Akıl danışmak

Duygu3421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
6
0
86
32
Merhaba benim sürekli bitip başlayan bir ilişkim var. İlişkim devam ederken karşımdaki insana karşı bir duygum olmadığını düşünüyorum. Her hareketi bana batıyor görüşmek dahi istemiyorum.Ama ilişki bitince de acaba olabilir miydi ? Tekrar bizden olur mu diye düşünüyorum. Ama kesinlikle ona karşı hissettigim duygu aşk sevgi degil. Bu çelişkinin içinde kafayı yemek üzereyim. İlişki tekrar bitti. Ve ben tekrar olabilir miydi diye düşünmeye başladım. Bu alışkanlık mı ? Ne yapacağım ben ?

Seninki alışkanlık olmuş. Sevmediğiniz birinin yanında nasıl duruyorsunuz? Barışmayın ve önünüze bakın, seveceğiniz biri karşınıza çıkar muhakkak.

Ben bu gibi durumlarda ikinci şansı bile gereksiz buluyorum. Siz defalarca denemişsiniz...
Oluru olsa zaten birinde dikiş tutardı.
Öncelikle olmayacağını kabullenin ve kararlı olun.
Can sıkıntısı ile karar verip geri donmeyin.
Kendinize bir zaman dilimi belirleyin, örneğin 20 gün dayanırsanız tamamdır bu iş...
Bu süreçte de arkadaşlarınızla, ailenizle vakit geçirin. Sevdiğiniz seyleri yapın. Film-dizi izleyin.
Tatil imkanı varsa gidin ...
ama arayıp sormayın ve her yerden engelleyin... bir müddet sonra ihtiyaç duymayacaksınız.

Bende sadece alışkanlık olduğunu düşünüyorum .

Yeni, daha iyi bir alternatif yokken, "ayy hiç yoktan iyiydi benim ex" durumuu.

İçinize sinen başka biri olsa, gram aklınıza gelmeyecek adam.

olmuyorsa olmuyordur.

sen boyle yaptikca adam kendini nimetten sayar durumu..

onundeki maclara bak.

bi gun illaki ;

kavga etmekten bile cekinecegin,

gozlerinin icine bakinca kendini gorecegin,

gulumsediginde dunyalarin senin olacagi,

o uzuldugunde dunyanin duragi,

uyandiginda oda uyandimi acaba yemek yedimi suan ne yapiyor dedigin bi adam cikacaktir karsina.

kendini kasma.

yukarda saydiklarim bu adam icin olmuyorsa o adamin kül tablasindan farki yoktur. istedigin kadar temizle yinede ustunde sigara söndürürsün.

külleri at gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…