Yakın Arkadaşım Eşini Aldatıyor.

Gittiği büroda ışık açmıyorlarya arkadaşlar, masaya çarpıyor olamaz mı??:))))))))))

Konu sahibi şahsen bende ahlsksıxlıklara ses etmedikçe arttığı kanaatindeyşm ama böyle takip falan değişik olmuşsunuz eşinle
Sesli güldüm :))))

Ben komsumun boyle bir durumunu bilmek dahi istemem. Vicdan yapacak bir durum yok. Hic kimsenin vebalini uzerinize almayin .

Herkese merhaba
Direk konuya girmek istiyorum.
2 senedir tanıdığım bir arkadaşım var.Normalde farklı bir şehirde yaşarken ilk atama ile eşimin iş yerine geldi.Zorunlu hizmeti olduğu için Eşininde esnaf olması nedeni ile 1,5 yaşında oğlu ile bizim apartmanımıza taşındı. (iş yerine yakın olması sebebi ile) Daha sonra bu kişi ile çok samimi olduk. İlk geldiği dönemde hamileydim.Gerçekten her konuda çok yardımcı oldu du bana. Kardeşten öte olduk diyebilirim. Neyse olayı anlatayım. İlk eşim şüphelendi. İş yerinde başka bir adamın odasında, kapının arkasında yakınlaştıklarını gördüğünü söyledi. Eşim kapıyı açıyor. Bakıyor odada kimse yok tam kapatırken kapının arkasındanilk kadın, daha sonra adam çıkıyor adamın sesi titriyor ve eli cebinde:skandal:Eşim eve gelip olayı bana anlattı. Bende zaten sürekli o adamdan bahsesiyor. Adamın eşini soruyor dedim. Süphelerimiz baya arttı. Bi kaç hafta çocuğu bakıcıya bırakıp, markete gideceğini işlerinin olduğunu söyledi. Ben de iyice şüphelenmeye başladım. Bu her hafta olmaya başladı çocuğu bazen bana bazen bakıcıya bırakıp gidiyordu. Eşimde o adamın dairede odasından çıkmadığını sürekli bahanelerle onun yanına gittiğini söyledi. O dairede yıllardır tanıdığım arkadaşımda beni arayıp onun sürekli o adamla olduğunu peşinden ayrılmadığını söyledi. Kafamda herşey netleşmişti. Bu arkadaşım bir gün çocuğunu bakıcıya bırakıp gitti. Bende takıldım peşine ona belli etmeden. Gitmeden öncede beni arayıp nerde olduğumu markete gideceğini söyledi. Daha sonra takip ettiğimde onun özel bir iş yerine girdiğini daha da sonrada adamın geldiğini gördüm.içeri girdiler işiği yakmadılar 2,5_3 saate yakın orada karanlık da durdular. Mekan bir odalı büro gb dişardan penceresi var. Stor perdeli ışık yakılınca hemen belli oluyor. Bu olay 2,3 hafta devam etti. Ordan gelince duş alması, her yerim ağırıyor demesi, ertesi gün iş yerinde topallayarak gezmesi (bunuda onunla çalışan kadın arkadaş söyledi) yine ordan eve gelince sabah öğlene kadar işe gitmemesi çok yorgun olması v. S eşini aldattığına emin olduk. Bu arkadaşımın eşide 2,3haftada bir gelmeye çalışıyor. Eşini yolluyor direk adamın yanına büroya gidiyor. Haftada 2 kere olmaya başlayınca yeter artık dedim. Konuşmaya karar verdim. Her gittiğinde o mekanda olduğu halde bana markette, avmde, terzide olduğunu söyledi ve ben gözümle o adamla buluştuğunu gördüm. O büroda beni arayınca rahat konuşmaması, sesinin yankılanması beni salak yerine koyması artık sabrımı tüketti. Konuşup herşeyi anlattım. Oraya gittiğini kabul etti ama kötü bir şey yapmadım dedi.sadece oturup sohbet ettiğini söyledi. İşik yanıyor dedi inkar etti. Bir daha gitmeyeceğine yemin etti. Eşime söyleme dedi tamam dedim olayı kapattık. Şimdi yine aynı şeyi yapıyor. Adamla şehir dışında buluşmaya başladı.Bulunduğumuz şehire 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde. İkiside hafta sonu oraya gidiyor. Aynı dairede çalışanlar arabasını görmüş ikisininde. Ne yapacağımı şaşırdım.Kocasını göz göre göre aldatıyor. Eşi farkında bile değil. Çünkü eşi gelince evden çıkmıyorlar. Neden çıkmıyorsunuz dediğimde anca doyuyoruz çok özlüyoruz diyor. Anlayacağınız eşini iyi idare ediyor. Bizde bir şey diyemiyoruz.Eşi silah taşıyor.Adam çeker vurur. Bile bile susuyoruz.Vicdanım rahat değil.
Size ne? Sizi ne ilgilendiriyor? Her koyun kendi bacagindan asilacak. Konusup hafiye gibi takip ettiginize kadar da soylemissiniz hadi diyelim uzerinize vazife gordugunuzu de dile getirip uyarmissiniz bir arkadas olarak.. Yeter da, cekilin kendi kosenize. Size ne yani dusundan bilmem nesinden.. kendi isinize bakin. Dedektif misiniz? Etik polis misiniz? Ahlak bekcisi misiniz? Arkadassiniz diye icini disini size dokmek zorunda mi? Elestirdiginiz insandan gozlerinizi kendinize cevirin biraz bence. Sizin yaptiginiz da hic hos seyler degil. Gorusmeyin.

