eski sevgilime karşı hiç bişey hissetmiyorum . ama benm sevgilim bu eski sevgilime çok takıntılı adını duyunca sinirleniyodu. şimdi mahvoldu herşey. neden atmadım bilmiyorum ya bendeatcam atcam diyodum atmadım . amafotoğrafların orda olduğu bilmiydumPeki siz vakti zamanında neden atmadınız o fotoğraflarınızı eski sevgilinize karşı hala bir şeyler hissediyor musunuz? Eğer öyle değilse bile sevgilinizi buna inandırmakta güçlük çekebilirsiniz.
bende çok ağladım 1 saaat boyunca yalvardım ağladım bırakıp gitmedi ama en sonunda arkadaşımı aradı iyi değil gel gitmem lazım diye sonra bıraktı gitti.benimki de normalde acayip sinirli ve kıskançtır ama ne kadar kızgın olursa olsun göz yaşıma dayanamaz çou zaman kendide der timsah göz yaşı olduğunu bildiğim halde yinede en zayıf noktamdan vuruyorsun beni die. 3 gün boyunca ağlamıştımda en sonun da o özür dilemişti benden seni ağlattığım için çok üzgünüm die :)
yatağın bulunduğu halı. yanlış bişey yok yanidun aksam yatagin altinda bulmustu. Insanlar da yataginda hatta altinda sevgilinin ne isi vardi ki demisti degil mi. simdi de halinin altinda ne ariyordu ki sevgilin ne kadar temizsin diye mi bakiyordu acaba mi diyelim.
konu fake falan değil yani . zor durumdayım yardım istedim bunda fake olan ne onu anlamadımaaaa konu fake mi bende hemen atlamışım
yatak hiç dememiş ki?bir yatağın altında unutmuşum dediniz bir halının altında hangisine inanalım şimdi?
şöyle yatağımın olduğu halı işte
başka nikle aynı konu vardı akşam yatağın altında buldu resmi yazmış konu aynı nik değişikyatak hiç dememiş ki?
düzgün bakarsanız aynı benim nickimleydi o konu dabaşka nikle aynı konu vardı akşam yatağın altında buldu resmi yazmış konu aynı nik değişik
aaa tamam pardon o zaman o konudan haberim yoktu benim.. :)başka nikle aynı konu vardı akşam yatağın altında buldu resmi yazmış konu aynı nik değişik
hangi bölümdebaşka nikle aynı konu vardı akşam yatağın altında buldu resmi yazmış konu aynı nik değişik
benim aklımı en çok karıştıran şey, bu halının altı hiç mi temizlenmemiş ki unutulmuş gitmiş o fotoğraflar?? bi ben mi titizim acaba??
yanine bileyim arkadaşların yorumlarına bakılınca öyle bir sonuç çıkıyor ortaya. hem aynı konu açmak yada aynı konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak değilmiydikonu fake falan değil yani . zor durumdayım yardım istedim bunda fake olan ne onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?