Akıl akıldan üstündür.

Selamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
Umarım boşanırlar ve o kadın çok mutlu olur. Sizde evlenirsiniz o kadına yaşattığının aynısını sizede yaşatır!!!

Adam evli çocuğu olsun olmasın bu sizi ilgilendirmez..
Medeni hali - evli :KK53:

Kendinize değer verin, başkasının kullandığı hatta kullanamadığını siz ne yapacaksınız ?
Adamın kimseye hayrı yok size mi olsun?
İkinizide güzel kandırıyor ama.. Kabul et..

ne oldu son durum nedır ?
konu sahıbı hala yuva bükücülük yapıyor mu
yapıyor dımı ? sinirim bozulmasın dıye bakmadım yorumlara
ee huylu huyundan vazgecmez

Yapmayın bunu kendinize..adam evli çocuğu olmaması da kendince bahanesi.
Heyecan arıyor.Evli erkeklerin yaklaşımı genelde mutsuzum boşanacağım vs.vs.
Mutsuz olsa zaten boşanır yoluna bakar,oda yok
Direk görüşmeyi kesmelisiniz.Kendinizi bu tarz kişiliksiz erkekler için heba etmeyin

Back
X