Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu olmayanların yuvası olmuyor mu? Ben daha karısını aldatıp da “karımla anlaşabiliyorum” diyen adam duymadım.evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten
Bosan da gel demişSen kimsin ya bi söyle hele kimsin
Kimsin de bir karı kocanın mahremini konu edebiliyorsun, ne hakla ne sıfatla
Ayrı yaşıyorlar MIŞ sanane
Çocukları olmuyor MUŞ sanane
Adam karısını işe bırakıyormuş sanane
Evlilik hayatları yok MUŞ sanane
Gelin kaynana ana kız gibilerse sanane
Bu karı-kocayla aynı evde mi yaşıyorsun da evlilik hayatları yok diyorsun
Gece karı-kocanın ortasında mı yatıyorsunda birliktelik yok sanıyorsun
Adamdan sperm kadından yumurta alıp tahlil mi ettin de çocukları olmuyor diyorsun
Sen kimsin ki bir kocanın karısını işe bırakmasına engel olacaksın
Sen kimsin ki bir kadının kocasına karını boşa diyeceksin
Eve giren bok sineği neyse sende osun, çat! diye yapıştırırlar şaplağı başkasının özeline girersen
Herif adi şerefsizin teki bulmuş kendi gibi birini işte
İğreniyorum senin gibilerden insan bile değilsiniz benim nezdimde, hayvanlar bile bir başka koloninin sınırlarına saygı gösteriyor be, hayvan kadar olamıyorsunuz
Aşk filan deme çarpılır kalırsın
Metres demiş arkadaşlar da bu çok kibar geldi bana ya senin adın başka birşey
Evli adamın koynuna girme, evli adama karını boşa deme, namussuzluk yapma, ahlaksızlık yapma diye bir büyüğünmü söylemesi lazım dangalak dangalak laflar ediyor bir de, ortalık yerde mabadını açma, gidip komşunu öldürme, araba çalma filan diye de bir büyüğünmü söylüyor, aptal mıyız lan biz
Ahlaklı olmak için metres olmamak için birininmi söylemesi lazım salak mısın sen, salak olsan git karını boşa demeyi akıl edemezdin dimi
İnşaallah rezil kepaze olur ortada bok sineği gibi kalırsınız ikinizde
Peki ne dediniz?
Çok güzel okudum , evli adama karından boşan gel diyen kadına, tek suçlu sen değilsin diye olayı hafifletiyorsun.. Siz benim mesajımı iyi okuyunOkusaydınız, gayet açık yazdım.
Sizin yazdığınız gibi kadın az suçlu , evli olduğu için erkek daha çok suçlu diye birsey yok!!! Erkek burada zaten ahlaksız, ahlaksızlığa çanak tutan kadın bin kat daha suçlu!! Daha doğrusu bir ahlaksıza prim veren kadın yada erkek farketmez herkes daha çok suçludur!!!Sadece kadın bir kalıba sokulmadı, adamın sahtekar, yalancı, ahlaksız olduğu da yazıldı.. Tüm bu yazılanlar adamın kart zampara, kadının da metres olduğunu değiştirmiyor
Evli oldugunu ögrendigin! Anda bitireceksin! Hadi sevgilin şerefsizin teki kusura bakma da! Sen bu adamın karakterini anlamayacak kadar safmısın.... Adamın Nikahı bitmemiş hala.... Evlii... İlk önce bunu bir kafanıza soksanız bir algılayabilseniz keşke!! Belki karısıyla tekrar barışır..... Siz hiç yuva yıkmaktan korkmuyormusunuz ya... Nikahı hala devam eden adama bulaşmayın.... Yuva yıkanın yuvası olmaz... Bitir hemen bu ilişkiyi... Metresi olma şöyle öküzlerinSelamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
Yok kiz adam bahcivan, karisi asci falan, ikisi de ayni evde calistigina goreBelli ki adamın parası çok. Sizi baya aşık etmiş paralar kendine
Bahçıvan alçıya, aşçı uşağa, uşak bekçiye ....Yok kiz adam bahcivan, karisi asci falan, ikisi de ayni evde calistigina gore
evli olduğunu öğrendiğiniz adamlardan uzak durarak işe başlayabilirsinizSelamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
Eğer evli olduğunu öğrendiğim anda bıraktım deseydiniz bu hikayenin masumu olurdunuz şimdi hikayedeki metressiniz.Selamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
Konu sahibi cevap vermiyor ki heyecanı yokAy kiz kavgali linçli konuyu kacirdim görüyo musun![]()
Sonra hepsi metreseBahçıvan alçıya, aşçı uşağa, uşak bekçiye ....
10 sezonluk günlük dizi
Ben bunu hep dile getiriyorum, aninda linc ediyosunuz, daha da arkasina bakmadan kaciriyosunuz, insan az sabreder, az tatli dille incigini cincigini sorar öğrenir, sonra cok istiyosan hobi olarak gene lincle, ama yoook son vapura yetisir gibi bi bombardiman, sonra konu sahibini ara ki bulasin, taktik yanniş şekerimKonu sahibi cevap vermiyor ki heyecanı yok
Yeniler bilmezBen bunu hep dile getiriyorum, aninda linc ediyosunuz, daha da arkasina bakmadan kaciriyosunuz, insan az sabreder, az tatli dille incigini cincigini sorar öğrenir, sonra cok istiyosan hobi olarak gene lincle, ama yoook son vapura yetisir gibi bi bombardiman, sonra konu sahibini ara ki bulasin, taktik yanniş şekerim![]()
Nerden bulcan o kadar cengaverini her seferindeYeniler bilmez
Eskiden bi metres vardı
Herkese çaat çaaat aşkını savunmuştu
Çıldırmıştık ekran başında
Herkese verecek cevabı vardı
Aşkı karşısında dimdik durmuştu (kendi çapında)
Sahi noldu acaba ona? Karısıyla 22627 yıldr sevişmeden duran sevgilisini boşattı mı?![]()
Hangi metres acaba? Çok geldi geçti de. Hepsi de arsızdı. Gerçi bu konu sahibi çok düşünceli onlar gibi değil naif pamuk gibi kalbi varYeniler bilmez
Eskiden bi metres vardı
Herkese çaat çaaat aşkını savunmuştu
Çıldırmıştık ekran başında
Herkese verecek cevabı vardı
Aşkı karşısında dimdik durmuştu (kendi çapında)
Sahi noldu acaba ona? Karısıyla 22627 yıldr sevişmeden duran sevgilisini boşattı mı?![]()