• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almazsam çıldırıcam

Aradı dedim daha ne kadar düşüneceksin madem ayrılmayı düşünmüyosun sorun ne bu kadar kafana taktığın dedim. Üzülmeni istemiyorum dedi. Dedim ben 2 gündür yemek yemiyorum uyumuyorum daha ne kdr üzülücem böyle daha kötü.Sen çoktan karar vermişsin ama bana söyleyemiyosun dedim.Evlenmemiz imkansız kpssyi kazanamazsam imkansız dedi.Böylece bitirecek misin dedim. Gözlerime bakıp söyleyebilecekmydin yine bunu dedim.Daha dün yanına gelicem söz demiştin dedim. Lütfen daha da zorlaştırma dedi. Tam emin değilim aslında bu kararımdan bi süre görüşmeyelim dedi. Dedim biterse bitsin artık dayanacak gücüm kalmadı.kpssye girdikten sonra kazanırsam seni arıcam dedi. Sakın arama sesini bile duymak istemiyorum hayatımı mahvettin dedim.Bana hakkını helal et başka bişey demicem sana dedim.Senin üzerimde çok hakkın var helal olsun dedi.Ben sana hakkımı helal etmiyorum edemiyorum dedim.Sana beddua da etmicem hayatımı mahvettin dedim sustu.Susması daha çok ağırıma gitti kapattım telefonu.5 dk içinde olup bitti.

İnanamıyorum tek kelimeyle ! Yazık etmiş sana,o kadar emeğine.. Girsin KPSS'sine iyi biryerlere girsin o,bulsun senin gibi seveni,böyle umursayıp değer vereni. Görür Hanyayı Konyayı..
Çok sinirleniyorum böyle şeylere çok.. Üzülme canım. O üzülücek anlıcak senin değerini,yapamıcak sensiz,eminim buna.. :47:

İnanamıyorum tek kelimeyle ! Yazık etmiş sana,o kadar emeğine.. Girsin KPSS'sine iyi biryerlere girsin o,bulsun senin gibi seveni,böyle umursayıp değer vereni. Görür Hanyayı Konyayı..
Çok sinirleniyorum böyle şeylere çok.. Üzülme canım. O üzülücek anlıcak senin değerini,yapamıcak sensiz,eminim buna.. :47:

Annem diyo ben sana en başından söyledim.Seni ezmeye çalışacak siz denk değilsiniz ailesi tekin değil dedim dinlemedin dedi.Onun annesi babasını aldatmış.Benim de onu aldatmamdan korkuyodu güvenmiyodu.Ama aşmıştık.Zaten gözüm ondan başka bişey görmüyodu ki.3gündür birazcık ekmek parçası yedim.Yemek yiyemiyorum.Saatlerce ağlıyorum.Allah kimseye böyle acı yaşatmasın.Beni yıllarca oyaladı.Kullandı.Ve ben safça güvendim.İnandım ona.Kaç kere söyledim böyle uzaktan olmuyo iyi kötü bir işe gir yanyana olalım beni seviyosan dedim.Dayanamıyorum dedim. Gelmedi yazmıştım biliyosunuz. Annem dedi seni sevse para da bulur koşa koşa da yanına gelirdi dedi.O çocuk sorunlu psikolojisi bozuk bizim bile moralimizi bozuyosu seni sürekli üzüyodu dedi.Biz sana laf anlatamadık sana okulunu bitir dedik içine kapandın dedi.Ağladım ağladım ağladım...Kardeşim sarıldı bana.Çok kötüyüm

canım cok uzuldum cokzor ınan ben 7 ay cktım hala unutamadm senınkısı çok zor ama psman olup sana doner o emnm allah yrdmcn olsn

canım cok uzuldum cokzor ınan ben 7 ay cktım hala unutamadm senınkısı çok zor ama psman olup sana doner o emnm allah yrdmcn olsn

Canım dönse ne olacak ki? Beni kandırmış kullanmış yüreksiz dönse nasıl yüzüme bakacak? Seviyorum hala sevgi pat diye bitmiyo elbet, ama öyle acı çekiyorum ki.. Sana da sabır versin Allah. Bi söz okumuştum hiçkimseyi ölümüne sevme sonunda seven de sen olursun ölen de diye. Çok doğruymuş.Mayıs ayı içinde gelicem sana söz verdiğim için ama hiçbişey değişmicek dedi. Annem de sakın görüşme arkana bile bakma artık zaten gelmez o dedi.

