akil akildan ustundur

neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Döner döner, mevlevi dergahina kaydettir sen onu mutlaka döner.

Kocanızı sadece size bağlayacak kimsenin sihirli kelimeleri yok ne yazık ki!
Çocuklarınızı eşinizin olmadığı bir evde büyütmek onları sağlıksız bir birey yapmaz ama onların gözünün içine baka baka rol yapa yapa büyütmeniz bu oyunu bir süreye kadar idare etmenizi sağlar. Buyuduklerınde durum degısmeyecek o ınsan yıne sızı aldatacak ve devam edecek. O zaman senelerce rol yaptıgınız cocuklarınız ''GOZUNUZUN ICINE ACIYARAK BAKACAKLAR''. Buradakı ınsanların yazdıklarına ne kadar kırıcısınız vs yazmayın bosuna. Siz kendinize hak mı görüyorsunuz bu şekilde bir ilişkiyi devam ettirmeyi. Kimse size kırıcı kelimeler kullanmıyor. Yaşadığınız olaya karşı sergilediğiniz tutum yanlış, sizi kendinize getirmenizi sağlamaya çalışıyorlar belki de.
4 Gun once arkadasım esınden sıddet gormustu aıle evıne geldı. İncir çekirdeğini doldurmayacak 3 farklı nedenden dolayı 1 haftada 3 kere dayak yemiş. Eşinin babası bile arkadaşımı arayarak o eve gidersen hakkımı helal etmem dedi. Adamın bir telefonuna koştu gitti affetti.
Affetmeyeceksiniz. Tek çaresi bu bu işlerin.

4 yıldır aynı kadınla mı?
Gerçi öyle olsa sizi boşardı sanırım. Sizinle olan düzenli hayatını bozmamak için boşamıyordur. Siz de affediyorsunuz zaten.

Bıçak sırtı konular bunlar.
Bilemiyorum... Başka kadına gittiğini bildiğin adam tekrar yatağa nasıl alınır? Ona yemek pişirilir mi? Yüzüne tebessüm edilebilir mi yeniden?
Çocuk için maddiyat için affettiniz diyelim ama 1kez olur bu.

Önceden, aldatmanın ve şiddetin affı yoktu benim için. (ki kendimi düşünürsem hala kesinlikle yok! )
Ama bazen burada öyle hayatlar okuyorum ki,
1 kereye mahsus belki affedebilirler diyorum. Eğer şahıs pişmansa, tekrarı olmayacaksa, olmadıysa falan. Çok çaresizlik varsa yani.
Ama 4seneden söz ediyorsunuz. Bu arsızlıktır.
Size bu hayatı dayatmış, beğenmiyorsanız gidersiniz, onu döndürmek pek mümkün değildir artık.
İnşallah bulursunuz çıkış kapınızı.

Ha bu arada 2 çocuk yetiştiriyorsunuz.
Onlar, duruşu olan bir anneyi hak ediyor bence.
İyi örnek teşkil etmeliyiz evlatlarımıza.
Yoksa nasıl düzelir bu sapkınlıklar?

Bu konuda etrafınızdakilerin yaptıkları gibi "aman yuvanı bozma, erkektir yapar yapar gelir, tapusu (nikahı) sende o.. lara bırakma kocanı" vs türünden teselli cümleleri beklemeyin bizlerden.

Bu konuda sihirli tavsiyeler, adamı kul köle edecek öneriler de alamazsınız çünkü yok öyle bu işin sırrı, şifresi filan

Kişiliğinde aldatmak olan bir adam dört yıldır bunu bile bile boşanmadığınızı gördüğüne göre. Ve de aileler öğrendiği halde kıyametler kopmadığını, çekinebileceği herkesin de "erkektir yapar" modunda olayı kanıksadıklarını bizzat yaşadığına göre muhtemelen artık daha da duyarsız ve umarsız bir şekilde zevkine devam ediyor ve edecek üzgünüm. Çünkü vaz geçmesi için hiç nedeni yok!

Size gelince ; bu durumun dertleşilecek, paylaşılacak bir yanı yok. Yapmanız gereken ailenize ve aile büyüklerine resti çekip ben böyle yaşamak istemiyorum deyip boşanmak, çocuklarınıza nafaka bağlatıp kendiniz de bir iş bularak insanlık onurunuza yakışır bir şekilde bir yaşam sürmek.

Öyle Kemalettin Tuğcu kitap konuları gibi "parçalanmış aile, babasız boynu bükük çocuklar" vs sömürülerine ve dramlarına kaymadan ve kapılmadan çocuklara da onurlu bir kadın, ayakları üzerinde dimdik duran bir anne örneği ile şu hayatta güzel bir rol model olmak yapmanız gereken.

