Akıl alır gibi değil eşimin davranışı yorumu size bırakıyorum

Banyoda düşseydiniz.. oracıkta uyuyorsun sandım diyecek miydi acaba. Gülsem mi aglasam mı bilemedim

Merhaba sabah bi anda kalkınca gözüm karardı kut diye yere yığıldım koca kişisi de tam çıkıyordu noldu dedi dustunmu evet ıyi mısın dedi hayır dedim ama bi yandan titriyorum gözümü açamıyorum, niye birden kalkiyosun dedi bıraktı gitti ,çocuğun servisi kaçıyor diye gitti sonra geri de gelmedi ben yerden bi yarım saatte falan ancak kalkabildim feci başım ağrıyor şuan kendime gelince konustum ök.z insan bi bakar diye kızdım, güm diye ses geldi düştün sen diyor ve buna rağmen bakmamış bırakıp gitmiş beni orda Allahım ben nasıl bi adamla evliyim zaten hiçbirşey yolunda değil artık iyice emin oldum sevmediğine, küçük çocuğum var nasıl orda bırakır lütfen bi akıl verin napayım.
Geldi bi saat önce konuştum herşeyi akılsız içimi rahatlatacak tek laf etmedi
Nasil bir sacmalik bu. Seni o halde birakip nasil gider? Ben de seni sevmedigini dusunuyorum. Cok mu kotu araniz? Yoksa normal bir es o sekilde birakip asla gitmez

ayni benim eşim kendi bir grip olsa nazindan niyazindan gecilmez butun ailesini arar ben hastayim diye abartarak ben hasta olurum yerimden kalkamayacak kadar bi tas corba yapmaz bilmedgnden degil kalp sorunum var kalbim sikisir nefes alamam orali bile olmaz

Bugün gittim doktora kulak kristallerim oynamış o günden beri yerimden kalkamıyorum maalesef 70 lik teyzeler gibi adım atıyorum daha bi dolu sıkıntı çıktı Allah büyük bakalım, kimseyi bi erkeğin merhametine muhtaç bırakmasın çok zor gerçekten.

Bugün gittim doktora kulak kristallerim oynamış o günden beri yerimden kalkamıyorum maalesef 70 lik teyzeler gibi adım atıyorum daha bi dolu sıkıntı çıktı Allah büyük bakalım, kimseyi bi erkeğin merhametine muhtaç bırakmasın çok zor gerçekten.
Çok geçmiş olsun inşallah iyilesirsiniz çabuk
Peki eşiniz artık nasıl davraniyor?

Back
X