Akıl verin bana

RunawayMP

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
297
223
103
25
iki senelik uzaktan bir ilişkim var. Canımı sıkan şey erkek arkadaşım arkadaşlarıyla yaptığı derin muhabbetini benimle yapmıyor. Hiçbir şeyini benimle paylaşmıyor. Konuşmuyor resmen. Bugün ise bana ileri geri konuştu. Benden açık saçık fotoğraflar istiyor. İki yıllık ilişki de bir erkeğin böyle bir şey istemesi normal mi? Bazen atıyorum ama yine de laf yapıyor. Neden böyle? Günlük olarak hiç aramaz sormaz. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Ne yapmam lazım? Sanki sadece bu ilişkiyi düşünen benim gibi. Bana karşı hiç yakın değil. Hep uzak. Erkek arkadaşlarından bile kıskanır oldum. Delirdim artık.

İkisi birbirinden çok ayrı konular.
Sizinle sohbet etmemesini size nasıl açıklıyor mesela?
Ortak noktanız yok desem 2 yıl nasıl durdunuz onu çözemedim.

Cinsellik konusuna gelince sevgili olduğunuza göre güvendiğiniz biri olduğunu varsayıyorum. Ben şahsen cinsellik için 2 yıl da beklemezdim. Ufak tefek de olsa bir şeyler yaşamak isterdim. Bu kullanılmak değil mesela bana göre. Birbirini seven 2 insan arzular. Doğal işleyiş gibi.
Ha siz istemiyorsunuzdur. O zaman yolları ayırırsınız. Birbirinize uygun değilsiniz demektir bu benim için çünkü.
Yaşınızı bilmiyorum ama yaştan bağımsız yorum yaptım.

Açık saçık resım ıstemesı sızcede sıze hakaret değilmi .İğrenç bir adam bence

Açık fotomu atıyorsunuz???????? bırakın uzaktan ilişkimi nikahlı kocam istese genede atmam. Dijital ortamda neden özelinizi yayıyorsunuz? Ben size uzak olmayan geleceği söyleyeyim mi?
Canınızı sıkan "küçük" şeylerden dolayı tartışacaksınız, sonra baktı adam olacak gibi değil ayrılacak sizden. Canı sıkıldıkça da o gönderdiğiniz fotolarla şantaj yapacak o zamanda "vay yandım ailem duymadan nasıl hallederim, avukat arkadaşlar var mı neredeler, adalet nerede" diye konu açacaksınız.

Çok az detay vermişsiniz , yüzyüze geldiniz mi hiç ? Sadece sanaldan iletişim kuruyorsanız yaşanmışlık olmayınca bir süre sonra konuşacak bir şey de olmuyor

Ama sadece cinsel ihtiyaçlarını gidereceği zaman size yazıyorsa
Bitirmeniz en mantıklısı

Böyle bir adama güvenip de açık saçık foto atmak????
Neden???

Adama güvensen teknolojiye güvenme!

sorularının cevabını kendin vermişsin aslında..

Yaşın kaç bilmiyorum ama sana değer vermeyen birisi için kendine yazık etme. Bir de bu kadar sapıklığın, sapkınlığın, kötü niyetin kol gezdiği bir dönemde uzaktan ilişkin olan birine açık saçık fotoğraflar neden gönderiyosun? neden güveniyosun bu kadar? gönderdiğin fotoğraflara sadece kendisinin baktığından emin misin mesela? ileride bunları kötü niyetli kullanma ihtimalinin olmadığından emin misin?
hayatında olmaması gereken bir insan tipine 2 yılını vermişsin.

Her şeyden kastın ne mesela?
Sağlık, para, gelecek, aile, okul, iş ?
Bunlarla ilgili konuşuyorsanız tamam ama onun dışında her şeyini anlatma konusunu kenara bırak.
Erkekler anlatmaz.
Bu kadar konuşma onlara yeter.
Kadınlar gibi cm cm anlatmaz onlar.
Biz bile eşimle bir noktaya kadar konuşuruz, gerisi onda kalır.
Bu nude fotoğraf olayı da sapık olduğunu gösterir.
Ne malum ayrıldıktan sonra sana şantaj yapmayacağı ?

özür dileyerek yazıyorum ama sizi bel altı ihtiyaclari için arıyor sadece lütfen uzak durun.
Paylaşmayı bilmeyen bir erkekte huzur da olmaz muhabbet de .

Ayrılın derhal

Hadi hiçbir şey paylaşmadı diyelim,nude isterken bülbül kesiliyor maşallah.Amacı elbette cinsel arzularını tatmin etmek.Ustelik bunu sizin gibi başka kızlara yapıp yapmadığını bile bilmiyorsunuz.Lütfen buna izin vermeyin.

İlgisiz olması normal değil. Hele ki başkalarına ilgili olup size ilgisiz olması hiç normal değil. Açık seçik fotoğraf istemesi normal ama kabul edip etmeme hakkına sahipsiniz. Kabul etmediğiniz takdirde zorlaması, trip atması normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…