• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almazsam çıldırıcam

kpssye çalışırken insanın dünyası değişebiliyo. çok stresli, bir de kesin kaznması lazım yoksa hayatını kuramayacak. biraz sabret derim. telaşa kapılma. düzelirsiniz inşallah

kpssye çalışırken insanın dünyası değişebiliyo. çok stresli, bir de kesin kaznması lazım yoksa hayatını kuramayacak. biraz sabret derim. telaşa kapılma. düzelirsiniz inşallah

Canım az önce benden süre istedi,ayrılalım demiyorum ama bir iki gün kafamı toplamak istiyorum dedi. Ağlayarak kabul ettim. Ne diyebilirim ki.. Her şey daha da kötüye gidiyo

dertler üst üste gelmi stretese girmiş bnece normal

canm sen calısmıyor musun peki?
erkek arkadasınız maddı manevı bunalımda cok zor işiniz yanı
ınsanı cok yıpratır
hakkınızda hayırlısı olsun
durumuna yeterınce anlayıs gosterıyor ve karsılıgında nankorluk goruyorsanda ilgini kesmelisin...

uzaktan uzağa bi ilişkiyi yürütmek çok zor...kavgalarınızın asıl nedeni bu gibi geldi bana...özlem hasret birikiyo...maddi imkansızlıklar araya giriyo mesafeler engel oluyo ne yazıkki..eşimle bende evlenmeden böyleydik ve bi ara bizd e sizin gibi hergün kavga ediyorduk ne yazıkki telefonda ...iki tarafında çok anlayışlı olması lazım ve sabırlı...sevgilinin annesine de morali bozuluyodur böyle bi hastalıkla mücadele ediyo Allah korusun...kolay bişey değil...eğer gerçekten seviyosan bekle ve sabret alttan almaya çalış onunla açık açık kınuş üzüldüğünü kırıldığını anlat onu suçlama sadece anlat...onu özlediğinden sık sık bahset...ona moral ver gerektiğinde...gerçekten değiyorsa hakediyosa seni ve sevgini bu günlerde geçecektir emin ol sadece sabır...

canm sen calısmıyor musun peki?
erkek arkadasınız maddı manevı bunalımda cok zor işiniz yanı
ınsanı cok yıpratır
hakkınızda hayırlısı olsun
durumuna yeterınce anlayıs gosterıyor ve karsılıgında nankorluk goruyorsanda ilgini kesmelisin...

Canım bben yüksek lisanstayım tez aşaması. Ama 6-7 aydır durumumuz böyle. Tezi yazamadım, 3ay geçici bi işe girdim çıktım.Bunaldım ben de. Ne yapsam güzünü güldüremez oldum. Mutsuzum. Anneme bile anlatmadım hiçbişey.İçimde tutmaktan yoruldum. Herkese akıl veren benken bu duruma düştüm. En son buraya yazmaya karar verdim.

Kendını uzme zamana bırak cunku annesı meme kanserı,durumları yok,kpss stresı = Bunalım...
Dedıgı gıbı bır sure konusmayın kafasını toplasın senden zaman ıstemıs sende kabul etmıssın sozunde dur ve sus zaman neyı gosterecek bunu hep beraber goruruz...

Büyük ihtimalle annesinin rahatsızlığı kpss de bir yandan stres üst üste gelmiş herşey.Belki ailenizden yana korkularıda var kendisi parasını kazanıp ekmeğini eline alıp evlenmek istiyor belkide..Bence herşeyi zamana bırakın.Zamanla herşey oturur yerine merak etmeyin eğer sizi istemese sevgisi bitse neden kendini mecbur hissetsinki.Sizi sevdiğini düşünüyorum.Sadece sorumlulukları ağır gelmiş olabilir.Sizin içinde kolay değil gerçekten uzaklık insanı yiyip bitiriyor herkes el ele gezerken aşkını yaşarken.

Kendını uzme zamana bırak cunku annesı meme kanserı,durumları yok,kpss stresı = Bunalım...
Dedıgı gıbı bır sure konusmayın kafasını toplasın senden zaman ıstemıs sende kabul etmıssın sozunde dur ve sus zaman neyı gosterecek bunu hep beraber goruruz...

Bunu yapmaya çalışıcam ben de. Çok zor geliyo ama.Aramamaya çalışıcam. Siz benden daha mantıklı daha sakin düşünürsünüz şu an. Ne derseniz yapıcam artık, çünkü kendi fikirlerim kararlarım bizi bu noktaya getirdi.

kpssye hazırlandığım günleri hatırlıyorumda manyağın teki olmuştum:37:

eşimle , ozamanki nişanlım,ayrıydık bizde, 15 saatlik mesafe vardı aramızda.

Okuldan 12:10da çıkardı, 12:15de hala aramadıysa arayıp birsürü laf ederdim ben burda senden tlf bekliyorum neden aramıyorsun diye :1: "canım daha sınıftan çıkamadım ,zil çaldı çantamı topladım ancak" derdi şok olmuş bir halde :37:

insanın tüm dengesi altüst oluyor emin olun kendimden biliyorum, birde onun erkekçe duyguları var, çalışmalıyım evi geçindirmeliyim işim iyi olmalı vs geçiyor kafasından.

birde ailenizin ona hissettirmiş olduğu eziklik duygusu var tabi, unutmamak lazım:50:

bence geçici bir süreç, üstüne gitmeyin.

banada erkek arkadaşın için herşey üst üste gelmiş bu yüzden bunalmış gibi geldi.annesinin rahatsızlığı, kpss bide senin annende olumlu karşılamamış yani pek istenmediğini biliyor, bu kadar sorunun ve stresin peşinden bunalmış olması çok normal.belki senin en küçük bi kırgınlığın bile ona batıyo şu anda.nasıl bi ruh hali içinde olduğunu tahmin ediyosundur sen az çok.umarım herşey yoluna girer.bencede biraz zaman ver kafasını toparlasın.
bunca senenin ardından evlilikten soğuması çok garip.maddi olarak sıkıntıları varmış, bide bu diğer olumsuzluklar yüzünden böyle söylemiş olabilir.

