öncelikle herkese iyi haftasonları arkadaşlar. 22 yasndayım kpss kursuna gidiyorum bi arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım iki hafta önce oda kpss ye hazırlanıyor bizi tanıştıran arkadaşımda kendisiyle kursta tanışmış çok efendi görms ikimizi yakıstırms kendi kafasınd.a sonra bizi tanıştırdı bi sekilde. gecen hafta numaramı aldı mesaj attı kendisi abisiyle yasıyor çok ilgili davrandı bana iste ama mesajlarında sürekli bana bize gelirsin kendisi o an bulaşık yıkıyordu banada bigünde seninde yıkamanı görürüz inşallah dedi iste bigün sende gelirsin misafir ederm demeye başladı bu arada abisinin kız arkadaşı onlara geliyormuş sürekli yemek yapmış kızın yaptığı yemeğin foğtğrafını bana attı sonrada bi gün sende yaparsın dedi. bende cok sinirlendim ne demek istiyorsun ikidebir eve gelirsin falan o tarz kızlardan mı sandın beni birdaha seninle görüşmek istemiyorum ben seni cok farklı görmüştüm yanılmışım birdaha bana mesaj atma dedim . oda bana sen ne demek istiyorsun beni neyle itham ediyorsun yemin ederim kötü niyetle demedim dedi özür diledi iki kere sonra tamam neyse birdaha söylemezsin böyle şeyler konu kapansın dedim. işte bu konuşmaların olduğu günün aksamında bi an da soğuk davranmaya başladı cok kırmışım onu öyle demişti ama yinede konusuyorduk yani normal şekilde. iki gündür hiçbirsey atmıyor arkadaşlar acaba benim onun evine falan gitmeyeceğimi anladı da o yüzden mi birsey atmıyor yoksa gerçekten kırıldı özür mü dileme mi bekliyor böyle konularda hic tecrübem yok yardımcı olurmusunuz bana
Son düzenleme: