• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almazsam çıldırıcam

Aradı dedim daha ne kadar düşüneceksin madem ayrılmayı düşünmüyosun sorun ne bu kadar kafana taktığın dedim. Üzülmeni istemiyorum dedi. Dedim ben 2 gündür yemek yemiyorum uyumuyorum daha ne kdr üzülücem böyle daha kötü.Sen çoktan karar vermişsin ama bana söyleyemiyosun dedim.Evlenmemiz imkansız kpssyi kazanamazsam imkansız dedi.Böylece bitirecek misin dedim. Gözlerime bakıp söyleyebilecekmydin yine bunu dedim.Daha dün yanına gelicem söz demiştin dedim. Lütfen daha da zorlaştırma dedi. Tam emin değilim aslında bu kararımdan bi süre görüşmeyelim dedi. Dedim biterse bitsin artık dayanacak gücüm kalmadı.kpssye girdikten sonra kazanırsam seni arıcam dedi. Sakın arama sesini bile duymak istemiyorum hayatımı mahvettin dedim.Bana hakkını helal et başka bişey demicem sana dedim.Senin üzerimde çok hakkın var helal olsun dedi.Ben sana hakkımı helal etmiyorum edemiyorum dedim.Sana beddua da etmicem hayatımı mahvettin dedim sustu.Susması daha çok ağırıma gitti kapattım telefonu.5 dk içinde olup bitti.

canim uzulme diyemem uzuleceksin elbet uzul ve gecsin gitsin. sanirim boylesi daha iyi basindan beri omuyorsum bu konuyu.. hakkinda hayirlisi olmustur diye dusunuyorum..

uzul agla sizlan ama gecicek bunu da bil.

canim uzulme diyemem uzuleceksin elbet uzul ve gecsin gitsin. sanirim boylesi daha iyi basindan beri omuyorsum bu konuyu.. hakkinda hayirlisi olmustur diye dusunuyorum..

uzul agla sizlan ama gecicek bunu da bil.

Bütün klasik lafları duydum.Seni hiç haketmedim benden daha iyilerine layıksın vs vs. İlk tanıtışğımızda bana şey demişti ben bi kızı beğenirim kız da isterse takılırız sonra sıkılırım fazla peşinde koşmam 2 hafta en fazla demişti.Ama sen beni süründürdün aşık ettin diyodu.Dedim o 2 haftalık kızlardan ne farkım kaldı ki.Benimkisi biraz daha uzun sürdü hepsi bu dedim.Nolur söyleme böyle içim parçalanıyo dedi.Hala duyduklarıma inanasım gelmiyo kızlar :(

Bütün klasik lafları duydum.Seni hiç haketmedim benden daha iyilerine layıksın vs vs. İlk tanıtışğımızda bana şey demişti ben bi kızı beğenirim kız da isterse takılırız sonra sıkılırım fazla peşinde koşmam 2 hafta en fazla demişti.Ama sen beni süründürdün aşık ettin diyodu.Dedim o 2 haftalık kızlardan ne farkım kaldı ki.Benimkisi biraz daha uzun sürdü hepsi bu dedim.Nolur söyleme böyle içim parçalanıyo dedi.Hala duyduklarıma inanasım gelmiyo kızlar :(
Canım benim, üzülme inan hepimiz yaşadık, hala da yaşıyoruz bunları.Seni çok iyi anlıyorum, acını ve ne kadar kırıldığını.
Zamanla daha iyi olacaksın, şuan yapman gereken dua etmek.
Eğer onu seviyor ve iyi biri olduğunu düşünüyorsan, ileriye dönük düşünüyorsan bol bol dua et.Hayırlıysa yeniden barışmak için dua et.
Sonuçta bitti demekle öyle kolayla bitmiyor, onunda kalbi acıyacak o da zamanla seni arayacak, hemen karamsarlığa kapılma.
Şuan onun bu kadar güçlü olabilmesi tamamen senin duygularını açıkça dışa vurmandan kaynaklanıyor, bundan güç alıyor.

Canım benim, üzülme inan hepimiz yaşadık, hala da yaşıyoruz bunları.Seni çok iyi anlıyorum, acını ve ne kadar kırıldığını.
Zamanla daha iyi olacaksın, şuan yapman gereken dua etmek.
Eğer onu seviyor ve iyi biri olduğunu düşünüyorsan, ileriye dönük düşünüyorsan bol bol dua et.Hayırlıysa yeniden barışmak için dua et.
Sonuçta bitti demekle öyle kolayla bitmiyor, onunda kalbi acıyacak o da zamanla seni arayacak, hemen karamsarlığa kapılma.
Şuan onun bu kadar güçlü olabilmesi tamamen senin duygularını açıkça dışa vurmandan kaynaklanıyor, bundan güç alıyor.

