Kısaca özetleyip hemen soruma geçicem çünküü tecrübeli arkadaşlardan akıl almak istiyorum,sevgilimle gayet güzel giden 8aylık ilişkimizi nişanlanmayla devam ettirip evlilik yoluna girdik. Allah nasip ederse ya askere gitmeden yada dönünce (henüz buna net bi karar veremedik çünkü) evlenmeyi planlıyoruz sorum şu: sevgili nişanlım ailesinin ev almasına katkıda bulunmuş bide bikaç küçük çaplı borçlanmaları olmuş bikaç yıllık bi kredi borcu var benimde bi ev alma durumum oldu ablamla ortak kendimize ve bende bunun borcunu ödüyorum yani ikimizinde maaşlarından yüklü bir miktar krediye gidecek. Düğünü yeni bir krediyle yapıcaz mecburen sonra gelen altınlarla borç kapatıp bikaç yıl kısıtlı imkanlarla yaşayalım dedik. Benim borcum yılsonuna bitiyor inşallah onun biraz daha var. Yani bir süre ben hem ona hem kendime bakıcam.Sizlerden böyle yapan oldumu bu şartlarla yaşamak kolay olur mu? Çok şükür bugüne kadar bir kez bile kavgamız gürültümüz olmadı ,sevgisinden asla şüphe etmem şu hayatta ilk defa gerçekten sevdiğim kişi o oldu yoksa ben hayatta evlenmezdim kendimi biliyorum. Bekleyin diyenler olursa hemen cevaplayım ikimizde 3le başlayan yaşlara giriş yaptık beklemek istemiyoruz

kolay atlatırmıyız bu parasız zamanları lütfen bilenler neler yaşadılar anlatabilirmi.