Akıl alır gibi değil eşimin davranışı yorumu size bırakıyorum

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Merhaba sabah bi anda kalkınca gözüm karardı kut diye yere yığıldım koca kişisi de tam çıkıyordu noldu dedi dustunmu evet ıyi mısın dedi hayır dedim ama bi yandan titriyorum gözümü açamıyorum, niye birden kalkiyosun dedi bıraktı gitti ,çocuğun servisi kaçıyor diye gitti sonra geri de gelmedi ben yerden bi yarım saatte falan ancak kalkabildim feci başım ağrıyor şuan kendime gelince konustum ök.z insan bi bakar diye kızdım, güm diye ses geldi düştün sen diyor ve buna rağmen bakmamış bırakıp gitmiş beni orda Allahım ben nasıl bi adamla evliyim zaten hiçbirşey yolunda değil artık iyice emin oldum sevmediğine, küçük çocuğum var nasıl orda bırakır lütfen bi akıl verin napayım.
Geldi bi saat önce konuştum herşeyi akılsız içimi rahatlatacak tek laf etmedi

Son düzenleme:
ne tipler var ya. iyimisin diye sormus birde heeee turp gibiyim demeni bekledi heralde.

insanı yaşamaktan soğutan tipler.Şimdi akşam geldiğinde gece senden ilgi mi bekleyecek bir de..Bence sende ona benzerini yap.Tam özel anınızda çık git odadan.Yarım kalsın.Sonra da de ki bitti sandım:))) Yani bir erkeğe en çok koyabilecek şeyi önerdimçünkü sinirim bozuldu yaptığı şeye.Vallahi yaşanacak erkek mi kalmadı ben mi şahit olmuyorum bilemedim.

çocuğu servise mi koymaya gidiyordu anlamadım
eğer öyleyse çocuğu servise koyup gelip bakmalıydı

koridorda uyuma olayına gülesim geldi :) geçmiş olsun

Yani ne denir ki ?
İyi yönden bakalım çocuğu servise yetiştirecek olması.
Baktı ki sağlamsınız nasılsa bişeyi yok diye düşünmüştür.Peki hadi gitti diyelim bir tel bile açmadı mı ?

Evden çıkın sizi görmeyeceği bir yere gezmeye gidin.
Arayın. Beni hastaneye kaldırıyorlar diyip telefonu kapatın.
5 saat kadar da açmayın.
Dolansın Dursun hastaneleri

Bunu kullanabileceğim bi erkek değil cinsellik zaafı düşkünlüğü yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…