• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almazsam çıldırıcam

Sen maddiyatı sorun etmiyorsan o neden bu kadar sorun ediyor ki. Acaba annesi mi birşeyler dedi. Sen ona de. Para benim için önemli değil. İkimiz çalışır yaparız. Destek olurum ben sana de.
Arama bakalım iyice düşünsün. Kafasını toplasın. baktın uzun süre aramazsa arayıp dersin bu şekil nereye kadar gidecek de. Ama hakkında hayırlısı olsur inşallah.

İşte inanmıyo bana. Halbuki beni en iyi tanıyan o. Sen çok şımartılmışsın elbebek gül bebek büyümüşsün ama şımarmamışsın demişti bana.Şimdi de sen hayatın zorluklarını bilmiyosun ben yaşadım sana yaşatmak istemiyorum diyo. Bunca yıl tartışsak da kavga da etsek konuşmadan bir gün bile geçirmedik. Umarım arar...

işte inanmıyo bana. Halbuki beni en iyi tanıyan o. Sen çok şımartılmışsın elbebek gül bebek büyümüşsün ama şımarmamışsın demişti bana.şimdi de sen hayatın zorluklarını bilmiyosun ben yaşadım sana yaşatmak istemiyorum diyo. Bunca yıl tartışsak da kavga da etsek konuşmadan bir gün bile geçirmedik. Umarım arar...

canım suan düşnme safasında üstüne gitme kuşunu serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten senim olmamışdır canım inşallal döner:28:

Ah beni anlamana nasıl sevindim canım..Aynen öyle daha kötü şeyler de var tahmin edersin. Okula gitmeye dolmuş parası bulamayıp dersten kaldı okul uzadı,harç parası yollamadılar kayıt yaptıramadı. Annesine çok hınçlıyım aslında çocuk parasızlık içinde çırpınırken nerdeydi şimdi memur olsun bana baksın derdinde. En zor günlerinde ben yanındaydım. Annesi sadece parasızlık yokluk diyip ağlıyodu.
Umarım durumunuz daha da iyi olur daha güzel günler yaşarsınız. Maddi durum insanın moralini düzeltiyor çabucak canım.

evet canım anlıyabılıyorum senı .cunku dedıgım gıbı bunların aynısını bız de yasamıstık .
yaa kpss ıcın cırpınması hos guzel tabı ama ,unv mezunu bırı ıse
kendı meslegı uzerne yogunlasıp zaman da kaybetmeyebılır aslın da.

evet canım anlıyabılıyorum senı .cunku dedıgım gıbı bunların aynısını bız de yasamıstık .
yaa kpss ıcın cırpınması hos guzel tabı ama ,unv mezunu bırı ıse
kendı meslegı uzerne yogunlasıp zaman da kaybetmeyebılır aslın da.

Canım öğretmen o. Yani yapabileceği en iyi şey öğretmenlik. Bu yüzden uğraşıyor. Çok teşekkür ederim yorumların için. Birazcık da olsa açıldı içim. Rahatladım.

uzun zamandır beraber oldugunuz için ayrılmak suan sana sor görüne bilir
ama inan ayrıldığınız zaman pek fazla üzülmeyeceksin sadece biraz boşluk yaşayabilirsin
çünkü zaten siz şuan ayrısınız ayrılık sözcüğünün kendisi acı zaten sana zor gelen de bu
sakın yanlış anlama söylediklerimi daha fazla üzmeden kendini bitirmelisin rabbim sabır versin

canım ya yaşın geçmiyorki neden bu kadar stres ediyorsun.hayat hep laylaylom deilki imtihanlarla dolu..ben seni sabırsız ve haksız görüyorum biraz.bi iki sene daha bekleyebilirsin birbirinize sevginiz tam sorun yok uyuşuyorsun mutlusun onla..inşallah sabredersen mutlu olacağına inanıyorum..ama sen biraz da ya beklesem bile onla olmazsa zamanım çarçur olcak gibisinden kendini düşünüyorsun annenin psikolojisi seni evlenmeye itiyor..çünkü o olmazsa başkasıyla olmak için de yaşın biraz geçmiş olacak bunu düşünüyorsun belki de..bu ne kadar doğru sevginiz bunu hakediyormu..

