Sektör nedir bilmiyorum ama uzun zamandır çalışmamanın getirdiği bir hanlık söz konusu olabilir bence biraz gayret edin yine içinize dönmezse çıkarsınızHerkese merhaba ben yeni işe girdim 1 hafta oldu ama 3 senedir çalışmıyordum, şuan acayip zorlanıyorum iş çok stresli proje bazlı yoğun bir iş, o kadar pişmanım ki başladığıma. Acaba istifa etsem çevremdekiler ne der bana?
eşim her koşulda arkandayım diyor. İstifa etsem iş bulabilecek miyim onun korkusu da var
Bence sabredin. 2 hafta kendinize zaman tanıyın.Herkese merhaba ben yeni işe girdim 1 hafta oldu ama 3 senedir çalışmıyordum, şuan acayip zorlanıyorum iş çok stresli proje bazlı yoğun bir iş, o kadar pişmanım ki başladığıma. Acaba istifa etsem çevremdekiler ne der bana?
eşim her koşulda arkandayım diyor. İstifa etsem iş bulabilecek miyim onun korkusu da var
Elalem ne derHerkese merhaba ben yeni işe girdim 1 hafta oldu ama 3 senedir çalışmıyordum, şuan acayip zorlanıyorum iş çok stresli proje bazlı yoğun bir iş, o kadar pişmanım ki başladığıma. Acaba istifa etsem çevremdekiler ne der bana?
Akıl=direnHerkese merhaba ben yeni işe girdim 1 hafta oldu ama 3 senedir çalışmıyordum, şuan acayip zorlanıyorum iş çok stresli proje bazlı yoğun bir iş, o kadar pişmanım ki başladığıma. Acaba istifa etsem çevremdekiler ne der bana?
İlk görev aldığım okulda yapamam dedim müdürle konuştum.olmayacak bırakacağım dedim.ve bana dedigini hiç unutmam.bana tek bir sebep söyle neden birakacan diye.bende kendime guvenmiyorum.Herkese merhaba ben yeni işe girdim 1 hafta oldu ama 3 senedir çalışmıyordum, şuan acayip zorlanıyorum iş çok stresli proje bazlı yoğun bir iş, o kadar pişmanım ki başladığıma. Acaba istifa etsem çevremdekiler ne der bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?