Akil istiyorummm

Kariyer yaptım dediğinize göre bi işiniz var.
4 ay çok kısa çok üzüldüm sizin adınıza.
Eşiniz Nasıl birden bire kesiyor, anormal bişeyler var ama.
Beklemede kalın hiçbir yerden ulaşamasın size Bi süre, belki aklı başına gelir. Pek sanmıyorum ama bir şey kaybetmezsiniz

9 yil beraber degildik ben okudum vs kariyer yaptim tek tarafli seviyordu tam dedim deger goruyorum tamam dedim sevmeye basladim zaten cok kisa surede evlendik ama 4 ay sonra beni cekemeyecegine karar vermis..
Bu 9 yıllık birliktelikte siz başlarda sevmediniz, o peşinizden koştu değil mi? Sevmeye başladığınızda da hemen evlendiniz, yanlış anlamadım sanırım yazdıklarınızı, yanlışsa da düzeltirseniz sevinirim, sizi sevdiğini söylemeye başladığı, pesinizde koşup ikna etmeye çalıştığı dönemlerde seni istemiyorum, sevmiyorum gibi sözleriniz olmuş muydu?

Eğer öyleyse sanki eşiniz sizle mahsus evlenip e artık ben de seni istemiyorum demeye getiriyor gibi. Maalesef bazı insanlar da böyle garip kişiliklere sahip olabiliyor çünkü.

Allah yardımcınız olsun.
Aşılamayacak kadar büyük bi sorun yok aslında, biraz anlayışla halledilebilir bir şeyi eşiniz çok büyütmüş.
Ama yalvaracak haliniz de yok tabi. Kendisi kaybeder.
Evlendikten 4 sene sonra gerçek yüzünü görmektense 4 ay ile geçmiş olsun diyorum. İnşallah çok mutlu olursunuz.

4 ayda ne olmuş olabilir ki..
yani çok mu üstelediniz çok mu tartıştınız bu konuyu?

Evet basini cok dogru anlamissiniz. Ama ben hani kirici olmuyordum bisey hissetmiyorum hissetmedigim halde seninle bi yola girersem sana da haksizlik olur dedim. Sonra zamanla o pes etmedikce sevmeye basladim evlendik bunlar oldu

Evet basini cok dogru anlamissiniz. Ama ben hani kirici olmuyordum bisey hissetmiyorum hissetmedigim halde seninle bi yola girersem sana da haksizlik olur dedim. Sonra zamanla o pes etmedikce sevmeye basladim evlendik bunlar oldu

böyle peşinden arsızca koşandan uzak duracaksın ya, bu arsızlıkları evlenince de sürüyor, bence oturup düşününce sende sevmediğini anlayacaksın,

senin şuan hissettiğin şey, bırakılma acısı ve evliliğini devam ettirme iç güdüsü , sen anladığım kadarıyla işleri yarım bırakan biri değilsin, bunu hazmetmek istemiyorsun, ama evlilik tek taraflı birşey değil seçtiğin adamın karakterine de bağlı oluyorsun.

ileride yıllar sonra arsızca ben gitmek istiyorum deseydi daha çok canın yanardı, gençsin işin gücün var, eminimki çok daha güzel ilişkiler yaşayacaksın kendine zaman vermen gerek.

ne demek baba evine gönderildim? erkek adam boşanacaksa ceketini alır çıkar. o ev sizin. kim bilir ne heveslerle kurduğunuz evi nasıl bıraktınız? olay ev değil tabiki ama hala seviyorum diyorsunuz. güçlü olun evinize geçin, defolsun gitsin zaten çekişmeli dava zamanla ilişkilerinizi değerlendirmek daha kolay olur. ya çirkinleşir sevginiz biter, ya da yaptığınız hataları anlar toparlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…