yazık çocuğa valla üstelik annesini zıt görmeye başlamışsın. annesi çocuğunun geleceğin düşünmeden senin yanında olsun diye gönderse ne basit bi hareket olur.madem senin ailen bu kadar okumuş sırf kızlarının yanında olsun diye kendini pasifize edip asgari ücrete razı olan bi erkeğe ne gözle bakacaklar.bence ona zaman tanı sırasını kursun hem aranızda 2 yaş var..bence bu kadar aceleye gerek yok..hayatta herşey evlilik değil..

canim annesi akil veren diyorsun,kolay mi bu devirde is,o kadar üniversite oku et,tabiki aileside,anneside,kendide memur olmak ister...

belki uzakliktan skildiginizdan dolayi böyle diyorsunuz ama o kisininde gelecegi söz konusu,

kusura bakmayin ama siz evlenmesekte gel en azindan görüsürüz diyorsunuz burda sadece kendinizi düsünüyorsunuz...

öncelikle maddi anlamda sknti cekmediginizi demissiniz ama karsinizdaki insan maddi skintilardan dolayi okulu bile uzatmis..

benimde sevgilim gecen sene kpss icin dersaneye gitti,nasildi biliyor musun? biz anca 15-20 dk görüsuyorduk günde bir saat bir lutuftu bizim icin..

ben olsun hayirlisi olur ne yaparsan yap sinavda skma diyordum..ama ona öyle gelmiyor gelmis kac yasina ailesindn 3 bin lira alarka dersaneye gidiyor..

ya olmazsa ne olacak diye düsünüyordu..ama bu arada bende hic birsey yapmadim,skildigim bunaldigim zamanlar oldu

ama onun hayatinda önemli bir virajda durduramazdim...

sükür iyi puan aldi,atandi simdi ayaklari daha saglam basiyor...

bir erkek icin hic kolay olmayan seyler gidiyor iki-üc kurusa calisiyor ve böyle insanlarin gelecekte plan yapmayada yüzleri olmuyor...

bence biraz anlayisli olmalisin...daha cok calismasina yardim etmelisin...onun kafasinda neler var bilmiyorsun..bedenen degil o yorgunluk zihnen ki,o daha kötüdür
[/QUOT
gayet güzel açıklamış arkadaş....biraz sabır... vazgeçmeden önce çok düşün aynen annesinin dediği gibi unutamayabilirsin ayrılırsan içinde yara kalabilir...çünkü anlattıklarına bakılırsa vicdanlı birine benziyor...okumuş bir insan önü açık ama olumsuz hayat şartlarından muzdarip...desteğini çekme hele şu dönem... olmazsa tekrar değerlendirirsin

bence bir süre rahat bırakın, sıkmayın.
8 sene olmuş, birlikte geçirmişsiniz.
uzaktan uzağa ilişki zor.
birbirinizi görseniz eminim ki geçecektir bu stress.
siz gitmeye çalışın, ama yanına gidene kadar çok fazla üstüne düşmeyin.

canım ya yaşın geçmiyorki neden bu kadar stres ediyorsun.hayat hep laylaylom deilki imtihanlarla dolu..ben seni sabırsız ve haksız görüyorum biraz.bi iki sene daha bekleyebilirsin birbirinize sevginiz tam sorun yok uyuşuyorsun mutlusun onla..inşallah sabredersen mutlu olacağına inanıyorum..ama sen biraz da ya beklesem bile onla olmazsa zamanım çarçur olcak gibisinden kendini düşünüyorsun annenin psikolojisi seni evlenmeye itiyor..çünkü o olmazsa başkasıyla olmak için de yaşın biraz geçmiş olacak bunu düşünüyorsun belki de..bu ne kadar doğru sevginiz bunu hakediyormu..

yazık çocuğa valla üstelik annesini zıt görmeye başlamışsın. annesi çocuğunun geleceğin düşünmeden senin yanında olsun diye gönderse ne basit bi hareket olur.madem senin ailen bu kadar okumuş sırf kızlarının yanında olsun diye kendini pasifize edip asgari ücrete razı olan bi erkeğe ne gözle bakacaklar.bence ona zaman tanı sırasını kursun hem aranızda 2 yaş var..bence bu kadar aceleye gerek yok..hayatta herşey evlilik değil..

