Hayır her zaman böyleydi kendisi.2 senenin sonunda mı bu tepkiyi vermeye başladınzı ?
Hayır görüşüyorduk. En son 9 ay önce buluşmuştuk.Uzaktan ilişki derken hiç mi görüşmediniz ? hiç derin sohbet muhabbet edip beraber birşeyler paylaşmadan sadece fotoğraf mı atıyorsunuz ? bence o sizi kullanmıyor, siz kendinizi kullandırtıyorsunuz.. Böyle basit bir ilişkiye siz alıştırmışsınız oda lay lay lom geçiniyor
Çünkü uzaksınız canım o yüzden o yakınlığı görmen telefonda hissetmen zor. Evet olabilir mi dersen yapan çıkar ama çok çok sevmesi lazım diyim. Açık fotoğraf istemek ban hiç normal gelmiyor nedense. Kendini kullanılmış gibi hissedersin bence ya. Bu ilişkiden sana pek hayır yok canım sanki. Sen yürütüyorsun gibi geldi bana, üzme tatlı canını hiç bu kişi için. Senin isteklerine cevap verecek gibi değil sankiiki senelik uzaktan bir ilişkim var. Canımı sıkan şey erkek arkadaşım arkadaşlarıyla yaptığı derin muhabbetini benimle yapmıyor. Hiçbir şeyini benimle paylaşmıyor. Konuşmuyor resmen. Bugün ise bana ileri geri konuştu. Benden açık saçık fotoğraflar istiyor. İki yıllık ilişki de bir erkeğin böyle bir şey istemesi normal mi? Bazen atıyorum ama yine de laf yapıyor. Neden böyle? Günlük olarak hiç aramaz sormaz. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Ne yapmam lazım? Sanki sadece bu ilişkiyi düşünen benim gibi. Bana karşı hiç yakın değil. Hep uzak. Erkek arkadaşlarından bile kıskanır oldum. Delirdim artık.
iki senelik uzaktan bir ilişkim var. Canımı sıkan şey erkek arkadaşım arkadaşlarıyla yaptığı derin muhabbetini benimle yapmıyor. Hiçbir şeyini benimle paylaşmıyor. Konuşmuyor resmen. Bugün ise bana ileri geri konuştu. Benden açık saçık fotoğraflar istiyor. İki yıllık ilişki de bir erkeğin böyle bir şey istemesi normal mi? Bazen atıyorum ama yine de laf yapıyor. Neden böyle? Günlük olarak hiç aramaz sormaz. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Ne yapmam lazım? Sanki sadece bu ilişkiyi düşünen benim gibi. Bana karşı hiç yakın değil. Hep uzak. Erkek arkadaşlarından bile kıskanır oldum. Delirdim artık.
Şayet bir arada değilseniz ortak konuşacak konular bulmanız zor. Kaldı ki yan yana olan insanlar bile iletişimde zorluk çekebiliyorken. Uzak mesafe ilişkisi yaşayan biri olarak düşüncem, kilometreler arttıkça aradaki iletişim artmalı. Gün içerisinde neler yaptığını, derdini, sıkıntını, özlemini dile getirebilmeli insan. Yokluğunu hissettirmemeli. Bizde çok şükür böyle bir iletişim problemi yok. Yan yanaymışçasına her anımızı paylaşıyoruz olabildiğince. Umarım sizde bunu başarabilirsiniz.iki senelik uzaktan bir ilişkim var. Canımı sıkan şey erkek arkadaşım arkadaşlarıyla yaptığı derin muhabbetini benimle yapmıyor. Hiçbir şeyini benimle paylaşmıyor. Konuşmuyor resmen. Bugün ise bana ileri geri konuştu. Benden açık saçık fotoğraflar istiyor. İki yıllık ilişki de bir erkeğin böyle bir şey istemesi normal mi? Bazen atıyorum ama yine de laf yapıyor. Neden böyle? Günlük olarak hiç aramaz sormaz. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Ne yapmam lazım? Sanki sadece bu ilişkiyi düşünen benim gibi. Bana karşı hiç yakın değil. Hep uzak. Erkek arkadaşlarından bile kıskanır oldum. Delirdim artık.
iki senelik uzaktan bir ilişkim var. Canımı sıkan şey erkek arkadaşım arkadaşlarıyla yaptığı derin muhabbetini benimle yapmıyor. Hiçbir şeyini benimle paylaşmıyor. Konuşmuyor resmen. Bugün ise bana ileri geri konuştu. Benden açık saçık fotoğraflar istiyor. İki yıllık ilişki de bir erkeğin böyle bir şey istemesi normal mi? Bazen atıyorum ama yine de laf yapıyor. Neden böyle? Günlük olarak hiç aramaz sormaz. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Ne yapmam lazım? Sanki sadece bu ilişkiyi düşünen benim gibi. Bana karşı hiç yakın değil. Hep uzak. Erkek arkadaşlarından bile kıskanır oldum. Delirdim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?