- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Uyuyorum zannetmis kapi önünde gerizekalıSevmediğine eminseniz ayrılın?
Belki ani kalkma sonucu oluşan bi göz kararması sanmış da olabilir.
Kızmyın ama bu yoruma güldümUyuyorum zannetmis kapi önünde gerizekalı
S3n bulduğun döşekte uyudugun için tabi dedim salak ya koridorda niye uyuyayım zaten güm diye ses geldi diyor kafamı mi vurdum bi yerimimi kırdım dimi ?Kızmyın ama bu yoruma güldümkapı önünde uyuyor heralde eşinizde ona bu durum normal gelmiş.
İnsan bir meraktanda olsa bakar yani çok gamsızmış.S3n bulduğun döşekte uyudugun için tabi dedim salak ya koridorda niye uyuyayım zaten güm diye ses geldi diyor kafamı mi vurdum bi yerimimi kırdım dimi ?
Merhaba sabah bi anda kalkınca gözüm karardı kut diye yere yığıldım koca kişisi de tam çıkıyordu noldu dedi dustunmu evet ıyi mısın dedi hayır dedim ama bi yandan titriyorum gözümü açamıyorum, niye birden kalkiyosun dedi bıraktı gitti ,çocuğun servisi kaçıyor diye gitti sonra geri de gelmedi ben yerden bi yarım saatte falan ancak kalkabildim feci başım ağrıyor şuan kendime gelince konustum ök.z insan bi bakar diye kızdım, güm diye ses geldi düştün sen diyor ve buna rağmen bakmamış bırakıp gitmiş beni orda Allahım ben nasıl bi adamla evliyim zaten hiçbirşey yolunda değil artık iyice emin oldum sevmediğine, küçük çocuğum var nasıl orda bırakır lütfen bi akıl verin napayım.
Kapı önünde uyuyorsunuz mu sanmış :)) Şuna çok güldüm. Erkekler gerizekalı yaUyuyorum zannetmis kapi önünde gerizekalı
insanı yaşamaktan soğutan tipler.Şimdi akşam geldiğinde gece senden ilgi mi bekleyecek bir de..Bence sende ona benzerini yap.Tam özel anınızda çık git odadan.Yarım kalsın.Sonra da de ki bitti sandım:))) Yani bir erkeğe en çok koyabilecek şeyi önerdimçünkü sinirim bozuldu yaptığı şeye.Vallahi yaşanacak erkek mi kalmadı ben mi şahit olmuyorum bilemedim.
Bu çok ıyiymis deneyeceğim muhakkakEvden çıkın sizi görmeyeceği bir yere gezmeye gidin.
Arayın. Beni hastaneye kaldırıyorlar diyip telefonu kapatın.
5 saat kadar da açmayın.
Dolansın Dursun hastaneleri
Bunu kullanabileceğim bi erkek değil cinsellik zaafı düşkünlüğü yokturinsanı yaşamaktan soğutan tipler.Şimdi akşam geldiğinde gece senden ilgi mi bekleyecek bir de..Bence sende ona benzerini yap.Tam özel anınızda çık git odadan.Yarım kalsın.Sonra da de ki bitti sandım:))) Yani bir erkeğe en çok koyabilecek şeyi önerdimçünkü sinirim bozuldu yaptığı şeye.Vallahi yaşanacak erkek mi kalmadı ben mi şahit olmuyorum bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?