Geçen sene bi şirkette çalışıyodum erkek çalışanlar çoktu kaba insanlardı, kimse yerini bilmiyodu bunlar benim için sıkıntı olmuştu. Şartları biraz ağırdı sabah sekizde başlayıp akşam sekiz, sekiz buçuğu buluyodu çıkışımız. Temizliği her gün biz yapıyoduk öğle yemeklerini ise sırayla birimiz yapıyoduk. Sadece pazar günü tatil günüydü. Benim dışımda iki tane kadın çalışan vardı, ablam gibi oldular onların sayesinde 8 ay kadar dayandım, sigorta konusu vs. sıkıntı olmuştu sonunda işten ayrılmak istedim başka bi sorun yoktu. Şimdi orada çalışan ablanın biri işten ayrılmış diğer abla da bana yazdı iş arıyo musun, çalışmak istersen gel dedi.
Şimdi ailemin borcu bi yandan, abimin düğünü var inşallah yaza, masraflar borçlar artacak haliyle. Ailemden para istemeye utanan bi insanım.
Uzun zamandır süren bi ilişkim var ve artık söz olsun, yüzük takalım istiyoruz. Nişan hazırlıkları, masrafları ailemden beklemek istemiyorum.
Akıl danışmak istiyorum. İki seçeneğim var ya kendimi kapatıp KPSS ye hazırlanıcam ya da gidip işe devam edicem.
Çok devrik cümle kuran bi insanım :) dikkat etmeye çalıştım, inşallah iğneleyen olmaz :) :)
Ne yapmamı önerirsiniz?

yarım günlük işlere bakıp geri kalan zamanda da kpss ye çalışabilirsin.
abinin borcu seni bağlamaz, yarım gün çalıştığın cebine harçlık olur. kpssden iyi puan alıp iyi bir işe girersen de kendi evliliğin için adımlarını gönül rahatlığı ile atarsın
Babam destek olmuyo
yarım günlük işlere bakıp geri kalan zamanda da kpss ye çalışabilirsin.
abinin borcu seni bağlamaz, yarım gün çalıştığın cebine harçlık olur. kpssden iyi puan alıp iyi bir işe girersen de kendi evliliğin için adımlarını gönül rahatlığı ile atarsın
Babam destek olmuyo, annem biraz borca girecek düğün için. Erkek arkadaşımın güzel bi maaşla işe başlama gibi ihtimali var. Uzun zamandır beraberiz. Eğer işe başlarsam beklemeyelim altı yedi ay kadar birim yapiym evlenelim diye düşünüyo. Bu sene atanamazsan evlenince hazırlanmaya devam edersin diyo. Bende istiyorum aslında artık. Yani olurda işe başlarsa annemi böyle bırakıp gitmek istemiyorum borçla.
Sanırım biraz daha beklemek en iyisi.

Babam destek olmuyo

Babam destek olmuyo, annem biraz borca girecek düğün için. Erkek arkadaşımın güzel bi maaşla işe başlama gibi ihtimali var. Uzun zamandır beraberiz. Eğer işe başlarsam beklemeyelim altı yedi ay kadar birim yapiym evlenelim diye düşünüyo. Bu sene atanamazsan evlenince hazırlanmaya devam edersin diyo. Bende istiyorum aslında artık. Yani olurda işe başlarsa annemi böyle bırakıp gitmek istemiyorum borçla.
Sanırım biraz daha beklemek en iyisi.
yani madem düğün için borca girilmesi gerekiyor ve bu borç herkesi çok yoracak keşke sadece nikah yapılsaydı..
sen yine de kendi geleceğin için şimdiden kpss çalışmaya başla ne olur ne olmaz

benim matematiğim iyidir o yüzden matematikle çok zaman kaybetmedim.

kpss ye son altı ay kala işe girdim. Rakibim de kpss çalışacağım diye işi bıraktı. Ben nasıl hırs yaptım o 6 ay boyunca o çalışıyor ben çalışamıyorum diye. Yaprak testlerden almıştım işyerinde wc ye diye gidiyordum. 20 tarih soru çözüp çıkıyordum.

kpss den 88 aldım evde oturan kpss çalışan 85 aldı ben atandım o atanmadı.

Sabah 7 akşam 7 evde oluyordum. masa altında bacaklarım yorgunluktan titriyordu. ama hırslıydım.
yemek o bu derken 9 da başlıyordum 11 de bitiyordum düzenli olarak günde 2 saat çlaışarak 88 aldım.Düzen herşeyden önemlidir.

yani madem düğün için borca girilmesi gerekiyor ve bu borç herkesi çok yoracak keşke sadece nikah yapılsaydı..
sen yine de kendi geleceğin için şimdiden kpss çalışmaya başla ne olur ne olmaz
Yani birikim yok annemde gözünde kalsın istemiyo abimin nişanlısının. Altın falan yapmak istiyo. Biraz aşacak bütçesini.
Teşekkür ederim. Öyle yapmam daha iyi olacak galiba evet :)

benim matematiğim iyidir o yüzden matematikle çok zaman kaybetmedim.

kpss ye son altı ay kala işe girdim. Rakibim de kpss çalışacağım diye işi bıraktı. Ben nasıl hırs yaptım o 6 ay boyunca o çalışıyor ben çalışamıyorum diye. Yaprak testlerden almıştım işyerinde wc ye diye gidiyordum. 20 tarih soru çözüp çıkıyordum.

kpss den 88 aldım evde oturan kpss çalışan 85 aldı ben atandım o atanmadı.

