akıl verin banaa:(

Peki siz vakti zamanında neden atmadınız o fotoğraflarınızı eski sevgilinize karşı hala bir şeyler hissediyor musunuz? Eğer öyle değilse bile sevgilinizi buna inandırmakta güçlük çekebilirsiniz.
eski sevgilime karşı hiç bişey hissetmiyorum . ama benm sevgilim bu eski sevgilime çok takıntılı adını duyunca sinirleniyodu. şimdi mahvoldu herşey. neden atmadım bilmiyorum ya bendeatcam atcam diyodum atmadım . amafotoğrafların orda olduğu bilmiydum

bende çok ağladım 1 saaat boyunca yalvardım ağladım bırakıp gitmedi ama en sonunda arkadaşımı aradı iyi değil gel gitmem lazım diye sonra bıraktı gitti.

aaaa konu fake mi bende hemen atlamışım

Biktim su fake konulardan.
Amaciniz ne yani, bi kadar mi caniniz sıkılıyor hergün farkli üyelikle sacma sapan konular aciyorsunuz.
Cidden destege ihtiyaciniz var.

dun aksam yatagin altinda bulmustu. Insanlar da yataginda hatta altinda sevgilinin ne isi vardi ki demisti degil mi. simdi de halinin altinda ne ariyordu ki sevgilin ne kadar temizsin diye mi bakiyordu acaba mi diyelim.
yatağın bulunduğu halı. yanlış bişey yok yani

Bence nasıl biliyormusun kendini onun yerine koy ilk başta onun elinde seninle birlikteyken bile eski sevgilisinin resimlerini yakalasaydin ne tepki verirdin ona göre düşün. Eski sevgilinin resimleri ne geziyor sende sen onu çok seviyorsan resimleri ayrılır ayrılmaz arardin ama hata yapmışsın çocuk haklı bence artık seni affetmesi onun gönlünün iyiliğine vede anlayışına kalmış bol şanslar.

biriktirme huyunun kurbanı olmuşsun, geçmiş olsun..

konu fake falan değil yani . zor durumdayım yardım istedim bunda fake olan ne onu anlamadım
yanine bileyim arkadaşların yorumlarına bakılınca öyle bir sonuç çıkıyor ortaya. hem aynı konu açmak yada aynı konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak değilmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…