- 24 Aralık 2016
- 155
- 85
- 98
- Konu Sahibi birhayalimsenn
Merhabalar, bir sorunum var bana yardımcı olur musunuz? Sevgilim şuan işsiz. Yaklaşık 2 buçuk yıldır beraberiz ilk tanıştığımız zamanlar çalışıyordu yemek sektöründe patronu seni buranın müdürü yapacağım ama askerliğini yaptıktan sonra dedi sonrasında askere gitti geldi ve o zamandan beri işsiz ufak tefek yerlerde çalıştı ama o adama güvenip bana telefon almıştı onun borcu var ve şuan ödeyemiyoruz o adamda şuan yok başka bir sektöre geçmiş yapabildiğim bir Yok dedi. Sevgilimde özel güvenlik sınavına girip silahlı olanını kazandı ama sertifikayı kazandı ama alması için 700 tl masraf yapması gerekiyor ama maddi yönden Yok bende öğrenciyim. Kurs parasının bir kısmını ben ödedim onun için güne girdim şubat ayında 1000 tl alacağım ama şubata kadar kafayı yiyeceğiz sanırım. Üniversite okuyamadı çünkü destek olmadılar ailesi tarafından. Çalışmaya çok hevesli ama yok yok diyorki Allah bizi sınıyor herşey güzel olucak ben senin tüm hayallerini gerçekleştireceğim bir akıl verin bana ablalarım ne yapmalıyım ben 20 o 22 yaşında