Canım dönse bile sende açtıgı bu yarayı nasıl kapatıcak ? Annen şu durumda haklı. Sen zamanında onun için annene kulagını tıkamışsın,onun yanında olmuşsun. Mademki sana güveni yoktu,ileriyi düşünmüyodu,mademki bunları yaşatıcaktı niçin seni oyalamış bu kadar? Bunlar öyle üç-beş günde düşünülüp şıp diye karar verilcek şeyler değilki canım. Hayır,anlamadıgım sen onu ezmemişsin. Maddi durumları konu bile yapmamışsın. O niye yapıyor anlamıyorum. Yahu seven insan KPSS'yede hazırlanır,efendi gibi çalışır,ekmeğini kazanır,sevdigini yanında ister.. Sen ondan zümrüt yüzükler,malikaneler mi istemişsin ki..

:47:

Canım dönse bile sende açtıgı bu yarayı nasıl kapatıcak ? Annen şu durumda haklı. Sen zamanında onun için annene kulagını tıkamışsın,onun yanında olmuşsun. Mademki sana güveni yoktu,ileriyi düşünmüyodu,mademki bunları yaşatıcaktı niçin seni oyalamış bu kadar? Bunlar öyle üç-beş günde düşünülüp şıp diye karar verilcek şeyler değilki canım. Hayır,anlamadıgım sen onu ezmemişsin. Maddi durumları konu bile yapmamışsın. O niye yapıyor anlamıyorum. Yahu seven insan KPSS'yede hazırlanır,efendi gibi çalışır,ekmeğini kazanır,sevdigini yanında ister.. Sen ondan zümrüt yüzükler,malikaneler mi istemişsin ki..

:47:

Bir arkadaşım onun için yüreksizmiş demişti...Ne kadar haklıymış. Basiretsiz diyo annem.Hayatı boyunca bir yere gelemez o bu kafayla diyo. Senin eğitimin durumun oturup kalkman ondan çok farkıydı biz bunu görebiliyoduk sana uygun değil diyoduk ama kızdın dinlemedin bizi dedi. Beni bu hayalle nasıl oyaladı bunca yıl, nasıl yanıma gelip gitti nasıl seviyorum bekle diyebildi inanamıyorum canım ya :( inan gözlerim hissetmez oldu ağlamaktan.Ben onu hiç ezmedim,kimseyi ezmem maddi durummuş şuymuş buymuş..Ama ondaki aşağılık kompleksi hep içindeymiş demekki.Mutsuzum diyip durdu.Sebep istiyosan sebebi bu seninle mutsuzum,evlenmicem dedi.Dedim söyle bütün içindekileri ancak nefret edersen unuturum seni... Ağladım telefonda zor nefes aldım sesi bile titremedi biliyomusun...En ufak kavgamızda beni bırakma sensiz yapamam intihar ederim diyen adamın sesi bile titremedi... Dedim ne kadar rahatsın üstünden bi yük kalkmış gibi senin.Annesine söylemiş ayrıldık diye annesi zamana bırak demiş.Benim zamana bırakacak bişeyim kalmadı dedi bana.Eğer annem seni ararsa onu üzecek bişey deme sakın diyip ağladı.Annesine ağladı yani bana değil.Ben kimleri sevmişim kimin için aileme kafa tutmuşum..Paramparçayım şuan

Valla kendi eliyle senin kulak tıkadıklarını haklı çıkarmış.. Bundan sonra zor olur,için yanar ama üç ay yanar,beş ay yanar. O seni böyle silip atabildiyse,senin kaybedicek hiçbirşeyin yok. O seni kaybettiğine yansın arkadaşım. Daha karşına kimler kimler çıkar,bir bakmışsın bir zaman gelmiş,bunlara gülmektesin.. Ümidini kaybetme.
Yazıklar olsun o çocuğada. Nasıl bir karakterdir bu böyle,bu kadar üzmek..

Valla kendi eliyle senin kulak tıkadıklarını haklı çıkarmış.. Bundan sonra zor olur,için yanar ama üç ay yanar,beş ay yanar. O seni böyle silip atabildiyse,senin kaybedicek hiçbirşeyin yok. O seni kaybettiğine yansın arkadaşım. Daha karşına kimler kimler çıkar,bir bakmışsın bir zaman gelmiş,bunlara gülmektesin.. Ümidini kaybetme.
Yazıklar olsun o çocuğada. Nasıl bir karakterdir bu böyle,bu kadar üzmek..

