akıl verecek birileri lazım yorum yaparmısınız

mervem2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
18
1
3
32
öncelikle herkese iyi haftasonları arkadaşlar. 22 yasndayım kpss kursuna gidiyorum bi arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım iki hafta önce oda kpss ye hazırlanıyor bizi tanıştıran arkadaşımda kendisiyle kursta tanışmış çok efendi görms ikimizi yakıstırms kendi kafasınd.a sonra bizi tanıştırdı bi sekilde. gecen hafta numaramı aldı mesaj attı kendisi abisiyle yasıyor çok ilgili davrandı bana iste ama mesajlarında sürekli bana bize gelirsin kendisi o an bulaşık yıkıyordu banada bigünde seninde yıkamanı görürüz inşallah dedi iste bigün sende gelirsin misafir ederm demeye başladı bu arada abisinin kız arkadaşı onlara geliyormuş sürekli yemek yapmış kızın yaptığı yemeğin foğtğrafını bana attı sonrada bi gün sende yaparsın dedi. bende cok sinirlendim ne demek istiyorsun ikidebir eve gelirsin falan o tarz kızlardan mı sandın beni birdaha seninle görüşmek istemiyorum ben seni cok farklı görmüştüm yanılmışım birdaha bana mesaj atma dedim . oda bana sen ne demek istiyorsun beni neyle itham ediyorsun yemin ederim kötü niyetle demedim dedi özür diledi iki kere sonra tamam neyse birdaha söylemezsin böyle şeyler konu kapansın dedim. işte bu konuşmaların olduğu günün aksamında bi an da soğuk davranmaya başladı cok kırmışım onu öyle demişti ama yinede konusuyorduk yani normal şekilde. iki gündür hiçbirsey atmıyor arkadaşlar acaba benim onun evine falan gitmeyeceğimi anladı da o yüzden mi birsey atmıyor yoksa gerçekten kırıldı özür mü dileme mi bekliyor böyle konularda hic tecrübem yok yardımcı olurmusunuz bana

Son düzenleme:
Canım kusura bakma ama kirilmakta hakli.
Sen gelememe nedenini guzel bir şekilde aciklasaydin daha guzel ifade etmiş olurdun kendini.
Belki kotu anlamda söylemedi nerden bilebilirsin ki?
Bence ithamin için özür dilemelisin, öyle demek istemedim deyip durumu ifade etmelisin.
Gerisi sana kalmis.

İster kendisine tecavuzcu coskun muamelesi yapilmasina bozulmus olsun.

İsterse niyeti kotu olsun...

İki turlu de tavir yapmasi cok sacma.

Eve yemek yaptirma ve bulasik yikatma niyetiyle cagirmasi ne mana?

Yok abisinin kiz arkadasi da yapiyormus da, siz hizmetcisi misiniz milletin?

Madem eve cagrilmaya tepkilisiniz keske buna tepki gosterseydiniz.

Ardindan konu kapanip 'bunu bir daha konusmayalim' dediniz diye tavir yapiyorsa da kendi bilir...

Ne kaybederseniz ki?

Onlarin fakirhanelerinde ascilik ve hizmetcilik yapmayi mi?

Bosverin gitsin...

Kötü niyetle değil bedava temizlikçi niyetine çağırmış sizi. Bu da kötü bişey tabii. Ve kimsenin bulaşığını falan yıkamayın yemeğini yapmayın ne münasebet. Abisinin kız arkadaşı da biraz akılsızlık yapıyor Bence. Salla gitsin ne özürü

Hadi yemek yapmayı anlarım, senin elinden yemek yemek istiyordur hoşuna gidiyordur derim de. Bulaşık yıkatmak nedir yaaa? Bana annem kendi evimde bile bulaşık yıkatmıyor, saha iki hafta önce tanıştıgın adam yıkatacak.

İyi demissin agzina saglik.gelirsin bulasik yikarsin yemek yaparsin ne demek ya iki konustun diye hizmetcileri olucan saniyor.yarin öbürgùn baska seylerde ister senden.bence sende soguk davran iliskini kes

İster kendisine tecavuzcu coskun muamelesi yapilmasina bozulmus olsun.

