Akıl İşi Değil .. Ne Yapcam Bilmiyorum

aSaLet53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
166
3
48
Merhaba arkadaşlar 14 şubat 2013 te dünyalar tatlısı bir oğlum oldu.O kadar mutluyum ki anlatamam ama gelin görün ki 3 gün önce kıyametler koptu..

Eşimle kendi anneme sabah kahvaltısına davet edildik.Eşimde hem senin için iyi olur bütün gün evde tek duruyosun dedi.Neyse sabah oldu eşim kendi annesinin evine gitti.(alt katımda oturuyor).Baktım kv öyle bağırıyoki anlatamam böyle bağırmak çağırmak yok..

Eşim geldi ne oldu dedim bişey yok dediÇok ısrar edince döküldü.Niye aşağı inmiyosun dedi.Daha 2 gün önce ordaydım bunu sende biliyosun dedim.Dün annem seni yemeğe çağırmış eee dedim niye gitmedin.Oğlum uyuyodu nasıl bırakıp gidiyim dedim.Eşim sustu.Ne oldu dedim niye böyle sorular soruyosun dedim.

kvdem yok niye annesine gidiyo çocuğun 40'ı çıkmamış.Aşağa inmeyen annesinemi gitcek gibi kelimeler kullandı.Çoook moralim bozuldu ve kırıldım.Ve artı lohusallık bir dert bu kv bi dert ne yapcam bilmiyorum 2 gündür ne evime gelip nasılsın iyimisin gibi soruyor nede merak ediyor.

Açıkcası annemin evine gitmemde bu kadar dert etmesi beni çoook sinir etti.

bigün bi gelin bu tip kayınvalideler yüzünden delirecek ve kv'yi iyi bi güzel dövecek ibreti alem için haberlerde falan çıkacak o olacak ha, yerinde olsam lohusalığa vurur ağlarım ayılır bayılırım madem iyi insan olmak bunlara yaramıyo eşimide ayartır uzak bi yere taşınırım edepsize bak yaa

Kıskanç hazımsız insanlar başka bişey değil.Hepsi aynı bunların.
Kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı diye şarkıları bile bu cinslerin

Sonuç olarak sen annene gittin mi gitmedin mi ?
Bu önemli bence
Gitmen lazım, gitmezsen kendini nimetten sayıp herşeyine karışacak.. Demek ki sözüm geçiyo diye bakacak..

Eşine söyle mesela, ne oldu birden az önce kendin iyi olur snein için kahvaltıya annene gitmen diyordun
Annenin sözüyle mi bu kadar değişti fikirlerin bilmiyorum ama ben annemin davetine tamam dedim ve gidicem de git..
Tüm binadan icazet almana gerke yok bu tarz şeyler için..

Hayret bişey o kadar ilgiliydi kırkını Sayana kadar bir ihtiyacın var mı diye gelip baksaymış aklı nerdeymiş iki gündür resmen fesatlık:( peki eşin ne diyor kv mi tutmuyor inşallah Ezdirme kendini canım hazır lohusa iken üste çıktın çıktın bir daha çıkamazsın haberin olsun:) bu arada bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt

Son düzenleme:
ben gerçekten o ruh halini anlayamıyorum, ne münasebet velev ki sözün oğluna geçtide ben el kızıyım bana hükmedeceğini nasıl düşünür bi kadın yaa
kardeşim evlenecek ben gelinimize dicem ki ailene gitme çok gidiyosun niye bize gelmiyosun bla bla, bi kere şunu demeye utanırım gelmek istiyosa gelir zorlamı gelecek yani, ezikmiyiz biz bize gelinsin diye ortalık karıştırıcaz, bu bedduayı almak hoşlarına gidiyo demek ki

kayınvalide konularını okumayım diyorum dayanamayıp okuyuncada sinirden deliriyorum
sendeki bu kıskanç , fesat , kötü kalpli , yalancı , çıkarcı kayananadan bendede var 12 senelik evliyim halen çekiyorum ne zaman biter bizim çilemiz acaba
bende ilk doğum yaptığımda kaynanam az çektirmemişti bana 10 günlük lohusayken ağlatmışlardı beni
canım herşey eşinde bitiyor , o annesine amborgayı koyarsa kaynantörün birşey yapamaz
anlaşılan seninki anasından korkuyorki kadın sen annenen gideceksin diye apartmanı inletmiş
terbiyesiz kadın :47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Düşünceleriniz için çoook tşk ederim.Anneme gittim o öyle dedi diye evde oturcak değildim.Koca 1 günü annemin evinde geçirdim.Ama moralim çoook bozuk.Hamile iken bile kaç kere sinir küpü etti beni.. Eşimin annesidir diye yine bişey diyemiyosun.Eşim ikimizin arasında kaldı biri annesi biri eşi .. ama hala diyorum ailemin evimin huzurunu bozanın benden çekeceği var Allah bildiği gibi etsin.Benim canımı acıttıkca onun canı daha çooook yansın

Ne yapmalıyım bişeyler söylemem lazım ki benim ailem var olduğunu göstermem gerek ?

bu dünür kıskançlıkları ne garip ya..resmen annene gidecek olmanı kaldıramamış..zaten aynı apartmandasınız iki gün gitmesn ne olurmuş yani?

