Akıl akıldan üstündür.

Edilen her yoruma alınmıyorum buraya yazmam sebebi bir danışacak büyüğüm olmadığı için emin olun ki linç yediklerim sizlere kızmıyorum ben sadece neyde nerde hata yapıyorum? Ayrıca metres değilim evet ben yurtdışında olduğum için kişinin evli olup olmadığını bilemedim bildiğim anda bana söylediklerinden sonra madem ayrılcaksin boşan gel dedim oda ciddiyetimi anla diye davasını açtı evini değiştirdi bu konuya 13 senede 6 aylık ben değil başka birsuru sebepler getirmiş evet benim madem seviyorsun bensiz olamazsın boşan dememse hatamı yaptim ? Bosanmadan olmaz demem mi suç? Evli kal ama devam edelim mi deseydim bunu buraya ben yazdım iyi ve kötü yorum yapanlara çok teşekkür ederim iyiyi yanlışını anlamama yardımcı oluyorsunuz.

saçmalık.
madem seviyor ve sana değer veriyor o zaman boşansın, o yükü atsın üzerinden öyle gelsin.
zamanında peşimden aşırı koşan biri vardı. bir iki konuştum ettim evli olduğunu öğrendim çektim kendimi. hiçbir zaman ilişkiye dönmedi doğal olarak. o da böyle saçma sapan yok evliyim ama bekar gibiyim karımla aramda bişey yok, boşanıcam vs diyordu. o kadar fazla ısrar ediyordu ki madem beni bu kadar çok istiyorsun boşanıcam diyorsun, boşanınca gel, sana ancak o zaman şans veririm dedim. sonra ne mi oldu? yok oldu :KK70: hikaye yani bu boşanıcam edicem ayakları.

Bir ilişkiyi tam sonlandırmadan başka bir ilişkiye başlayan kişi şeref yoksunudur..Ve şeref yoksunu biri de ancak şeref yoksunu biriyle anlaşabilir.
Kadın çalışıyor niye ayrılınca baba evine dönmek zorunda kalsın ki.
Siz sadece bu ahlaksızlığın bir piyonusunuz.Siz olmasanız başkası olacak.Umarım kadın öğrenirde def eder bu pisliği hayatından.
Aşk tertemiz bir duygudur.Ahlaksızlığın adını aşk koymayın.

Sizden hevesini alınca ve bıkmaya başlayınca amma dırdır ettin deyip karısına dönecek. 😂

Ay bu arada kadına yuva yıkan diyip durmayın, neymiş hayallerle kurulan yuvaları kadınlar yıkıyomuş, adamı aklıyosunuz sadece. Bu kadın olmasa başka kadınla beraber olacaktı bu adam.
Ben hoşgörüyü ve merhameti , edebi ve hayayı önce kadından beklerim. Kadını kadın yapan en güzel şeyler bunlar değil mi?? Kadın kadına bunu yapmamalı. Erkelere gelince... onların Allah belasını versin

Edilen her yoruma alınmıyorum buraya yazmam sebebi bir danışacak büyüğüm olmadığı için emin olun ki linç yediklerim sizlere kızmıyorum ben sadece neyde nerde hata yapıyorum? Ayrıca metres değilim evet ben yurtdışında olduğum için kişinin evli olup olmadığını bilemedim bildiğim anda bana söylediklerinden sonra madem ayrılcaksin boşan gel dedim oda ciddiyetimi anla diye davasını açtı evini değiştirdi bu konuya 13 senede 6 aylık ben değil başka birsuru sebepler getirmiş evet benim madem seviyorsun bensiz olamazsın boşan dememse hatamı yaptim ? Bosanmadan olmaz demem mi suç? Evli kal ama devam edelim mi deseydim bunu buraya ben yazdım iyi ve kötü yorum yapanlara çok teşekkür ederim iyiyi yanlışını anlamama yardımcı oluyorsunuz.
Öncelikle bize kizmadigin için teşekkür ederiz😂😂
Diyorsun ki sen bosan öyle gel tamam buraya kadar, sonra durmuyorsun diyorsun ki annenden de karından da uzak dur ona ümit veriyorsun diyorsun sana ne? Sen kim olarak bunu diyrosun? metres olarak. Kendini boşuna aklama. O leş adamdan kurtulur umarım karısı. Sana layık çünkü o adam.

Selamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
Onu çocuğu olmadığı için aldatmış inşallah sizin de bir kusurunuz yoktur sizi de o kusurunuz için olmayan biriyle aldatmasin

Ne kadar da anlayışlı bir metressiniz siz öyle 🥺

Ben hoşgörüyü ve merhameti , edebi ve hayayı önce kadından beklerim. Kadını kadın yapan en güzel şeyler bunlar değil mi?? Kadın kadına bunu yapmamalı. Erkelere gelince... onların Allah belasını versin
Kadınları böyle kalıplara sokmayı asla doğru bulmuyorum. Neyse Önceki mesajımda tepki gösterdim konu sahibine ama ne dersem diyeyim metres savunuyosuna bağlayacaksınız.

Ay bu arada kadına yuva yıkan diyip durmayın, neymiş hayallerle kurulan yuvaları kadınlar yıkıyomuş, adamı aklıyosunuz sadece. Bu kadın olmasa başka kadınla beraber olacaktı bu adam.
Ne diyelim?
Aferin mi diyelim?
Evli oldugunu ögrenmissin bak yoluna,ben olmasam baskası olur dan konu sahibine ne?
Herkes o midede değil sonucta.
Allahtanki bunu ögrenip yoıluna bakacak karaktere sahip kadınlar var.

Selamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
Evli olmasaydı bu kadar üstüne düşmezdiniz. Avcı gibi adamı takip etmişsiniz..

Sizin gibi midesizlere burdan akıl veremeyiz. Devam edin devam edin siz... Elbet Hayat bir yerden vurur.

Bu arada adamla tencere kapaksınız. Hatanın en büyüğü onda..

Son düzenleme:
Evli olması , şu bu vs….
Bu adam sana yalan söyledi , böyle ciddi bir konuda..
Evet “ madem ciddisin boşan gel” demen büyük bir yanlış..
mevzu senin için karısını boşaması ve sonrada başka biri içinde seni boşayacak olması..

Farkindamisiniz bilmiyorum veya siz de duyuyormusunuz, ama evli adamlarla sözde "nikah" kiyarak beraber olan kadinlar cok.
Bu ara çok fazla duymaya başladım. Bir de nikahı olduğu halde başka adamla 'nikah' kıyanlarda çok. Rabbim doğru yoldan ayırmasın.

Bakin sizin hataniz sizden dogrulari gizleyen, evli olduğu ortaya çikinca harekete geçmiş gibi gorunen birine inanmaniz. Evliliyin sorunlu boşan sonra gel dememelisin. Buna hakkin yok. Kimsenin hakki yok. Tam tersi Sen hemen bitirmelisin. Sevsen de derdinden ölsen de. Normal olan bu. Şoyle soyleyim şu an evliliklerin yaridan çoğu sallantida. O zaman erkek ya da kadin hemen başka kucaklara mi gitmeli? Bu doğru mu? Değil. Evliliyi sallantidaysa onun kaçtiği kucak sizsiniz. Gururlu şerefli insan olsa hem sizi hem eşini idare edermiydi? Bizler size iyi ya da kotu diyemeyiz. Ne yaşadiğinizi bu kisacik metinlerle anlayamayiz. Ama aşik olduğun için ve aklinda surekli hakli cumleler çevirdiyin için olumsuzluklari gormuyorshn. Bu adamla evlenirsen ve ailede sorunlar olursa o zaman başkasiyla sevgili olmasi ve zaten aramiz kotuydu demesi zoruna gitmezse, o zaman ona hak vereceksen devam et ilişkiye. Şu an sevgilin eşine ihanet ediyor senjnle. Sevginizin boyutu ne olur olsun gerçek olan bu.

Ayy en uyuz olduğum konu türü..Neyse eminim ben yazana kadar epeyi hakaret yemissinizdir ben ekstra yazmayayım.

Back
X