Büyük ihtimalle annesinin rahatsızlığı kpss de bir yandan stres üst üste gelmiş herşey.Belki ailenizden yana korkularıda var kendisi parasını kazanıp ekmeğini eline alıp evlenmek istiyor belkide..Bence herşeyi zamana bırakın.Zamanla herşey oturur yerine merak etmeyin eğer sizi istemese sevgisi bitse neden kendini mecbur hissetsinki.Sizi sevdiğini düşünüyorum.Sadece sorumlulukları ağır gelmiş olabilir.Sizin içinde kolay değil gerçekten uzaklık insanı yiyip bitiriyor herkes el ele gezerken aşkını yaşarken.

Evet haklısınız. Sorumluluk ağır geliyo ona. Bu adam nasıl ev geçindiricek nasıl baba olacak ilerde düşünür oldum ben de. Sevdiğini biliyorum ben de onu seviyorum ama eski halimize dönmek istiyorum ben, kalbim ağırlaştı resmen hep içime attım. :(

Bunu yapmaya çalışıcam ben de. Çok zor geliyo ama.Aramamaya çalışıcam. Siz benden daha mantıklı daha sakin düşünürsünüz şu an. Ne derseniz yapıcam artık, çünkü kendi fikirlerim kararlarım bizi bu noktaya getirdi.

Evet canım kesınlıkle arama o arayana kadar sonra gelısmelerı yazarsın :34:

Yazarım canım yazmaz mıyım yeter ki kafasını toplasın.

Yorum yazan herkese teşekkür ederim ayrıca. İnsan herkese anlatamıyor her şeyi. Teşekkür ederim.

Rıca ederız ne demek burada hepımız paylasmak ıcın varız...
Ne anlatmak ıstıyorsan anlatt yardımcı oluruz ınsallahh...

canim annesi akil veren diyorsun,kolay mi bu devirde is,o kadar üniversite oku et,tabiki aileside,anneside,kendide memur olmak ister...

belki uzakliktan skildiginizdan dolayi böyle diyorsunuz ama o kisininde gelecegi söz konusu,

kusura bakmayin ama siz evlenmesekte gel en azindan görüsürüz diyorsunuz burda sadece kendinizi düsünüyorsunuz...

öncelikle maddi anlamda sknti cekmediginizi demissiniz ama karsinizdaki insan maddi skintilardan dolayi okulu bile uzatmis..

benimde sevgilim gecen sene kpss icin dersaneye gitti,nasildi biliyor musun? biz anca 15-20 dk görüsuyorduk günde bir saat bir lutuftu bizim icin..

ben olsun hayirlisi olur ne yaparsan yap sinavda skma diyordum..ama ona öyle gelmiyor gelmis kac yasina ailesindn 3 bin lira alarka dersaneye gidiyor..

ya olmazsa ne olacak diye düsünüyordu..ama bu arada bende hic birsey yapmadim,skildigim bunaldigim zamanlar oldu

ama onun hayatinda önemli bir virajda durduramazdim...

sükür iyi puan aldi,atandi simdi ayaklari daha saglam basiyor...

bir erkek icin hic kolay olmayan seyler gidiyor iki-üc kurusa calisiyor ve böyle insanlarin gelecekte plan yapmayada yüzleri olmuyor...

bence biraz anlayisli olmalisin...daha cok calismasina yardim etmelisin...onun kafasinda neler var bilmiyorsun..bedenen degil o yorgunluk zihnen ki,o daha kötüdür

Son düzenleme:
Rıca ederız ne demek burada hepımız paylasmak ıcın varız...
Ne anlatmak ıstıyorsan anlatt yardımcı oluruz ınsallahh...

Allah razı olsun. Yazdıklarımı okudum, aslında karma karışık anlatmışım. Kafam yerinde değil zaten. Bunca sene birikenler pat diye anlatılamıyormuş. Bizim bu hale gelmemizin sebebi: uzaklık,maddi durum,annemin evlenmemizi istemesi,iş durumunun belirsizliği,annesinin hastalığı... Hepsi birikti ve ben bu sorunlar yüzünden çok değer verdiğim birini kaybetmek istemiyorum. Onca güzel yıllarımıza yazık. :(
Bu gece de bana uyku yok..

Sen bir yanlış yapmamışsın ki,hatayı neden kendinde arıyorsun?
Aksine arada ki sınıfsal,ekonomik,ailesel farklara rağmen sen bütün bunları umursamayıp,
duygularının peşinden gitmişsin.
Bende inanmam sınıf farkına,insanların birbirine koydukları sınırlara.
Duyguların sınıfı,farklılığı yoktur.
Ama erkek arkadaşının senin kadar cesaretli olmadığını düşünüyorum.
Cesareti bir noktada kırılmış belli,O da boşvermişliğe,bezmişliğe vurmuş.
Çok yanlış bu.Şimdi sen bu ilişki için elimden geleni yaptım diyebiliyor musun?
Diyebiliyorsan,bırak o kendisini düzeltsin,ilişkinizden vazgeçmiş gibi görünmesinin telafisini bırak O yapsın.

Son düzenleme:
Back
X