üstelik ondan mı izin alacaksın bir yere giderken,ne münasebet? çok merak ediyorum bazı k.valideler herşeye karışma hakkını nasıl buluyor kendinde?

bu dünür kıskançlıkları ne garip ya..resmen annene gidecek olmanı kaldıramamış..zaten aynı apartmandasınız iki gün gitmesn ne olurmuş yani?

üstelik ondan mı izin alacaksın bir yere giderken,ne münasebet? çok merak ediyorum bazı k.valideler herşeye karışma hakkını nasıl buluyor kendinde?

nasil mi buluyor???ana kuzusu ogullar saolsun..!

Bu sözlerine inat kv evine hiç gitmiyim mi yoksa karşıma alıp konuşuyim mi ?

Bu sözlerine inat kv evine hiç gitmiyim mi yoksa karşıma alıp konuşuyim mi ?

ne hiç gitmemezlik yapma ne de karşına al konuş bence..konuşursan yada hiç gitmezsen anlayacak tipte biri mi?

ben olsaydım bildiğim yolda yürümeye,bildiğim şekilde davranmaya devam ederdim..

Ekinelif,bence suç sadece ana kuzusu oğlullarda değil.bazı kadınlar kendisini valide sultan sanıyor,sorun burada bence.

Karşıma alıp konuşmam lazımm.İçim içimi diyor sen mi beni büyüttün ki böyle konuşma hakkına sahip çıkıyosun ya deli olcam.
Ne kadar eşime anlatsamda o benim annem ne yapabilirim diye orda duruyorum.Ama bu kadarıda olmaz.kaç gündür düşünmekten kafayı yicem uyanıyorum hala aklımda o sözleri..

Bişey etmesem kendime zarar vercem bu gidişle..Konuşmam lazım yada bi şekilde belli etmem lazım ailemin olduğuna ve sahipsiz olmadığıma..

Amaa Ne yapmalıyım nee ?

hiç konuşma derim kaynanan seni anlayacak kapasitede biri olsa zaten böyle davranmazdı.bırak ne derse desin sen kendi bildiğini yap kocan annesini sustursun sen muhatap olma:19:

Kimi kimin evine göndermiyor ,kimi kimden esirgiyor bu kayınvalideler anlamak mümkün değil.Kızı alınca tapusunu da aldıklarını zannediyorlar sanırım .Bence doğal akışına bırakın şimdilik.Olay tekrarlayacak olursa da farkındaysanız gittiğim yer annemin dolayısıyla da benim evim der kestirir atarsınız

ben ne yapardim bu durumda, esimle konusurdum, annenle konusmak istiyorum sunu sunu söylicem derdim
koluma takardim inerdim kayinvalidemin yanina, otururdum karsisina
yaptiklarinin beni ne kadar üzdügünü anlatirdim, baya bi duygusala baglardim
sonra esimle birlikte kalkardim...
niye esimi yanimda götürüyorum? sonradan gelin bana söyle dedi böyle dedi diye
arkamdan konusamasin, esim kendi kulaklariyla duysun diye

Karşıma alıp konuşmam lazımm.İçim içimi diyor sen mi beni büyüttün ki böyle konuşma hakkına sahip çıkıyosun ya deli olcam.
Ne kadar eşime anlatsamda o benim annem ne yapabilirim diye orda duruyorum.Ama bu kadarıda olmaz.kaç gündür düşünmekten kafayı yicem uyanıyorum hala aklımda o sözleri..

Bişey etmesem kendime zarar vercem bu gidişle..Konuşmam lazım yada bi şekilde belli etmem lazım ailemin olduğuna ve sahipsiz olmadığıma..

Amaa Ne yapmalıyım nee ?

Canım sakın konuşma hiçbirşey söyleme çünkü senin ona rağmen annene gitmiş olman ona en güzel cevap zaten 3 gün konuşsan bu cevabı veremeZdin çünkü laf değil icraat lazım bazen. O nedenle sessiz kal kendini doldurma bebeğine konsantre ol anlayan anladı merak etme sen ve uzatma tadınız kaçmasın

Tmm konuşmayın diyosunuz ama resmen kafayı yicem o zaman kvdemin evine gitmem derseki niye gelmiyosun o zaman annemin evine gitmeme dert yanan kişinin evine nasıl gidiyim der kesip attırırım. Allahım herkeze sabır ver banada sabır ver. Nelerle uğraşıp dert ediyoruz ..

Kıskançlığa bak sen,

ne mana ne alaka yani 40ı çıkmamış çıkmış ona gitmiş bana gelmemiş muhabbetlerine giriyor.

Şu kvler azıcık ağır olsa asil dursa ölürler.

Back
X