Akıl verin arkadaşlar

Ceylancihangir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
136
43
13
32
eşimle 3 aylık evliyiz son 4 gündür çok şiddetli kavga ediyoruz benim annem ameliyat olduğu için ben şuan annemin evindeyim oda kendi annesinin evinde ama sürekli kavga ediyoruz ikimizdede hata var ama kimse alttan almıyo bugün artık konu bıktık artık boşanmaya kadar gitti benim işim biraz odundur kibarlık sevgililik romantiklik güzel cümle asla duyamazsın ağzından hep o haklı ben söyleyincede ben suçluyum hep şuan konuşmuyoruz baya baya bitsin artık boşanalıma kadar geldik sizce ben ne yapim nasıl davranım bana söylediği sözleri hazmedemiyorum kayınvalidemle asla alakalı değil eminim tamamen ikimizin tahammülü olmaması ve ikimizdede aşırı kıskançlık olması özellikle bende

Eşiniz niye annesinde kalıyor ki? Saçma geldi, annenizi ziyarete gelmiyor mu bir de. Kalmanız çok normal kendi annesi ameliyat olsa yine sizi gönderecekti tahminen.
Boşanmak için bi sebep değil başka nedenler birikmiş mevzular yoksa

İlk ameliyat plduğu gün geldi bi gece kaldı bidaha gelmedi biz farklı bi şehirde yaşıyoruz annemin ameliyatından dolayı geldik eşimin kendi işi var oyuzden evdende yürütebiliyo annemin evine gelse napıcam orda bütün gün diyo bende kendi ailemin yanındayım diyo sen gel ozaman diyo

Canim erkekleri yontmak bayanların elinde birazcik. Surekli bu konuda hatasini guzel dille anlatirsan ilerde faydasini gorursun. Oyle bosanmalik biseyde yok bencd. Bir kerelik srn alttan alabilirsin.

Daha 3 ay olmuş aynı evde bile değilsiniz ne ara boşanma kararı alabildiniz?? Biraz savaşın ortada elle tutulur birşey yokki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…