Gittiği büroda ışık açmıyorlarya arkadaşlar, masaya çarpıyor olamaz mı??:))))))))))

Konu sahibi şahsen bende ahlsksıxlıklara ses etmedikçe arttığı kanaatindeyşm ama böyle takip falan değişik olmuşsunuz eşinle
Yatak falan yok ya atraksiyonlu geçiyordur sanırım ondan topallıyor olabilir:KK62:

Alıntı yapan koca yürekli insan sana teşekkürlerimi sunuyorum :KK9:konu içeriği değişmiş bu çalkantılı konuyu merak ettim esasen.

Konu sahibine gelince. Bu ilişkiler sizi ilgilendirmez. Yapacağınız şey kendisiyle iletişimi kesmek. Yani ne bileyim zehir hafiyelik falan. Sizi ortadan kaldırmaya kalkmasinlar millet uçkur sevdasına kendi çocuğunu tanımıyor neler duyuyoruz
Rica ederim efendim

Esinize sanane kendinize banane demenizi tavsiye ederim. Sizlik bir durum yok. Hele takip falan yanlış hareketler bunlar.
Görmedim duymadim bilmiyorum diyeceksiniz.
Hatta is patlasa bile aynen böyle davranacaksınız.
Yarin kadının kocası ogrense sizin de bildiginizi iş hepten karisacak
Hayat felsefemdir Üzerime vazife olmayan ise karışmam ben.
Size de tavsiye ederim

Nihayet anlayan biri çıktı. Ben çocuk baktım üstelik kendi çocuklarımda var. Oda gitti adamla sevişip geldi.
Onunla bütün ilişkinizi kesin bence bırakın Allahından bulsun onun gibi pislikler yüzünden huzurunuzu bozmayın değmez

Sizin takip etmeniz 2-3 saat beklemeniz kendinizi salak yerine konmus hissetmeniz sanki aldatilan sizmissiniz gibi moda girmissiniz yakin arkadasim esini aldatsa hic boyle takibe girmem acikcasi suphelendigim birsey varsa da konusup konusmama konusunda bile tereddutde kalirdim esine zaten soylemem eninde sonunda patlar zaten hersey sebep olmaya gerek yok

Arkadaşınızın yaptığı tabi ki doğru değil ama bu yaptıklarınız da üzerinize vazife değil. Beni kullanıyor çocuğu bana da bırakıyor derseniz müsait olmadığınızı söyler çocuğa bakmazsınız.

Herkese merhaba
yıllardır tanıdığım bir arkadaşım var.Normalde farklı bir şehirde yaşarken ilk atama ile eşimin iş yerine geldi.Zorunlu hizmeti olduğu için Eşininde esnaf olması nedeni ile çocuğu ile bizim apartmanımıza taşındı. (iş yerine yakın olması sebebi ile) Daha sonra bu kişi ile çok samimi olduk. Gerçekten her konuda çok yardımcı oldu du bana. Kardeşten öte olduk diyebilirim. Neyse olayı anlatayım. İlk eşim şüphelendi. İş yerinde başka bir adamın odasında, kapının arkasında yakınlaştıklarını gördüğünü söyledi. Eşim kapıyı açıyor. Bakıyor odada kimse yok tam kapatırken kapının arkasındanilk kadın, daha sonra adam çıkıyor adamın sesi titriyor ve eli cebinde:skandal:Eşim eve gelip olayı bana anlattı. Bende zaten sürekli o adamdan bahsesiyor. Adamın eşini soruyor dedim. Süphelerimiz baya arttı. Bi kaç hafta çocuğu bakıcıya bırakıp, markete gideceğini işlerinin olduğunu söyledi. Ben de iyice şüphelenmeye başladım. Bu her hafta olmaya başladı çocuğu bazen bana bazen bakıcıya bırakıp gidiyordu. Eşimde o adamın dairede odasından çıkmadığını sürekli bahanelerle onun yanına gittiğini söyledi. O dairede yıllardır tanıdığım arkadaşımda beni arayıp onun sürekli o adamla olduğunu peşinden ayrılmadığını söyledi. Kafamda herşey netleşmişti. Bu arkadaşım bir gün çocuğunu bakıcıya bırakıp gitti. Bende takıldım peşine ona belli etmeden. Gitmeden öncede beni arayıp nerde olduğumu markete gideceğini söyledi. Daha sonra onun özel bir iş yerine girdiğini daha da sonrada adamın geldiğini gördüm.içeri girdiler işiği yakmadılar 2,5_3 saate yakın orada karanlık da durdular. Mekan bir odalı büro gb dişardan penceresi var. Işık yakılınca hemen belli oluyor. Bu olay 2,3 hafta devam etti. Ordan gelince duş alması, her yerim ağırıyor demesi, ordan eve gelince sabah öğlene kadar işe gitmemesi çok yorgun olması v. S eşini aldattığına emin olduk. Bu arkadaşımın eşide 2,3haftada bir gelmeye çalışıyor. Eşini yolluyor direk adamın yanına büroya gidiyor.yeter artık dedim. Konuşmaya karar verdim. Her gittiğinde o mekanda olduğu halde bana markette, avmde, olduğunu söyledi ve ben gözümle o adamla buluştuğunu gördüm. O büroda beni arayınca rahat konuşmaması, sesinin yankılanması beni salak yerine koyması artık sabrımı tüketti. Konuşup herşeyi anlattım. Oraya gittiğini kabul etti ama kötü bir şey yapmadım dedi.sadece oturup sohbet ettiğini söyledi. Bir daha gitmeyeceğine yemin etti. Eşime söyleme dedi tamam dedim olayı kapattık. Şimdi yine aynı şeyi yapıyor. Adamla şehir dışında buluşmaya başladı.Bulunduğumuz şehire 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde. İkiside hafta sonu oraya gidiyor. Aynı dairede çalışanlar arabasını görmüş ikisininde. Ne yapacağımı şaşırdım.Kocasını göz göre göre aldatıyor. Eşi bir şeyin farkında değil anlayacağınız eşini iyi idare ediyor. Bizde bir şey diyemiyoruz.Eşi silah taşıyor.Adam çeker vurur. Bile bile susuyoruz.Vicdanım rahat değil.
Bence siz kendi hayatınıza odaklanmalısınız,

