• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl fikire açımmmm

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
İyi geceler hanımlar. Eski konularmi okuyan bilir aldatıldim 2 ay önce o sıra beni heryerden engelledi sildi sonra tek tek kaldırdı engelleri . Ama şöyle sorunum var ben bu kişiyi heryeerdenn gizlice takip ediyorum çok kızıyorum kendime gün içinde 50 kez no kaydedip son görülmesine bakıp siliyorum. Cok girerse bir kızla konuşuyor diye tuhaf oluyorum şimdi ilk kez iki gündür girmiyor whatsapa son görülmesi hep aynı bunu görünce üzülüyorum bu sefer. Anlamıyorum nasıl bir ruh halindeyim bitsin gitsin yaşanmamış gibi olsun istiyorum . Adamın umurunda değil. ben kendimi.kurtaramiyorum nasıl bir saplantı bu!!!!! İnstagrama kimi eklemiş kimi çıkartmış hepsini takip ediyorum çok rahatsızım kendimden ama sanki bakmayınca eksik gibi hissediyorum kızlar bu neyin nesi napcam bilmiyorum 2 ay kısa süre değil tamam eskisi gibi canım çok yanmiyor ama iyileşmek istiyorum tamamen

Yeni bir cevre edinin, yeni meşgaleler bulun.. Sertap erener in bir şarkisi vardi, yeni bir aşk yeni bir iş bize gulecek bir neden lazim yeni bir hayat gerisi bayat... :)

Unutun kimse vazgecilmez degildir, sizi onemsememis aldatmis ne hali varsa gorsun yolunuza bakin artik..

Canım bırak şunu takibi artık.Resmen saplantı yapmışsın.Eski konuların da hep böyle takiplerini anlatmanla dolu.Vazgeç artık önüne bak.Dünyadaki son erkek o mu yani.

Çok fazla takip ediyorsun kendine bir uğraş bul hobi edin. Seni umursayıp umursamadığını son görülmesinden anlayamazsın zaten. Aldatmış zaten umursamıyor seni. Başka birşeyle uğraş bırak onu takip etmeyi.

Bir tanidigim var boyle artik kizin hastalik boyutuna geldigini goruyorum.cevrimicilesiyoruz diyor.tez zamanda numarayi silip aklindan yoluna devam etmen.sonu hastalik cunku.

Saplantı haline getirmişsiniz. Bir an önce bu eylemlerinize son verin.

Back
X