- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
-
baba evinde kalmalısın seni gönderen adamı ne yapacaksın dava aç kandırdı beni psikolojik olarak yıprattı de4 aylik evliyim. Evliligim sacma sapan nedenlerden esim tarafindan bitsin isteniliyor. Ben sosyal biriydim. Yeni bir hayata atildim cevrem yok selam vercegim kimse yok. Her aksam esim eve geldiginde ilgi bekledim sevgililikteki gibi yapmadi gosteremedi. Uzerine gittim soylendim dirdir ettim bana yardimci olmak yerine bosanmak istedigini soyluyor. Esim tarafindan 9 sene sevildim. Ona tamam dedim inanip sevmeye basladim bu sefer de boyle oldu beni omur boyu cekemeyecegini soyluyor. Baba evine gonderildim. 2 haftadir baba evindeyim ne yapmaliyim.
Benim de ailem arkamda ama kocami seviyorumBenimde 4 aylık evliyken boşanma davam açıldı daha ilk celse bile görülmedi
Inceldiği Yerden kopar yani
Benimkide aile düşkünüydü
Çok şey yaşadım
Inan zor hemde çok zor şuan seni o kadar iyi anlıyorumki
Ama benim ailem arkamda çok şükür
Yapıcak birşey yok
Dava açıp haklarını alıp yol vereceksin
Ailenle mutluluklar dedim
9 yil beraber degildik ben okudum vs kariyer yaptim tek tarafli seviyordu tam dedim deger goruyorum tamam dedim sevmeye basladim zaten cok kisa surede evlendik ama 4 ay sonra beni cekemeyecegine karar vermis..9 yıl sevildin, 4 ay'da çekilemeyecek hale geldin?
9 yıl'ın biriki mi olmasın ??
Nasil yani dava acildimi acilali ne kadar oldu ve henuz bosanmadiniz mi?Benimde 4 aylık evliyken boşanma davam açıldı daha ilk celse bile görülmedi
Inceldiği Yerden kopar yani
Benimkide aile düşkünüydü
Çok şey yaşadım
Inan zor hemde çok zor şuan seni o kadar iyi anlıyorumki
Ama benim ailem arkamda çok şükür
Yapıcak birşey yok
Dava açıp haklarını alıp yol vereceksin
Ailenle mutluluklar dedim
Evet canım biz davayı açtıkNasil yani dava acildimi acilali ne kadar oldu ve henuz bosanmadiniz mi?
9 yil beraber degildik ben okudum vs kariyer yaptim tek tarafli seviyordu tam dedim deger goruyorum tamam dedim sevmeye basladim zaten cok kisa surede evlendik ama 4 ay sonra beni cekemeyecegine karar vermis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?