Ben o umutla yaşayamam canım benim.Daha da hayatımı karartır o düşünce benim. Bitirdiyse biter.Yeteri kadar ezdirdim kendimi.Bana diyoki kpssyi kazanırsam eğer seni arıcam.Bu nasıl bi sözdür allahaşkına?Ben hangi yürekle beklicem kabul etmem daha onu.Yazık ettin onca güzel yılımıza paylaştıklarımıza dedim.Sonradan benden çok üzülür.Şimdi rahatlamıştır sonra yalvarsa da olmayacak.

Ben o umutla yaşayamam canım benim.Daha da hayatımı karartır o düşünce benim. Bitirdiyse biter.Yeteri kadar ezdirdim kendimi.Bana diyoki kpssyi kazanırsam eğer seni arıcam.Bu nasıl bi sözdür allahaşkına?Ben hangi yürekle beklicem kabul etmem daha onu.Yazık ettin onca güzel yılımıza paylaştıklarımıza dedim.Sonradan benden çok üzülür.Şimdi rahatlamıştır sonra yalvarsa da olmayacak.

Evet bu sözü gerçekten hoş değil.Sonuçta sevgi beklemeye alınamaz.Yada şarta bağlanamaz.Zaman herşeyin ilacı, hayırlısı olur umarım hakkınızda cnm

cnm ilşkniz 8 yıl mı demştn sen??
bişey diyim mi bu böle bia da olcak bişey degl cnm hele ki 8 yıllk bişey bnce uzun süredr onun kafasnda varms ayrılk fkri..
ha sebebine gelnce bna kalırsa sebebi kpss falanda degl evlenmeme olayının .. nasıl yani kaznamzsam aramıcm seni anlamına gelr o dedgii..
demems bi dha girerm kazanana kadr kazanrm alırm seni die..

8 yılk bsey 5 dk da btyorsa böle bnce arksnı arstr bunu ..
muhtemelen annesi onun ailesi söyle biz böyleyz demştrr..
ya da uzun süre ayrıyz diosun biz kızlar bekliorz ama erkekler bekleyemeiyo cnm takılmstr belki birinee:43:

cnm ilşkniz 8 yıl mı demştn sen??
bişey diyim mi bu böle bia da olcak bişey degl cnm hele ki 8 yıllk bişey bnce uzun süredr onun kafasnda varms ayrılk fkri..
ha sebebine gelnce bna kalırsa sebebi kpss falanda degl evlenmeme olayının .. nasıl yani kaznamzsam aramıcm seni anlamına gelr o dedgii..
demems bi dha girerm kazanana kadr kazanrm alırm seni die..

8 yılk bsey 5 dk da btyorsa böle bnce arksnı arstr bunu ..
muhtemelen annesi onun ailesi söyle biz böyleyz demştrr..
ya da uzun süre ayrıyz diosun biz kızlar bekliorz ama erkekler bekleyemeiyo cnm takılmstr belki birinee:43:

6-7 aydan beri sürekli kavga ediyoduk.Annesinin hastalığı onu dibe batırdı.Başka birini de sordum varsa döyle kandırma beni dedim.Seni asla aldatmadım dedi.Olsa bunca şeyin üstüne söylerdi.Ama inan mantık fln kalmadı bende cnm

allah var onun adına cok üzldm annesi olayına özellkle ..
durumları da ii degl faln demssn ya ama seni üzmeye de hakkı yokk ... bu erkekler var yaa !! tam dayaklık ..

allah var onun adına cok üzldm annesi olayına özellkle ..
durumları da ii degl faln demssn ya ama seni üzmeye de hakkı yokk ... bu erkekler var yaa !! tam dayaklık ..

Canım şuan öfke doluyum ben.Ne annesi ne kpsssi umrumda.Annem en başından söylemişti bana. Bırak seni mutlu edemez diye. Yarın annemin elini öpüp haklıymışsın dicem :(

Canım şuan öfke doluyum ben.Ne annesi ne kpsssi umrumda.Annem en başından söylemişti bana. Bırak seni mutlu edemez diye. Yarın annemin elini öpüp haklıymışsın dicem :(

ztn bu dnyada bi annenn bi babnın lafına bakıcan gerisi boşş arkdassss...!!
kmse kimseyi annesi kdr düşünüp kollayamz...:8:

gidip o kadının ellerini öp .:46:. bnce onada sans vereym deme ..
8 yılını almış ztnn... ohoo kac yasındasın sen???

ztn bu dnyada bi annenn bi babnın lafına bakıcan gerisi boşş arkdassss...!!
kmse kimseyi annesi kdr düşünüp kollayamz...:8:

gidip o kadının ellerini öp .:46:. bnce onada sans vereym deme ..
8 yılını almış ztnn... ohoo kac yasındasın sen???