İsterse niyeti kotu olsun...

İki turlu de tavir yapmasi cok sacma.

Eve yemek yaptirma ve bulasik yikatma niyetiyle cagirmasi ne mana?

Yok abisinin kiz arkadasi da yapiyormus da, siz hizmetcisi misiniz milletin?

Madem eve cagrilmaya tepkilisiniz keske buna tepki gosterseydiniz.

Ardindan konu kapanip 'bunu bir daha konusmayalim' dediniz diye tavir yapiyorsa da kendi bilir...

Ne kaybederseniz ki?

Onlarin fakirhanelerinde ascilik ve hizmetcilik yapmayi mi?

Bosverin gitsin...

:KK9:
adam 1 haftada romantizmi falan direkt geçmiş
"bizim evde bulaşık yıkarsın yemek yaparsın"a gelmiş
asıl buna tepki vermeniz lazımmış hakikaten
bu da nesi??????????? :KK20:

hele ki şu cümle harika

JessicaJoy JessicaJoy
Ne kaybederseniz ki?
Onlarin fakirhanelerinde ascilik ve hizmetcilik yapmayi mi? :KK9:

Bana kotu niyetli gibi gelmedi. Bi gun seninde yikamani goruruz insallah, bi gun sen de yemek yaparsin sozleri sanki seni evine yakistirmis da onun icin soyluyo gibi geldi bana. Gelcen yemegimi yapcan bulasigimi yikiycan sen hizmetcim olcan gibi bi manada yazilmis gibi gelmedi bana. Oyle bisey dusunse zaten hizmetci cagirir. abisinin sevgilisi yapinca ozenmis bence abisi onun elinden yemek yiyo vs. Kendisi de bunu yasamak istiyo gibi geldi. Ben olsam soylediklerine bende kirilirdim sapik muamelesi gormus gibi. Bence sizi evine yanina yakistirmis abisinin beraberligine de ozeniyo gibi geldi

adam niyetini belli ettirmiş aslında buda sen onu sert bi şekide uyardıktan sonra soğuk davranmasından belli. ne olursa olsun yeni tanışmışsınız ve ortada daha adı konmuş bi ilşki yokken sana yemek yaparsın yok bulaşık yıkarsın demesinin altında senin eve gelip gelmeyeceğini anlamaya çalışmış kendince böylesi adamlar kendilerini çok uyanık sanarlar sen tepki verincede yanlış anladın ben kötü niyetle söylemedim yok kırıldım sana bilmem ne ayağına yatarlar kaba bi tabir olacak ama kıvırmaya başlarlar.bu adama hemen güvenme ve kendinide kaptırma bırak o arasın seni o uğraşsın senle sen onun üzerine düşersen ararsan seni kolay lokma sanar bırak ilişkinin başında sürünsün ki kıymetini zor olduğunu anlasın ve sakın sakın onu iyice tanımadan emin olmadan evine gitmem inan bana senin niyetin ne kadar iyi olursa olsun onun evine gittiğin an o adamın aklından geçen tek düşünce bu bana geldiyse önceden başkasının evinede gitmiştir ve erkekler eve gitmeyide normal bişey gibi algılamıyorlar o kız eve geliyorsa bişeyleri yaşamayıda göze almıştır. erkek mantığı bu bunu geçte olsa bende öğrenmiş oldum.

