Insallah canm iki defa yaptim olmadi artk calismam lazim diye dusundum ama is yokBi fikrim yok ama inşaallah tez zamanda evlat sahibi olursunuz
hayırlısıyla inşallaholur benim ablamda bi tüp bebek 3 aşılama yaptırdı hiç biri tutmadı sonra kendi kendine hamile kaldı inşaallah seninde gerek kalmaz hemen hamile kalırsınInsallah canm iki defa yaptim olmadi artk calismam lazim diye dusundum ama is yok
Amin amin insallah canm 2.5 yil oldu hic bi sekilde olmadi rezervm az denildi rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor bi sinavhayırlısıyla inşallaholur benim ablamda bi tüp bebek 3 aşılama yaptırdı hiç biri tutmadı sonra kendi kendine hamile kaldı inşaallah seninde gerek kalmaz hemen hamile kalırsın
Insallah canm peki nerde satabilirim pastanelerd3 falan miEvde kurabiye yapıp satabilirsin şeker hamurlu olanlardan bence bu aralar çok revaçta
İnsaallah bir an önce bebeğine kavusursun tatlımm
Insallah canm peki nerde satabilirim pastanelerd3 falan mi
20 bin nufuslu bi yer cevremde yok canm istagramda guvenilirmiInstagram üzerinden sayfa acip reklamlarini yapıyorlar özel siparişle zaten kişiye özel yapılıyor genelde doğum günlerine nisana falan. Böyle para kazanan tanıdıklarım var.
Bir başka tanıdığım da keçeden kapı süsü ve avon satisciligi yapıyor o da para kazanıyor bak. Bunları hep instagram üzerinden tanıtım yaparak yapıyorlar
20 bin nufuslu bi yer cevremde yok canm istagramda guvenilirmi
Oyle cikmazdayim ki canm her tataftan elim kolum bagli yaKurabiyeleri elden götürüp parayı elden alabilirsin bence canım bilmiyorum ki
Oyle cikmazdayim ki canm her tataftan elim kolum bagli ya
Nette bulabilirmiyim nasil yapildigini bu bebek yapim8 var amigurumi onu becerebilirmiyim acaba para hersey yapyiriyor imsanaİstersen kargoyla gidebilecek bir seye yonel kapı süsü de alanlar oluyormuş hem kargoda da bir şey olmaz ona
Nette bulabilirmiyim nasil yapildigini bu bebek yapim8 var amigurumi onu becerebilirmiyim acaba para hersey yapyiriyor imsana
Amin canm saol bakacam bi kapi susu ne kadar olabilir fiyatiBence istersen her şeyi becerirsin bir araştır derim ben canım Allah kolaylık versin insaallah dualarim seninle
Amin canm saol bakacam bi kapi susu ne kadar olabilir fiyati
Saol canm benimBilmiyorum canım maliyetine göre karını belirleyip bir fiyat koyabilirsin ortama 20 tl.ye falan satıyorlar
Evet süs falan yapabilirim nette sayfa acip satarim b3cerebilirim insallahPasta börek yapıp satabilirsin
Yada süsleme işleri
Çocuk kapı doğum vs .
Evet süs falan yapabilirim nette sayfa acip satarim b3cerebilirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?