Merhabalar herkesee,
24 yaşındayım KPSS ye hazırlanıyorum. Yeni mezunum.
Geçen sene bi şirkette çalışıyodum erkek çalışanlar çoktu kaba insanlardı, kimse yerini bilmiyodu bunlar benim için sıkıntı olmuştu. Şartları biraz ağırdı sabah sekizde başlayıp akşam sekiz, sekiz buçuğu buluyodu çıkışımız. Temizliği her gün biz yapıyoduk öğle yemeklerini ise sırayla birimiz yapıyoduk. Sadece pazar günü tatil günüydü. Benim dışımda iki tane kadın çalışan vardı, ablam gibi oldular onların sayesinde 8 ay kadar dayandım, sigorta konusu vs. sıkıntı olmuştu sonunda işten ayrılmak istedim başka bi sorun yoktu. Şimdi orada çalışan ablanın biri işten ayrılmış diğer abla da bana yazdı iş arıyo musun, çalışmak istersen gel dedi.
Şimdi ailemin borcu bi yandan, abimin düğünü var inşallah yaza, masraflar borçlar artacak haliyle. Ailemden para istemeye utanan bi insanım.
Uzun zamandır süren bi ilişkim var ve artık söz olsun, yüzük takalım istiyoruz. Nişan hazırlıkları, masrafları ailemden beklemek istemiyorum.
Akıl danışmak istiyorum. İki seçeneğim var ya kendimi kapatıp KPSS ye hazırlanıcam ya da gidip işe devam edicem.
Çok devrik cümle kuran bi insanım :) dikkat etmeye çalıştım, inşallah iğneleyen olmaz :) :)
Ne yapmamı önerirsiniz?