87liyim ben canım.Anneme biraz anlatmıştım kötüyüz fln diye tam söylememiştim düşünmesini beklerken.Geçmiş olsun iyi olmuş böyle ağlarsın geçer demişti.Tabi ben daha da ağladım.Bugün dee böyle oldu işte.Ne yapayım kızlar evlenip çocuk yapıp terkedilsem daha mı iyi olacaktı.Ne düşüneyim bilmiyorum.Ama deli gibi sevsem de başka şans vermeyeceğim.

anneler herzaman haklıdır sözleri kulağa küpe olmalı.onların hisleri kuvvetlidir geleceği bizlerden daha iyi görürler.eğer sen şimdiden mutsuzum diorsan bence dahada fazla kendini yıpratma.artık kanser tedavileri ücretsiz.bunun için zengin olmak gerekmiyor ve çok kurtulan insan gördük.eğer oda annesinin kurtulmasını istiyorsa zaten moralini yüksek tutması gerekir.en büyük tedavisi ilaci moral bu hastalığın.sende ona üzülücem die kendini hasta etme.anneni dinle yol yakınken dön bu işten.hiç kimse vazgeçilmez değildir.

87liyim ben canım.Anneme biraz anlatmıştım kötüyüz fln diye tam söylememiştim düşünmesini beklerken.Geçmiş olsun iyi olmuş böyle ağlarsın geçer demişti.Tabi ben daha da ağladım.Bugün dee böyle oldu işte.Ne yapayım kızlar evlenip çocuk yapıp terkedilsem daha mı iyi olacaktı.Ne düşüneyim bilmiyorum.Ama deli gibi sevsem de başka şans vermeyeceğim.

boşverr dha cok svecegn deli gbi sevcegn biri cıkar karsı herseyde vardır bi hayır..
basa gelen her olayın bi sebebbi vardır..
sen gönlünü ferah tut o kıymetli göz yaslarını akıtmaa ...:20::20::20:

anneler herzaman haklıdır sözleri kulağa küpe olmalı.onların hisleri kuvvetlidir geleceği bizlerden daha iyi görürler.eğer sen şimdiden mutsuzum diorsan bence dahada fazla kendini yıpratma.artık kanser tedavileri ücretsiz.bunun için zengin olmak gerekmiyor ve çok kurtulan insan gördük.eğer oda annesinin kurtulmasını istiyorsa zaten moralini yüksek tutması gerekir.en büyük tedavisi ilaci moral bu hastalığın.sende ona üzülücem die kendini hasta etme.anneni dinle yol yakınken dön bu işten.hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Ah canım bunu ona anlatamadım işte.Kanser konusunu fazla konuşamadım hemen parlıyodu.İyi biri inş mutlu olur onca güzel zamanın hatrına kötü bişey diyemiyorum:(

Dün gece dayanamadım aradım. Dedim ki ben sebebini bilmek istiyorum gerçeği duymak istiyorum. Dedi son zamanlarda hep mutsuzdum.Evlenirsek de hep ben seni alttan almak zorunda kalacaktım. Çok düşündüm dedi. Askere gidip geldiğimden beri evlilik fikrine bi türlü alışamadım dedi.Kpssyi kazanamıcam zaten sen de bunu biliyodun dedi.Ben de biliyorum dedi.Kazansam bile gelmicektim istemeye dedi.Daha fazla bu oyunu sürdüremedim.Sana kötülük yaptığımın farkındaydım dedi.Ben ne seninle ne başkasıyla evlenmek istemiyorum dedi.Evlilik beni korkutuyo bana göre değil dedi.Ben senin tanıdığın kadar iyi biri değilim dedi.Onursuz gurursuz biriyim dedi.Beni unutursun karşına çok iyileri çıkacak ben seni hakeden biri değildim dedi.Sadece sevdiğim için çıktım dedi.Dedim nasıl yanıma gelip de gözlerime baktın nasıl sarılabildin bana dedim.İnsan evlenmeyeceğini bildiğini kıza bunu yapar mı dedim.Hayatımın kazığını yedim senden inanamıyorum dedim.Annemin babamın karşında sabahtan beri ağlıyorum nasıl toparlansan ne yapsam bilmiyorum.Annem evlensen bile mutlu olamıcaktın kızım diyo.Şükret seni allah kurtardı diyo.Herşeyi yalanmış yani onca yılımı çalarkan nasıl vicdanı sızlamadı ben bunları hakedecek ne yaptım? :((

Back
X