- Konu Sahibi hayalgelin
Aradı dedim daha ne kadar düşüneceksin madem ayrılmayı düşünmüyosun sorun ne bu kadar kafana taktığın dedim. Üzülmeni istemiyorum dedi. Dedim ben 2 gündür yemek yemiyorum uyumuyorum daha ne kdr üzülücem böyle daha kötü.Sen çoktan karar vermişsin ama bana söyleyemiyosun dedim.Evlenmemiz imkansız kpssyi kazanamazsam imkansız dedi.Böylece bitirecek misin dedim. Gözlerime bakıp söyleyebilecekmydin yine bunu dedim.Daha dün yanına gelicem söz demiştin dedim. Lütfen daha da zorlaştırma dedi. Tam emin değilim aslında bu kararımdan bi süre görüşmeyelim dedi. Dedim biterse bitsin artık dayanacak gücüm kalmadı.kpssye girdikten sonra kazanırsam seni arıcam dedi. Sakın arama sesini bile duymak istemiyorum hayatımı mahvettin dedim.Bana hakkını helal et başka bişey demicem sana dedim.Senin üzerimde çok hakkın var helal olsun dedi.Ben sana hakkımı helal etmiyorum edemiyorum dedim.Sana beddua da etmicem hayatımı mahvettin dedim sustu.Susması daha çok ağırıma gitti kapattım telefonu.5 dk içinde olup bitti.
İnanamıyorum tek kelimeyle ! Yazık etmiş sana,o kadar emeğine.. Girsin KPSS'sine iyi biryerlere girsin o,bulsun senin gibi seveni,böyle umursayıp değer vereni. Görür Hanyayı Konyayı..
Çok sinirleniyorum böyle şeylere çok.. Üzülme canım. O üzülücek anlıcak senin değerini,yapamıcak sensiz,eminim buna..