canim annesi akil veren diyorsun,kolay mi bu devirde is,o kadar üniversite oku et,tabiki aileside,anneside,kendide memur olmak ister...
belki uzakliktan skildiginizdan dolayi böyle diyorsunuz ama o kisininde gelecegi söz konusu,
kusura bakmayin ama siz evlenmesekte gel en azindan görüsürüz diyorsunuz burda sadece kendinizi düsünüyorsunuz...
öncelikle maddi anlamda sknti cekmediginizi demissiniz ama karsinizdaki insan maddi skintilardan dolayi okulu bile uzatmis..
benimde sevgilim gecen sene kpss icin dersaneye gitti,nasildi biliyor musun? biz anca 15-20 dk görüsuyorduk günde bir saat bir lutuftu bizim icin..
ben olsun hayirlisi olur ne yaparsan yap sinavda skma diyordum..ama ona öyle gelmiyor gelmis kac yasina ailesindn 3 bin lira alarka dersaneye gidiyor..
ya olmazsa ne olacak diye düsünüyordu..ama bu arada bende hic birsey yapmadim,skildigim bunaldigim zamanlar oldu
ama onun hayatinda önemli bir virajda durduramazdim...
sükür iyi puan aldi,atandi simdi ayaklari daha saglam basiyor...
bir erkek icin hic kolay olmayan seyler gidiyor iki-üc kurusa calisiyor ve böyle insanlarin gelecekte plan yapmayada yüzleri olmuyor...
bence biraz anlayisli olmalisin...daha cok calismasina yardim etmelisin...onun kafasinda neler var bilmiyorsun..bedenen degil o yorgunluk zihnen ki,o daha kötüdür[/QUOT
gayet güzel açıklamış arkadaş....biraz sabır... vazgeçmeden önce çok düşün aynen annesinin dediği gibi unutamayabilirsin ayrılırsan içinde yara kalabilir...çünkü anlattıklarına bakılırsa vicdanlı birine benziyor...okumuş bir insan önü açık ama olumsuz hayat şartlarından muzdarip...desteğini çekme hele şu dönem... olmazsa tekrar değerlendirirsin