Herkese merhaba
yıllardır tanıdığım bir arkadaşım var.Normalde farklı bir şehirde yaşarken ilk atama ile eşimin iş yerine geldi.Zorunlu hizmeti olduğu için Eşininde esnaf olması nedeni ile çocuğu ile bizim apartmanımıza taşındı. (iş yerine yakın olması sebebi ile) Daha sonra bu kişi ile çok samimi olduk. Gerçekten her konuda çok yardımcı oldu du bana. Kardeşten öte olduk diyebilirim. Neyse olayı anlatayım. İlk eşim şüphelendi. İş yerinde başka bir adamın odasında, kapının arkasında yakınlaştıklarını gördüğünü söyledi. Eşim kapıyı açıyor. Bakıyor odada kimse yok tam kapatırken kapının arkasındanilk kadın, daha sonra adam çıkıyor adamın sesi titriyor ve eli cebinde:skandal:Eşim eve gelip olayı bana anlattı. Bende zaten sürekli o adamdan bahsesiyor. Adamın eşini soruyor dedim. Süphelerimiz baya arttı. Bi kaç hafta çocuğu bakıcıya bırakıp, markete gideceğini işlerinin olduğunu söyledi. Ben de iyice şüphelenmeye başladım. Bu her hafta olmaya başladı çocuğu bazen bana bazen bakıcıya bırakıp gidiyordu. Eşimde o adamın dairede odasından çıkmadığını sürekli bahanelerle onun yanına gittiğini söyledi. O dairede yıllardır tanıdığım arkadaşımda beni arayıp onun sürekli o adamla olduğunu peşinden ayrılmadığını söyledi. Kafamda herşey netleşmişti. Bu arkadaşım bir gün çocuğunu bakıcıya bırakıp gitti. Bende takıldım peşine ona belli etmeden. Gitmeden öncede beni arayıp nerde olduğumu markete gideceğini söyledi. Daha sonra onun özel bir iş yerine girdiğini daha da sonrada adamın geldiğini gördüm.içeri girdiler işiği yakmadılar 2,5_3 saate yakın orada karanlık da durdular. Mekan bir odalı büro gb dişardan penceresi var. Işık yakılınca hemen belli oluyor. Bu olay 2,3 hafta devam etti. Ordan gelince duş alması, her yerim ağırıyor demesi, ordan eve gelince sabah öğlene kadar işe gitmemesi çok yorgun olması v. S eşini aldattığına emin olduk. Bu arkadaşımın eşide 2,3haftada bir gelmeye çalışıyor. Eşini yolluyor direk adamın yanına büroya gidiyor.yeter artık dedim. Konuşmaya karar verdim. Her gittiğinde o mekanda olduğu halde bana markette, avmde, olduğunu söyledi ve ben gözümle o adamla buluştuğunu gördüm. O büroda beni arayınca rahat konuşmaması, sesinin yankılanması beni salak yerine koyması artık sabrımı tüketti. Konuşup herşeyi anlattım. Oraya gittiğini kabul etti ama kötü bir şey yapmadım dedi.sadece oturup sohbet ettiğini söyledi. Bir daha gitmeyeceğine yemin etti. Eşime söyleme dedi tamam dedim olayı kapattık. Şimdi yine aynı şeyi yapıyor. Adamla şehir dışında buluşmaya başladı.Bulunduğumuz şehire 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde. İkiside hafta sonu oraya gidiyor. Aynı dairede çalışanlar arabasını görmüş ikisininde. Ne yapacağımı şaşırdım.Kocasını göz göre göre aldatıyor. Eşi bir şeyin farkında değil anlayacağınız eşini iyi idare ediyor. Bizde bir şey diyemiyoruz.Eşi silah taşıyor.Adam çeker vurur. Bile bile susuyoruz.Vicdanım rahat değil.
Sakın karışmayın en kısa sürede irtibatı kopartın

Eşine söyleseniz eşi elini kana bulasa inanın kabak size patlar

Öğrense affetse gene suçlu siz olursunuz

En iyisi üç maymunu oynayın ne hali varsa görsün elbet bir gün yakalanır

Keşke kadına bildiğinizi söylemeseydiniz. Kadının kocası silahıymış vurur diyorsunuz, adam öğrenip kadına bir şey yapsa bu sefer eşime sen söyledin olayı olup üstünüze kalacak. Sanki ona söyleyince ne değişecek ki. Kadının ar damarı çatlamış, çocuğundan utanmıyor da ona buna bırakıp adamla buluşuyor. Sizin söylemeniz ile sizi mi dinleyecek?
Adamın kadına zarar vermeyeceğini bilsem ben böyle bir durumda adama fake hesaptan mesaj atar şu gün şurada eşin seni başkasıyla aldatıyor der milletin kandırılmasına izin vermezdim. Çünkü bende aldatılsam bilmek isterim, aptal yerine konmak istemem. Ama bu adam belli ki kadına zarar verir. Sizin takip etmeniz bile saçma olmuş. Bariz belliymiş aldattığı neyi kanıtlayacaksınız ki kendinize? Merakınız yüzünden olan size olur, yapmayın. Müge Anlı'da neler duyuyoruz.

Back
X