Allah razı olsun moral verdiğin için hiç tanımasan da beni anlamaya çalışıyosun çok teşekkür ederim. Ya ben çok safmışım bunca zaman gerçek yüzünü görememişim ya da o bunalıma girdi iyice bana olan sevgisi ilgisi bitti bir de uzaklık...Bilemiyorum.Yine de beddua etmedim.Beni unutma demekten başka.Ömür boyu unutamasın yediği yemekte,uykusunda,şarkılarda,yıldönümümzde,sevdiğim çiçekte hep beni hatırlasın.8 yılını harcadığı kızı hatırlasın :(

2 dakika önce aradı. Nasılsın iyimisin sesini duymak istedim dedi.Para bulur bulmaz gelicem yüzyüze konuşucaz dedi.Ama kararı aynı...Dedim rahat uyudun mu? Unutmaya çalışıyorum seni diyo.Bir anda unutmak mümkün mü diyo.Üzülme ağlama senin hiç bi suçun yok böyle olmasında dedi.Görüşürüz dedi kapattı. Aklımı oynatıcam yakında kızlar :(((

Bir daha ararsa tersle bence canım. Deki; Kaç gündür yaşıyor muyum ölümüyüm belli değil.. Mademki beni yapayanlız bıraktın gittin,unutmaya çalışıyorsun,benimde seni unutmama izin ver. Daha ne kadar yakıcaksın içimi felan..
Neyi daha yüzyüze konuşucaksınız hem.. Bence o güne iyi hazırlan canım,öyle şeyler söyle ki içine otursun,onunda içi yansın. Sanki 3-4 günde unutulcak bişey bu..

Sanırım KK'da takıla takıla erkek düşmanı olup çıkıcam Yarabbim :52:

Bir daha ararsa tersle bence canım. Deki; Kaç gündür yaşıyor muyum ölümüyüm belli değil.. Mademki beni yapayanlız bıraktın gittin,unutmaya çalışıyorsun,benimde seni unutmama izin ver. Daha ne kadar yakıcaksın içimi felan..
Neyi daha yüzyüze konuşucaksınız hem.. Bence o güne iyi hazırlan canım,öyle şeyler söyle ki içine otursun,onunda içi yansın. Sanki 3-4 günde unutulcak bişey bu..

Sanırım KK'da takıla takıla erkek düşmanı olup çıkıcam Yarabbim :52:

Canım bence gelmek istemesinin tek sebebi içini rahatlatmak.Hani söz vermiştim sözümü tuttum diyip kendi vicdanını rahatlatacak. Eğer gelirse... Hiç sanmıyorum zaten.O kadar aramak istiyorum söylemek istiyorum herşeyi ama tutuyorum kendimi... O kadar kırıldı ki gururum...Bugün beni konsere götürdüler sırf açılayım diye sen hiç bi konserde hüngür hüngür ağladın mı? O kadar acı çekiyorum ki o kadar kötü şeyler aklıma geliyo ki anlatamam.Bitmiş durumdayım.

çok üzüldüm ya 8 sene ne demek bir anda çöpe gitmiş.. ama aslında böyle biriyle evlenseydin daha kötü olcaktı en iyisi olmuş. zaten evlilik gibi düşüncesi hiç olmamış seni oyalayıp durmuş pislik

Kızlar son durum 1 haftada 3 kilo vermiş olmam :( Annesiyle telefonda konuştum kızım neden beni aramadın sen dedi.Bu kadar bunalmışsınız hiç haberimiz olmadı dedi. Oğlum bana bişey anlatmadı dedi.Erkekler çok sıkmaya gelmez dedi.Ne çok boş bırakıcan ne de çok üstüne düşücen dedi.O seni ortada bırakamaz ona hakkımı helal etmem sen merak etme dedi.Çok kötü olaylar oldu evde annem babam bitir artık arkana bile bakma diyo.Son iki gündür konuşuyoruz onunla nasılsın iyimisin yemek yedin mi görüşürüz bu kadar. Kızlar inanın o kadar karışık ki kafam...Ne olur bu işin sonu bilmiyorum artık oluruna bıraktım. :( Hiçbişey hissedemiyorum.

Kızlar son durum 1 haftada 3 kilo vermiş olmam :( Annesiyle telefonda konuştum kızım neden beni aramadın sen dedi.Bu kadar bunalmışsınız hiç haberimiz olmadı dedi. Oğlum bana bişey anlatmadı dedi.Erkekler çok sıkmaya gelmez dedi.Ne çok boş bırakıcan ne de çok üstüne düşücen dedi.O seni ortada bırakamaz ona hakkımı helal etmem sen merak etme dedi.Çok kötü olaylar oldu evde annem babam bitir artık arkana bile bakma diyo.Son iki gündür konuşuyoruz onunla nasılsın iyimisin yemek yedin mi görüşürüz bu kadar. Kızlar inanın o kadar karışık ki kafam...Ne olur bu işin sonu bilmiyorum artık oluruna bıraktım. :( Hiçbişey hissedemiyorum.

En doğrusu bu gibi görünüyor zaten. Gelişmeler olursa haberdar et lütfen, gönülden istedim mutluluğunu...

En doğrusu bu gibi görünüyor zaten. Gelişmeler olursa haberdar et lütfen, gönülden istedim mutluluğunu...