öncelikle herkese iyi haftasonları arkadaşlar. 22 yasndayım kpss kursuna gidiyorum bi arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım iki hafta önce oda kpss ye hazırlanıyor bizi tanıştıran arkadaşımda kendisiyle kursta tanışmış çok efendi görms ikimizi yakıstırms kendi kafasınd.a sonra bizi tanıştırdı bi sekilde. gecen hafta numaramı aldı mesaj attı kendisi abisiyle yasıyor çok ilgili davrandı bana iste ama mesajlarında sürekli bana bize gelirsin kendisi o an bulaşık yıkıyordu banada bigünde seninde yıkamanı görürüz inşallah dedi iste bigün sende gelirsin misafir ederm demeye başladı bu arada abisinin kız arkadaşı onlara geliyormuş sürekli yemek yapmış kızın yaptığı yemeğin foğtğrafını bana attı sonrada bi gün sende yaparsın dedi. bende cok sinirlendim ne demek istiyorsun ikidebir eve gelirsin falan o tarz kızlardan mı sandın beni birdaha seninle görüşmek istemiyorum ben seni cok farklı görmüştüm yanılmışım birdaha bana mesaj atma dedim . oda bana sen ne demek istiyorsun beni neyle itham ediyorsun yemin ederim kötü niyetle demedim dedi özür diledi iki kere sonra tamam neyse birdaha söylemezsin böyle şeyler konu kapansın dedim. işte bu konuşmaların olduğu günün aksamında bi an da soğuk davranmaya başladı cok kırmışım onu öyle demişti ama yinede konusuyorduk yani normal şekilde. iki gündür hiçbirsey atmıyor arkadaşlar acaba benim onun evine falan gitmeyeceğimi anladı da o yüzden mi birsey atmıyor yoksa gerçekten kırıldı özür mü dileme mi bekliyor böyle konularda hic tecrübem yok yardımcı olurmusunuz bana

Gerçek niyetini bilemeyiz maalesef, belki erkek arkadaşın için çok doğal bir durum belki de senin ağzını arıyordu.
Bilip bilmeden bu şekilde çıkış yapman hoş olmamış.

Sana eve gelir bulaşık, yemek yaparsın demiş, yanımda beraber uyuruz falan neyse...
Hadi diyelim onu da sevmiyosun daha nazik bir dille uyarabilirdin. Hani ben o tarzda yetişmedim, doğru değil gibi uyarabilirdin. Kırılmakta haklı bence... Bana da biri sapık muamelesi yapsa alınırım.

Hee bi de soyle bisey var daha iliskinin adi konmamis evet ama belki de adi konsun diye gelir sende yaparsin demek istemis olabilir. Hani yanimda olursun gibisinden. Oyle sozler soylemeden once iyice anlasaydin ne demek istedigini. Kotu niyetle olsa iliskiye basliycagi bi kiza daha hic tanimadan evime gelirsim gibi sozler soyler mi once kendine baglardi sonra yapmak istedigini yapmaya calisirdi yada eve kiz cagircak olsa seni niye cagirsin evine gelecek birsuru dunden razi kiz bulur. Dusun erkek arkadasin saka da olsa sen yemek yapamazsin beceriksizsindir dese daha mi iyi benim sevgimin dedigi gibi :D :D

iyi yapmıssın canım, bu ne böyle resim atıyor falan saçma geldi .Ya abisini kıskanıyor , abisinin sevgilisinde gözü mü var?
yada sseni eve atmak için masum rolleri yapıyor.Her erkek cinsellik bekler aman dikkat ....

Daha 2 haftadır tanıyorsun bu ne samimiyet yok yemek yap yok bulaşık yıka canım benim onlar bahane adamın amacı ortada ! boşver tavrını koymuşsun iyi olmuş . Abisi de kendi de hizmetçi arıyorlar galiba.

adam kendince uyanıklık yapmış olaya sinsice yaklaşmış belli ben bu filmi görmüştüm ondan bukadar emin konuşuyorum heralde tamam belki herkesi aynı kefeye koymak olmaz ama adamın kendince taktik yapmış yemek yaparsın bulaşık yaparsın bunu şirince göstermeye çalışmış bi kızlar severiz öyle sevgilimize yemekler yapmayı hizmet etmeyi öyle yapınca daha kıymetli olacağımızı zannediyoruz ve sanki diğer kızlardan ayıran bişeymiş gibi ciddi bakıyor sanıyoruz ama o işler öyle olmuyormuş malasef :KK35:

Neden soğuk davranıyor bilemem ama senin söylemin yanlıs. Evet erkek arkadaşının evine gitmek istemiyor olabilirsin ama bunu böyle söyleyemezsin sonucta karşında iyi niyetli mi kötü niyetli mi bilemeyiz. Ama senin " canım ya biliyorum heves ediyor olabilirsin ama ben senin evine gelmeyi uygun bulmuyorum. Ama illa yemeğimi yemek istersen yapr getiririm sende evde ısıtır yersin :) ) demeliydin

Back
X