Sabah 7 akşam 7 evde oluyordum. masa altında bacaklarım yorgunluktan titriyordu. ama hırslıydım.
yemek o bu derken 9 da başlıyordum 11 de bitiyordum düzenli olarak günde 2 saat çlaışarak 88 aldım.Düzen herşeyden önemlidir.
Gerçekten tebrik ediyorum sizi. İsteyince yapamayacağımız hiçbir şey yok aslında. Ama tuvalete bile gitmek için çok aceleci davranmam gerekiyodu. Sürekli telefonlar çalıyodu. Yani benimki kadar yoğun muydu çalışma şartlarınız?

Biraz daha disinizi sıkıp kpss ye çalışın derim.sınav sonrasında gerekirse bir iş bulur çalışırsınız.emek verdiniz boşa gitmesin

Biraz daha disinizi sıkıp kpss ye çalışın derim.sınav sonrasında gerekirse bir iş bulur çalışırsınız.emek verdiniz boşa gitmesin
Evet gerçekten çok emek verdim. Çokta hırslı biriyim ama böyle ailevi şeyleri düşününce motivasyonum düşüyo malesef. Çok teşekkür ederim hepinize.

Ben olsam başka iş bakarım.
Bahsettiğin şartlar bence iyi değil. Sabah 8 akşam 8 buçuk. Yemek ve temizlik yapmak. Sadece pazar günü tatil..
Bu şekilde çalışırsan kpss ye zor çalışırsın..

Ben olsam başka iş bakarım.
Bahsettiğin şartlar bence iyi değil. Sabah 8 akşam 8 buçuk. Yemek ve temizlik yapmak. Sadece pazar günü tatil..
Bu şekilde çalışırsan kpss ye zor çalışırsın..
Evet çok zorlanıyodum. Yorgun argın gelip televizyon karşısında uyuyakalıyodum :) yaaa çok tatlı insanlar var burdaa keşke çay koydum gelin desem gelseniz :KK36::KK16:

Evet gerçekten çok emek verdim. Çokta hırslı biriyim ama böyle ailevi şeyleri düşününce motivasyonum düşüyo malesef. Çok teşekkür ederim hepinize.
Motivasyon un mu kırılıyor yanlış yerden bakıyorsun ozaman..:kahve:
Şöyle düşün şimdi dersleri bırakıp kendi geleceğini oteleyeceksin ailene gecici maddi çözüm sunacak ama yine de mutsiz olacaksın:işsiz:
Yadaaaa
Şimdi maddi anlamda zorlanacak ama ataninca kendi ayaklarinin ustunde duracak insanca sartlarda çalışacaksın (eski isine gore) ister destek olursun ister gelecek kurarsin ister tatile cikarsin keyfin bilir tatlım :super::cool:

Motivasyon un mu kırılıyor yanlış yerden bakıyorsun ozaman..:kahve:
Şöyle düşün şimdi dersleri bırakıp kendi geleceğini oteleyeceksin ailene gecici maddi çözüm sunacak ama yine de mutsiz olacaksın:işsiz:
Yadaaaa
Şimdi maddi anlamda zorlanacak ama ataninca kendi ayaklarinin ustunde duracak insanca sartlarda çalışacaksın (eski isine gore) ister destek olursun ister gelecek kurarsin ister tatile cikarsin keyfin bilir tatlım :super::cool:
Çok doğru söylüyosunuz. Keyfim kaçıyo yani o anlamda dedim motivasyonum düşüyo diye.. Ama haklısınız bu beni hızlandırmalı daha çok daha azimli çalışmam lazım bu durumda.
Geçici olacak evet..
Çok teşekkür ediyorum birazdan kahvemi suyumu alıp başlicam zaten çalışmaya :) bir ay çok güzel çalışmıştım üç haftadır hiç bakmıyorum kitaba falan. Buranın gazıyla başlıyorum tekrar Allah'ın izniyle :) :)

Gerçekten tebrik ediyorum sizi. İsteyince yapamayacağımız hiçbir şey yok aslında. Ama tuvalete bile gitmek için çok aceleci davranmam gerekiyodu. Sürekli telefonlar çalıyodu. Yani benimki kadar yoğun muydu çalışma şartlarınız?

4000 metrekare işyeri 150 calisan iki manyak yoneticim vardi . Ustune detyaci japonlar icin çalışıyorduk m

Çok doğru söylüyosunuz. Keyfim kaçıyo yani o anlamda dedim motivasyonum düşüyo diye.. Ama haklısınız bu beni hızlandırmalı daha çok daha azimli çalışmam lazım bu durumda.
Geçici olacak evet..
Çok teşekkür ediyorum birazdan kahvemi suyumu alıp başlicam zaten çalışmaya :) bir ay çok güzel çalışmıştım üç haftadır hiç bakmıyorum kitaba falan. Buranın gazıyla başlıyorum tekrar Allah'ın izniyle :) :)

Ha şöyle :)
Kolay gelsin tatlım. .
Boslarsan zamanla kos gel hatunlar gaz verir sanaEn Büyük KK:KK19:

Back
X