Canım dediklerini hissediyorum elimde değil, haklısın. Benim isteğim illa yanımda olsun diye bencilce bir beklenti değil aslında. Askere bile ben zorla yolladım onu. Askerde şehit olucam ben hissediyorum diyip duruyordu gitmeden önce. Ne kadar üzüldüğümü tahmin edersiniz. Askerden geldi zaten 5.5 ay sürdü. Şimdi mutlu musun beni zorla yolladın dedi. Sen olmasan daha da uzun süre askere gitmezdim dedi. Sorumluluktan kaçıyo. :( Bugün hiç aramadı. Ben bütün gece uyumadım. Düşün düşün yoruldum. Aramamak için kendimi zor tutuyorum. Burdaki yorumları okuyup duruyorum. :(

Canım dediklerini hissediyorum elimde değil, haklısın. Benim isteğim illa yanımda olsun diye bencilce bir beklenti değil aslında. Askere bile ben zorla yolladım onu. Askerde şehit olucam ben hissediyorum diyip duruyordu gitmeden önce. Ne kadar üzüldüğümü tahmin edersiniz. Askerden geldi zaten 5.5 ay sürdü. Şimdi mutlu musun beni zorla yolladın dedi. Sen olmasan daha da uzun süre askere gitmezdim dedi. Sorumluluktan kaçıyo. :( Bugün hiç aramadı. Ben bütün gece uyumadım. Düşün düşün yoruldum. Aramamak için kendimi zor tutuyorum. Burdaki yorumları okuyup duruyorum. :(

haklısın canım söylediğine göre sorumluluktan kaçıyor olabilir.hepimizin dönem dönem sorunlarla başedemediğimiz sorumlulukların üstesinden gelemediğimiz zamanlar olmuştur..inan geçecektir benim erkek arkadaşım da aynı yaşta ve böyle umutsuz zamanlarımız oldu..biraz onun isteklerininin arkasında dur ona destek ver.kendini rahatlamış hissedecektr..erkekler aslında bizim gibi sevgimizi güvenimizi hissetmeye muhtaçlar harekete geçebilmek için..sen kendini iyi hissetmeye çalış kendi hayatını yaşamaya çalış..sonra hayatlarınız birleşince eskiden bu kadar kendini hırpaladığına pişman olabilirsin..ve geçen zaman geri gelmiyor:5:

haklısın canım söylediğine göre sorumluluktan kaçıyor olabilir.hepimizin dönem dönem sorunlarla başedemediğimiz sorumlulukların üstesinden gelemediğimiz zamanlar olmuştur..inan geçecektir benim erkek arkadaşım da aynı yaşta ve böyle umutsuz zamanlarımız oldu..biraz onun isteklerininin arkasında dur ona destek ver.kendini rahatlamış hissedecektr..erkekler aslında bizim gibi sevgimizi güvenimizi hissetmeye muhtaçlar harekete geçebilmek için..sen kendini iyi hissetmeye çalış kendi hayatını yaşamaya çalış..sonra hayatlarınız birleşince eskiden bu kadar kendini hırpaladığına pişman olabilirsin..ve geçen zaman geri gelmiyor:5:

Şuan çok üzgünüm. Çünkü onu çok iyi tanıyorum. Bana bu kadar kırılmasa, annesine bu kadar üzülmese asla düşünücem kafamı toplicam falan demezdi. Ayrılık lafından beter geliyo bu sözleri bana. Ben iki gün nasıl beklicem sonunda ne olacak diye sordum dün; hiç üzülme ilişkimiz bitmemiş gibi davran, ağlama biraz birbirimizi özleyelim demişti. Ama ben ilk defa yaşıyorum bu durumu... Belki de bu yüzden zor geliyor bu kadar.
Yorumun için çok teşekkür ederim canım. Umarım kimse ilişkisinde belirsizlik yaşamaz. :(

canım merak etme sen üstüne gitmezsen ayrılık yada küsme olmaz..biraz özleyelim demiş seni kırmamış bak..demek ki tartışmalarınız ona stres,baskı yapmış.. kendini rahatlatmak toparlayıp motive olmak istiyor..sen de aradığı zaman ona iyi davran..bence en azından temmuza kadar ondan gelecekle ilgili bi beklenti içinde olma ve bunları onla konuşma..zorla ondan adım beklemen bıktırabilir..