Zira o yuvayı yuva olmaktan çıkaran, aileyi dağıtan, utanmadan yıllardır karısını ve çocuklarını başka bir kadınla pişkin pişkin aldatan siz değilsiniz o adam! İlle de üzülünüp kahrolunacaksa koca ve baba olmayı değil sadakatsizliğiyle yuvayı yıkan üzülsün çocuklarına

Böyle pislik adamlara aile olmaya devam etmemeli hiç bir kadın. Çocuklarının elinden tutup onurlu bir hayat kurabilmeli yeniden.

Sizin sürekli affetmeniz karşı tarafın sizi umursamamasını sağlamış.Keşke boşanmayacağınız adamın hatasını yüzüne vurup yüzgöz olmasaydınız.Belki biraz saygısı,çekincesi olurdu.
Aileler bile girmiş işin içine adamda iyice yüzsüzlüğü ele almış anlaşılan.
Nasıl tahammül edersiniz bilmiyorum...
Ama bana sorarsanız boşuna ömrünüzü size değer vermeyen bir adam için heba etmeyin.Zamanınıza yazık.Kendinizi düşünün,kadınlık onurunuzu düşünün,çocuklarınızı düşünün...

Ekonomik özgürlüğünüz yok anladığım kadarıyla ailenizde çocuklarınızı istemiyor.sizi düşündüren bu galiba..Aksi halde kimse buna tahammül etmez.Boşanacak imkanınız yoksa eğer,yapılacak tek şey görmezden gelmeniz bu durumda

De
allah basa vermesin bence bende ole diyordum bir zamanlar insan basina gelmeyince bilmiyormus allah kimseye gostermesin yuvasina huzursuzluk sokmasin
Beddua gibi olmus .. evet bizim başımıza asla gelmez demiyoruz ama gelirse de affetmeyiz diyoruz çocukları bahane edip susmayizz

slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Evden gidememenizin sebebi maddi imkanlar mı.

İlk affetşğiniz gün artık ona izin vermiş oluyorsunuz. Sen ne yaparsan yap ben affediyorum bir yere de gidemiyorum. Al sana açık çek doldur demiş oluyorsunuz.

Malesef çok çok çok az erkek bu hatadan ders alır yuvasını kurtarmaya çalışır.

2 çocuk var bağlılıklarınız var. Size göre cvp verelim. Ne noktadasınız gidememenizin sebebi nedir mesleğiniz var mı mesela. Ya da çok küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz.

Döner döner. Arkadaşımın babası 20 sene sonra döndü. Annesi dört çocuğu temizliğe giderek büyüttükten sonra diğer kadın yaşlandı diye totosuna tekmeyi basınca döndü. Bunlar da bağırlarına bastılar ailece🤷🏻‍♀️
Zaten erkeklerin hem aldatıp hemde ısrarla boşanmamalarının sebebi bu. Yaşlanınca kim bakacak derdi. Pis benciller

slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Fikir vereyim değişmezzzz boşa gitsin.

Ayrılıcaksanız aldatıldıgınızı kanıtlayıp ayrılın.Ayrılmayacaksanız hiç bence bosuna yaygara koparmayın derim ben

Dini ve dünyevi anlamda ciddi cezaları olmasa her gün adam öldürsem ve affedilsem, asla durmazdım. Yan baktı der öldürür, selam vermedi der öldürürdüm. Sonu af nasıl olsa, yaptığım yanıma kar kalıyor. Bilmem anlatabildim mi?:kahve:

Hangi akıldan üstün bir akıl bakıyordunuz siz??

neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Ha böyle çok mutlu bir yuvadalar yani.
Bence bi çocuk daha yapın, bu mutluluktan o da yararlansın.
Madem boşamayacaksınız adamın hayatını kurcalayıp durmayın. Birde çocuklarınızı bahane etmeyin. Ben boşanıp çalışmak istemiyorum , kocamın parasını yemek daha iyi diyin tamam diyelim.

İlahi bir güç veya aniden oluşan iktidarsızlık sorunu olmadığı sürece 4 yılı geçkin aldatan anca yaşlanır bakacak ihtiyacı doğar öyle döner yanlışından😒

Size vereceğim tek tavsiye boşanmayacaksanız da, adam onla bunla yatıyorsa doktora gidin CİNSEL YOLLA BULAŞAN BİR SÜRÜ HASTALIK VAR!!! , bir belirtim yok demeyin bu illetlerin ne sinsileri oluyor. Ruh sağlığınız bu adamla ne kadar olur bilmem ama bari beden sağlığınızı koruyun çocuklarınız için. Yazıktır baba uçkur düşkünü anne bari bedenen sağlıklı başlarında olsun

4 yıldır aynı kişiylemi aldatıyor.

Back
X