Canım çok çok teşekkür ederim güzel kalbin için. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durum. :(

Bunca olaydan sonra bitirmiştik 3 gün önce. Bir daha beni arama dedim ona. Babam kesin bir dille bitir dedi çünkü.Tezimi yazmaya başladım son 3 gündür. Şimdi arıyo beni. Pişman oldu biliyorum. Aslında ayrılmak istemeyecek kadar çok sevdiğini de biliyorum... Ama bunu yapmayacaktı. Artık çok kırgınım. Telefonlarını açmadım. Annesine de dedim ne kadar sevsem de aramıcam onu. Annesi dedi kızım biz seni gelinimiz olarak görüyoduk bunca zamandır alışmıştık dedi. Üzüldüm ama aynı zamanda rahatladım da. Çoık bunalmıştım çünkü aylardır. Neden arıyor arayıp ne diyecek aslında merak ediyorum. Ama açmadım telefonu. :(

Canım çok çok teşekkür ederim güzel kalbin için. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durum. :(

Bunca olaydan sonra bitirmiştik 3 gün önce. Bir daha beni arama dedim ona. Babam kesin bir dille bitir dedi çünkü.Tezimi yazmaya başladım son 3 gündür. Şimdi arıyo beni. Pişman oldu biliyorum. Aslında ayrılmak istemeyecek kadar çok sevdiğini de biliyorum... Ama bunu yapmayacaktı. Artık çok kırgınım. Telefonlarını açmadım. Annesine de dedim ne kadar sevsem de aramıcam onu. Annesi dedi kızım biz seni gelinimiz olarak görüyoduk bunca zamandır alışmıştık dedi. Üzüldüm ama aynı zamanda rahatladım da. Çoık bunalmıştım çünkü aylardır. Neden arıyor arayıp ne diyecek aslında merak ediyorum. Ama açmadım telefonu. :(

Amin canım. Pişman olacağı çok belliydi zaten çünkü; 2-3 aylık bir şey değil mutlaka yokluğunu hissedecek, yüreği sızlayacak onca yaşanmışlık var. Ya müdahale etmek istemem ama bir daha dinle istersen daha sonra içinde kalmasın acaba ne diyecekti diye. Bu arada tezine devam etmene çok sevindim hiçbir şey kariyerini etkilemesin.

Amin canım. Pişman olacağı çok belliydi zaten çünkü; 2-3 aylık bir şey değil mutlaka yokluğunu hissedecek, yüreği sızlayacak onca yaşanmışlık var. Ya müdahale etmek istemem ama bir daha dinle istersen daha sonra içinde kalmasın acaba ne diyecekti diye. Bu arada tezine devam etmene çok sevindim hiçbir şey kariyerini etkilemesin.

Canım annem babam istemiyo artık görüşmemi.Telefonunu da değiştir diyolar hatta. Ama ben direniyorum zaten aramıyo diyorum :(( Bugün aradı açtım dedi ki annemle aram çok kötü seni bi daha ararsa ben onu istemiyorum der misin dedi. Ben de tamam dedim. Biraz saçma sapan konuştuk.annen bile benimle daha iyi konuştu biz seni gelinimiz olarak görüyoduk dedi dedim.Gelini olarak görüyosa neden destek olmadılar hiç dedi.Sonra neyse tartışmanın anlamı yok artık bunları dedi.Bunu söylemek için mi arıyosun 2 gündür dedim hayır dedi.Sustu...Ben başımı alıp gidicem diyo biliyorum mutsuz ama benimle de olmak istemiyo hissediyorum.Olan onca yılıma zamanıma oldu.Başka kimseye güvenemem artık...

Canım annem babam istemiyo artık görüşmemi.Telefonunu da değiştir diyolar hatta. Ama ben direniyorum zaten aramıyo diyorum :(( Bugün aradı açtım dedi ki annemle aram çok kötü seni bi daha ararsa ben onu istemiyorum der misin dedi. Ben de tamam dedim. Biraz saçma sapan konuştuk.annen bile benimle daha iyi konuştu biz seni gelinimiz olarak görüyoduk dedi dedim.Gelini olarak görüyosa neden destek olmadılar hiç dedi.Sonra neyse tartışmanın anlamı yok artık bunları dedi.Bunu söylemek için mi arıyosun 2 gündür dedim hayır dedi.Sustu...Ben başımı alıp gidicem diyo biliyorum mutsuz ama benimle de olmak istemiyo hissediyorum.Olan onca yılıma zamanıma oldu.Başka kimseye güvenemem artık...

Bunca yıldan sonra istememek... Nasıl bir mantık bu? Annen, baban seni düşünüyor haklı olarak. Bence de değiştir numaranı. İsterse her şekilde bulur seni. Güven konusunda haklısın ama hayat bu ne olacağı belli olmaz. Her şey de bir hayır vardır. Bir zaman sonra tüm bu yaşadıklarını unutacaksın ve belki onla olduğundan çok daha mutlu olacağın biri çıkacak karşına.

Back
X