amin canım ama hayatta hiçbir şey garanti değil..sükretmek,sabretmek lazım..bu dünyada ebedi mutluluğa sahip olmayı beklemek çok afaki..:9:

canım merak etme sen üstüne gitmezsen ayrılık yada küsme olmaz..biraz özleyelim demiş seni kırmamış bak..demek ki tartışmalarınız ona stres,baskı yapmış.. kendini rahatlatmak toparlayıp motive olmak istiyor..sen de aradığı zaman ona iyi davran..bence en azından temmuza kadar ondan gelecekle ilgili bi beklenti içinde olma ve bunları onla konuşma..zorla ondan adım beklemen bıktırabilir..

amin canım ama hayatta hiçbir şey garanti değil..sükretmek,sabretmek lazım..bu dünyada ebedi mutluluğa sahip olmayı beklemek çok afaki..:9:

Canım arasa keşke... Çok zor tutuyorum kendimi msj atmamak için. Bugün geçmek bilmiyor. İş başvurusu yapmıştım haber bekliyorum sınavları mülakatları geçtim sonuca geldik artık. Pek umursamıyordum ama bu hale gelince bir umut beklemeye başladım. Olumlu olsa da arasalar jeşke işe başlasam. Evde deliricem. O bunalımda ama ben de depresyondayım.

Canım arasa keşke... Çok zor tutuyorum kendimi msj atmamak için. Bugün geçmek bilmiyor. İş başvurusu yapmıştım haber bekliyorum sınavları mülakatları geçtim sonuca geldik artık. Pek umursamıyordum ama bu hale gelince bir umut beklemeye başladım. Olumlu olsa da arasalar jeşke işe başlasam. Evde deliricem. O bunalımda ama ben de depresyondayım.

hakkında hayırlısı olsun canım biraz sık dişini evde durmak çok stresli durumunu çok iyi biliyom ben de okul bittikten sonra bir müddet boş kaldım :14:yürüyüşe falan çık kendini oyalamaya bak:34:

Kızlar aradı!! Hemen yazmak istedim öyle rahatladım ki...Merak ettim seni nasılsın dedi.Seni çok seviyorum hiçbişey bitmiş değil üzme kendini dedi. Sadece 1-2 gün daha izin ver bana dedi. Hep aramak istedim ama bilerek kendimi tuttum dedi. Çok konuşunca kavga ediyoruz. Biraz böyle yapalım,uzun sürmeyecek kendimi toplicam dedi. Yanına gitme meselesini söyledim sabret ben yanına gelicem sana söz veriyorum dedi. Aramamaya çalışıcam sanırım yalnız kalmak iyi gelmiş biraz ona. Yeterki mutlu olsun onu çok seviyorum...

üüüffff yaaa...

gıcıklık yapmak gibi olacak ama şöyle zaman ver bana, sen gelme ben gelicem, bir kaç gün daha sabret filan laflarını duyunca çok kuşkulanıyorum...

Canm anliyorum seni 8 yillik emegin var beklentilerinde de sonuna kadar haklisin. Ancak ben bir erkegin evlilige bu yolla ikna edilebilecegine inanmiyorum. Sen bu kadar ustune dustukce o kacacaktir. En dogrusu o aramadikca aramayip kararini vermesini beklemen diye dusunuyorum. Bu kadar uzakken ve bu kadar seviyorken evet cok zor ama bence onun disinda da bir hayatin olursa cok daha rahat olursun sevgilin de sana gereken degeri verir. Su an kendini vazgecilmez ve seni de gozden cikarabilir gibi gorundu bana. Ama bu onu kaybedecegin anlamina gelmiyor birak o biraz pesinden kossun.

Back
X