- 11 Temmuz 2015
- 89
- 28
- 18
- 38
- Konu Sahibi incognitoyum
-
Allah ım ya çocuk tanımıyor etmiyor psikolojisini bozacak çocuğun
psikiyatriden bu durumun çocuğun sağlığını bozabileceğine dair rapor-bildirim artık adı her neyse onu alırdım ben olsam.
çünkü çat diye 9 yaşındaki çocuğun karşısına çıkıyor 15 gün benimle kalsın diyor akıl mantık işi mi..
ikincisi avukatla bir görüşün detaylı bence ..
ailenizden en ılımlı bi yandan da ikna edici birey kimse onunla görüştürün eski eşinizi olmaz mı bir uzlaşma sağlamak içindün avukatımla konuştum. psikiyatriden gelen rapor önem teşkil etmiyormuş. babası taciz etmediği sürece şiddet uygulamadığı sürece alıp götürme hakkı saklıymış. çocuk yırtınsada sızlasada parçalasada polis götürüyormuş. dün polise gittim sordum bunu. yapacak bişeyiniz yok maalesef eşinizle uzlaşmaya çalışın kendi aranızda halledin, ikna etmeye çalışın götürmemesi için dedi
çok akıllı ve başarılı bir çocuk bnm kızım. öğretmeniyle de konuştum. umarım psikolojisi bozulmaz bu olaydan ötürü çok yazık olur dedi.
ben eski eşimin karşısına çıkmıyorum sinirlerime hakim olamam diye
en azından alıştıra alıştıra görüşsünler bunu teklif edin... başlarda biraz alışsınlar birbirlerine
9yıldır aklı nerdeymiş ben ne bileyim tacizci mi manyak mı..evlendi mi peki..bence kızına sarma bahanesiyle geri sizinle evlenmek istiyor olabilir bugüne kadar evlenmediyse..dikkat edin
aynı yasadıgınız durumu kuzenim yasadı 2.cocugu yeni dogdugunda bosandı digeride 1 yasında idi cocuklar 8 9 yasına gelince almak istemis 20 gün memurlarla kapıya dayanmıs o yavrular agladıkca anne bizi verme diye apartman inlemis biyolojik baba ama olmaz olsun oyle baba 9 yasına gelene kadar 1 paket süt bile almamıs sözde baba ama sonuc hersene 20 gün alıyo kanunen yapcak bişey yok kuzenim bu duruma zor alıstı ilk aldıgında hastalandı ama kanunların önüne gecilmiyor maleseflaftan anlamıyor .. 9 yıldır ortalıkta yok. şimdi bizi suçluyor kızımı soğutmuşşunuz benden diye. çıldırıyorum bunları duydukça. içinizdeki kin ve nefreti çocuğa aşılamışşınız. çocuğun üzerinden intikam almaya çalışıyormuşuz. beyin özürlü resmen kafa almıyor.
kızım ona senden korkuyorum demiş.
bir insan babasından korkar mı diye hesap soruyor baba müsvettesi
tanımıyor tabi ki korkar! ama kalın kafalı olduğu için anlamaz. cahil insan sonuçta
aynı yasadıgınız durumu kuzenim yasadı 2.cocugu yeni dogdugunda bosandı digeride 1 yasında idi cocuklar 8 9 yasına gelince almak istemis 20 gün memurlarla kapıya dayanmıs o yavrular agladıkca anne bizi verme diye apartman inlemis biyolojik baba ama olmaz olsun oyle baba 9 yasına gelene kadar 1 paket süt bile almamıs sözde baba ama sonuc hersene 20 gün alıyo kanunen yapcak bişey yok kuzenim bu duruma zor alıstı ilk aldıgında hastalandı ama kanunların önüne gecilmiyor malesef
tabiki haksızlık maddi manevi herseyini halam ve enistem üstlendi 2 cocugun baba bir corap alamamısken büyüyünce cocuklar babayım diye cıkıyorlar ortayaiçim acıyor. haksızlık bu. bütün çileyi ben çektim sefasını o sürecek
15 gun kesintisiz mi kalacak yoksa belli saatlerde mi? Ornegin kesintisizse nereye goturmeyi planliyormus babasi? Tatile mi? Tatilse siz de gidin.mutlaka cocugunuzun yaninda durun. Bi de spyle bi ihtimal var böyle bi profil cocuga tahammul edemez 15 gun gibime geliyor yani bikac gun hevesini alir sonra cocugu geri getirir
tabiki haksızlık maddi manevi herseyini halam ve enistem üstlendi 2 cocugun baba bir corap alamamısken büyüyünce cocuklar babayım diye cıkıyorlar ortaya
Konuşun,birdenbire almasın kızınızi,bir alışma süreci olsun en azindan,1 saat,1 gün süreyi böyle böyle uzatsın. Ben anlamıyorumki bunca zaman çocuğunu görmemis,aç mı tokmu bilmemiş insana pat diye al 15gün sende kalsın demenin manasını. Çocuk bu yahu,eşya değil,duyguları var. Bunun bir yolu olmalı farklı,böyle olmamalı yazık.
Of ya çok üzüldüm inanın. O su an çocuğunuzun gözünde herhangi bir yabancı adam,hiçbir bağı olmamıski manen,çok kötü bir durum. Yazık değilmi çocuklara? Neden böyle bir travma yaşatıyorlar anlayamıyorum.Ne guzel soylemissiniz.. Esya dgl duygulari var. Maalesef bi yolu yok. Lanet olasi kanunlar. Cocuk kendini yirtsada parcalasada polisler kucaklayip goturuyorlarmis.
Kizimin babasi olacak sahis yine gelecegm diye mesaj atmis. Huzurum kalmadi. Yavrumun psikolojisi magf olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?