Akıl verin bana

Sizin bir erkek arkadaşınız yok. Sadece siz olduğunu düşünüyorsunuz. Bir erkek nude isteyebilir ama karşısındaki kadına saygısı olan bir erkek açık saçık foto atma konusunda ısrarcı olmaz. Gün içinde aramamazlık yapmaz aramadığı zamanlar olsa da her gün böyle devam etmez. . insan sinirlense de ağzını bozmaz . Kendinizi kullandırmayın böyle yaratıklara.

Uzaktan ilişki derken hiç mi görüşmediniz ? hiç derin sohbet muhabbet edip beraber birşeyler paylaşmadan sadece fotoğraf mı atıyorsunuz ? bence o sizi kullanmıyor, siz kendinizi kullandırtıyorsunuz.. Böyle basit bir ilişkiye siz alıştırmışsınız oda lay lay lom geçiniyor

Hayır görüşüyorduk. En son 9 ay önce buluşmuştuk.

Akıl lazım dediller hemen koştum Ama yazdığını bir daha oku sen, gerçekten başkasının aklına ihtiyacın var mı bu konuda?

Çünkü uzaksınız canım o yüzden o yakınlığı görmen telefonda hissetmen zor. Evet olabilir mi dersen yapan çıkar ama çok çok sevmesi lazım diyim. Açık fotoğraf istemek ban hiç normal gelmiyor nedense. Kendini kullanılmış gibi hissedersin bence ya. Bu ilişkiden sana pek hayır yok canım sanki. Sen yürütüyorsun gibi geldi bana, üzme tatlı canını hiç bu kişi için. Senin isteklerine cevap verecek gibi değil sanki

Senin fotograflarınla videolarınla tatmin olup sonra günlük hayatına devam ediyor. Sadece onun Kopasıca şeyi için kenarda duran basit bir eşyasınız farkındasınız bu durumun neden ayrılmıyor sun?

açık saçık fotoğraf göndermek yerine direk sevişmek daha şık kesinlikle. uzaktan ilişkiyi adam açık saçık fotoğraflar alıp kendini tatmin için yürütüyor belli ki. uzaktan ilişki zaten yürümez de bu iyice çirkin bir hal almış. yol yakınken yol ver gitsin..

İlişki yaşadığınızda emin misiniz ? Ayrıca nasıl güvenip o tarz fotoğraflarınızı atıyorsunuz hergün haberlerde neler okuyoruz ? Yıllar sonra karşınıza çıkmayacağı ne malum?? Arkadaşım lisede böyle bir hata yaptı ki o dönem akıllı telefon bile yoktu şuan 30 yaşında hala bunun sıkıntısınız çekiyor yaşadığı kesim içinde valahi iyi cesaret doğrusu sizinki.

Şayet bir arada değilseniz ortak konuşacak konular bulmanız zor. Kaldı ki yan yana olan insanlar bile iletişimde zorluk çekebiliyorken. Uzak mesafe ilişkisi yaşayan biri olarak düşüncem, kilometreler arttıkça aradaki iletişim artmalı. Gün içerisinde neler yaptığını, derdini, sıkıntını, özlemini dile getirebilmeli insan. Yokluğunu hissettirmemeli. Bizde çok şükür böyle bir iletişim problemi yok. Yan yanaymışçasına her anımızı paylaşıyoruz olabildiğince. Umarım sizde bunu başarabilirsiniz.
Diğer konuya gelince, senin duygularını, maneviyatını tatmin etmeyen birinin uçkurunu tatmin etme derim. Düşüncesiz, bencil biri gibi geldi bana. İyi düşünmelisin.

ceviz yemenizi öneririm...

Erkeklere sağlıksız bağımlılık ( dikkatini çekerim bağlılık değil BAĞIMLILIK diyorum) gösteren kızlara üzülüyorum gerçekten de. Bu kadar mı kendinizi sevmiyor, değer vermiyorsunuz? Yazık! Senin istediğin gibi cvp vereyim o zaman, eğer nü fotolar atmayı keser ve cinsel hayatınızda bir kadın olarak performansın çok iyi olursa sevgilini bir süre daha elinde tutarsın.
Peki bir süre sonra ne olur? Mesafeli ilişkin bir süre sonra herşeyin sesk olmadığını bildiğinden içi boş, hiçbir şey paylaşamadığı dış kabuğu terk edecektir. Ki bunu yaparkende zerre üzülmeyecek çünkü siz kendinize değer vermiyorsunuz ki o size kıymet versin. Bazen iki insan kendi başına iyi insanlardır ancak birbirlerine uygun olmayabilirler. Bazen biriyle konuşma akar, vakit su gibi geçer. Bazen de ne yapsan olmaz o birkaç saat geçmek bilmez. Siz olmamışsınız bunu artık kabul etmeniz lazım.

Ortada bir iliski yok.
Eğlenen, kullanan bir adam
Ve buna izin veren bir kadının trajikomik hayat hikayesi var.

Çok takıntılısın hayatına yazık...kimse vazgeçilemez degil valla. Sen onunla doğmadın, onunla da ölmeyeceksin. Adam bariz seni kullanıyor, gelmek isteyince kabul etmiyormus falan. Sal ipini gitsin yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…